سفارش تبلیغ
صبا ویژن

96/1/14
6:43 عصر

مقاله مقایسه موتورهای شار محوری و شار متقاطع مغناطیس دائم باهدف

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مقایسه موتورهای شار محوری و شار متقاطع مغناطیس دائم باهدف استفاده در سیستمهای پیشران نظامی دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه موتورهای شار محوری و شار متقاطع مغناطیس دائم باهدف استفاده در سیستمهای پیشران نظامی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه موتورهای شار محوری و شار متقاطع مغناطیس دائم باهدف استفاده در سیستمهای پیشران نظامی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه موتورهای شار محوری و شار متقاطع مغناطیس دائم باهدف استفاده در سیستمهای پیشران نظامی :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش کاربردهای مهندسی برق – قدرت در فناوریهای دفاعی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
موتورهای سنکرون مغناطیس دائم به دلیل داشتن بازده و چگالی توان بالا و سطح نویز پایین برای استفاده در سیستمهای پیشران الکتریکی نظامی مناسب میباشند. در این مقاله ساختار موتور شار محوریمغناطیس دائم بدون شیار و موتور شار متقاطع قطب چنگالی بررسی میشود. سپس از هر ساختار موتوری با هدف استفاده در سیستم پیشران زیرسطحی طراحی شده و با شبیهسازی به روش اجزاء محدود، پارامترهایمهم این موتورها که در صنایع نظامی مطرح هستند مورد مقایسه قرار میگیرد

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

96/1/14
6:42 عصر

بررسی رابطه بین رسمیت و تمرکز با اثربخشی ارتباطات در شعب بانک سپ

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

بررسی رابطه بین رسمیت و تمرکز با اثربخشی ارتباطات در شعب بانک سپه استان کرمان دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه بین رسمیت و تمرکز با اثربخشی ارتباطات در شعب بانک سپه استان کرمان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه بین رسمیت و تمرکز با اثربخشی ارتباطات در شعب بانک سپه استان کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه بین رسمیت و تمرکز با اثربخشی ارتباطات در شعب بانک سپه استان کرمان :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت

تعداد صفحات : 10

چکیده مقاله:

تحقیق حاضر با هدف " رابطه بین رسمیت و تمرکز و اثربخشی ارتباطات در بین کارکنان شعب بانک سپه - استان کرمان " به روش توصیفی از نوع همبستگی صورت پدیرفته است.جامعه آماری پژوهش حاضر 501 نفر از کارکنان می باشد که تعداد 217 نفر از آن ها با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده و با استفاده ازفرمول کوکران به عنوان نمونه انتخاب شدند.ابزار گرد آوری اطلاعات در این تحقیق دو پرسشنامه ساختار سازمانی با سه بعد پیچیدگی ، تمرکز و رسمیت( مشتمل بر 18 سوال و اثربخشی ارتباطات با سه بعد )ارتباطات اثربخش ، بازخور و تعدد کانال های ارتباطی مشتمل بر 23 سوال که پایایی آن ها با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ به ترتیب 0/740 و 0/771 و روایی آن ها با استفاده از نظر استاد راهنما و سایر صاحب نظران به مقدار0/938 و 0/787 درصد استفاده گردید. نتایج پژوهش حاکی از این است که تمامی فرضیه های اصلی و فرعی تحقیق مورد تایید قرار گرفته و ارتباطمستقیم و معنا داری بین ابعاد ساختار سازمانی و اثربخشی ارتباطات وجود دارد .یافته های این پژوهش می تواند به مدیران شعب بانک سپه استان کرمان درشناسایی ضعف ها و قوت های طراحی ساختار سازمانی موثر در جهت افزایش اثربخشی ارتباط سازمانی و در نتیجه بهره وری سازمان کمک کند.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

96/1/14
6:41 عصر

گزارش اقلیم شناسی

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

گزارش اقلیم شناسی دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش اقلیم شناسی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش اقلیم شناسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش اقلیم شناسی :

تعریف اقلیم:

ریشه کلمه آب وهواکه درزبان عربی اقلیم گفته می شودکلمه یونانی کلیما (Klima) است که تقریبا درتمام زبانها ازهمین ریشه اقتباس شده است.
درلغت نامه دهخدا اقلیم به معنی خمیدگی ؛ انحنا و انحراف واصطلاحا به معنی تمایل وانحراف ناحیه ای اززمین نسبت به آفتاب توضیح داده شده است، درفرهنگ عمید نیز اقلیم کلمه ایست یونانی به معنی مملکت ،کشور،ناحیه وقطعه ای است ازعالم که ازلحاظ آب و هوا و سایراوضاع و احوال طبیعی ازمنطقه وقطعه دیگرجداشده باشد،پیشینیان کلیه خشکی های عالم را به هفت قسمت تقسیم نموده وهرقسمت رااقلیم نامیده اند. کلمه شهر در زمان فارسی همان اقلیم را می رساند و اصطلاحاتی مانند هفت شهر و هفت اقلیم در ادبیات ما متاثر از طبقه بندی اقلیمی یونانیها می باشد.
درحقیقت اقلیم حالت متوسط کمیت های مشخص کننده وضع هواصرف نظرازلحظه وقوع آنهاست وبه عبارت دیگراقلیم تابع مکان است ولی به زمان بستگی ندارد. برطبق فرهنگ هواشناسی بین المللی هرگاه ازاقلیم یک ناحیه سخن گفته می شودمنظورمجموعه شرایط جوی درمنطقه است که تغییرشرایط جوی مشخصه هرناحیه همراه با تغییرات زمانی، اقلیم آن ناحیه راتشکیل می دهد.



تعاریف بیان شده برای علم اقلیم شناسی:
• اقلیم شناسی علمی است که آب وهواوخصوصیات دیگرجوراموردمطالعه قرارمی دهدوهدف اقلیم شناسی کشف وتبیین رفتارطبیعی اتمسفروبهره برداری آن درجهت منافع انسان وشناسایی استعدادها وتوانهای اقلیم های مختلف برای زندگی انسان است.
• اقلیم شناسی علمی است که در جستجوی بیان و شرح طبیعت اقلیم و نیز اینکه به چه ترتیب از محلی به محل دیگر عوض گشته و همچنین اینکه چگونه وابسته به فعالیتهای بشری است، می‌باشد. این علم کاملا و بطور پیوسته وابسته به هواشناسی بوده و خود در مورد تغییرات روزانه جوی و نتایج آن بحث می‌کند.
توضیح اینکه بسیاری از رشته‌های مطالعاتی مربوط به سیاره زمین در سه گروه وسیع و اصلی میگنجند. این سه گروه عبارتند از:
1- لیتوسفر یا قسمت خشکی زمین
2- هیدروسفر یا قسمت آبی سیاره
3- اتمسفر یا جز گازی زمین

با اینکه در مطالعه و بررسی چگونگی هوا و اقلیم لایه گازی شکل زمین پراهمیت تر میباشد ولی نباید از نظر دور داشت که گرما و رطوبت بطور پیوسته و همیشه میان سطوح خشکی و آبی و جو مبادله گشته و تمام آنها اجزاء مکملی را بدست می‌دهند. مراحل مبادله گرما و رطوبت میان زمین و جو در طی مدت زمانی طولانی باعث بروز وضعی می‌گردد که اقلیم نامیده می‌شود. اقلیم بیش از فقط یک میانگین آماری بوده و باید آنرا مجموعه چگونگی‌های جوی درگیر با گرما ، رطوبت و حرکت هوا دانست. اقلیم فاکتور بسیار مهمی از محیط زیست طبیعی بشر می‌باشد، زیرا اگرچه معمولا انسان خود را مخلوقی می‌پندارد که بر روی زمین زندگی می‌نماید، ولی او در واقع ، در قعر اقیانوس عمیق هوائی هم که کره زمین را دربر گرفته است، قرار دارد.

تاریخچه هواشناسی و اقلیم شناسی:
اقلیم شناسی را می‌توان در عین حال علمی قدیمی و جدید دانست. قدمت این علم تا به اندازه کنجکاوی بشر در مورد محیط زیستش می‌رسد. از سوی دیگر ، تازگی این علم با پیدایش هواپیما ، رادیو و رادار همزمان می‌گردد. بشر اولیه تا حد زیادی تحت تاثیر پدیده‌های هوا و اقلیم قرارداشت. مذاهب خرافاتی که بر پایه شرک و بت پرستی قرار داشتند، به تفسیر رازهای جوی نظیر بارش ، باد یا رعد و برق پرداختند.
از زمان باستان تاکنون ، به موازات توسعه علوم ، شناخت هر چه بیشتر هوا و اقلیم هم به جلو می‌رود. فیلسوفان یونانی علاقه زیادی به هواشناسی و اقلیم نشان می‌دادند. در واقع این دو لغت هر دو ریشه یونانی دارند. تقسیم بندی جهان به پنج منطقه اقلیمی ، یعنی مناطق سرد و منجمد شمال و جنوب ، مناطق معتدل شمال و جنوب و منطقه گرم (مناطق اقلیمی جهان) ، به پارومنیدس (‌Parmenides) یونانی نسبت داده می‌شود که در پنج قرن پیش از میلاد مسیح می‌زیسته است. زمانی که مشاهده و حدس و گمان و خرافات در توسعه و پیشرفت هواشناسی و اقلیم شناسی نقش بازی می‌نمودند، تا به آغاز قرن هفدهم طول کشید. در این هنگام اختراع ادوات هواشناسی و ثبت دیدبانی‌ها به یاری این علوم آمده و توضیحات دقیق‌تر اقلیمی را در دسترس قرار داده و آنالیز علمی پدیده‌های هوا را ممکن ساختند.

لزوم استفاده از علم اقلیم شناسی:
در طرحهای آبی برخی از سازه ها بر اساس معیارهای هوا شناسی و برخی دیگر بر مبنای معیارهای اقلیم شناسی طراحی میشوند. مثلاً احداث یک سد مخزنی برای ذخیره آب را در نظر بگیرید. حجم مخزن باید طوری باشد که رواناب سالانه را در خود جای دهد. بنابراین طراحی آن باید بر اساس مقدار آبی باشد که معمولاً هر سال در رودخانه جاری میشود. لذا این حجم بر اساس یک معیار آب و هوایی یا اقلیمی تعیین می گردد. گرچه حجم آب سالانه میتواند متغیر باشد اما آنچه در طراحی حجم مخزن مهم است متوسط مقدار آبی است که در درازمدت در عمر اقتصادی سد میتوان در هر سال انتظار آن را داشت.
اما مثلاً طراحی سرریز اضطراری سد باید بر اساسحداکثر دبی های لحظه ای که در اثر ریزش بارانهای شدید اتفاق می افتد صورت گیرد. بنابراین؛ معیار طراحی برای سرریز ؛ بارشهایی است که ممکن است به دلیل وضعیت هوا در یک زمان خاص اتفاق افتد. چنین بارانی را نمیتوان یک عنصر اقلیمی دانست بلکه یک پارامتر هواشناسی می باشد. از این جهت یک نفر متخضض هیدرولوژی هم باید از وضعیت هواشناسی منطقه و هم تا اندازه ای از وضعیت اقلیمی آن منطقه اطلاعات داشته باشد.


دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

96/1/14
6:40 عصر

مقاله ارائه مدل یک نیروگاه بخار، کنترل آن با روش PIDو استفاده از

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارائه مدل یک نیروگاه بخار، کنترل آن با روش PIDو استفاده از الگوریتم ژنتیک دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارائه مدل یک نیروگاه بخار، کنترل آن با روش PIDو استفاده از الگوریتم ژنتیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه مدل یک نیروگاه بخار، کنترل آن با روش PIDو استفاده از الگوریتم ژنتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارائه مدل یک نیروگاه بخار، کنترل آن با روش PIDو استفاده از الگوریتم ژنتیک :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: نوزدهمین همایش سالانه مهندسی مکانیک

تعداد صفحات: 5

چکیده:

در این تحقیق، مدل توربین–گاورنر و بویلر همراه آن برای یک نیروگاه بخار استخراج و یک سیستم کنترل کننده تناسبی-انتگرالی- مشتقی 1 کلاسیک برای مدل در نظر گرفته شده است. در این موردفشار گلوگاه قبل توربین به عنوان تابع ورودی خطا انتخاب می شود. ماکزیمم درصد فراجهش و زمان نشست برای شدت احتراق و فشار گلوگاه بسیار حائز اهمیت هستند. در این راستا توابع خطای مطلق نمودارهای شدت احتراق و فشار گلوگاه به عنوان توابع هدف انتخاب شده اند. منحنی پارتو بر اساس توابع هدف حاصل شده است که پارامترهای کنترلر برای داشتن یک عملکرد بهتر با کمک این منحنی تعیین شده اند. نتایج برای عملکرد تحت دو بار مختلف نیروگاهی با هم مقایسه می شود

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

96/1/14
6:39 عصر

بررسی و مقایسه تکنیک های مبتنی برمنطق فازی جهت بهینه سازی مصرف ا

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

بررسی و مقایسه تکنیک های مبتنی برمنطق فازی جهت بهینه سازی مصرف انرژی در شبکه های حسگر بی سیم دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه تکنیک های مبتنی برمنطق فازی جهت بهینه سازی مصرف انرژی در شبکه های حسگر بی سیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه تکنیک های مبتنی برمنطق فازی جهت بهینه سازی مصرف انرژی در شبکه های حسگر بی سیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه تکنیک های مبتنی برمنطق فازی جهت بهینه سازی مصرف انرژی در شبکه های حسگر بی سیم :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بین المللی پژوهش‌های نوین در علوم مهندسی

تعداد صفحات : 16

چکیده مقاله:

شبکه های حسگر بی سیم، نسل جدیدی از سیستم های تعبیه شده بلادرنگ با محدودیت محاسباتی، انرژی و حافظه هستند که دارای کاربردهای متنوعی، بخصوص در مواردی که استفاده از شبکه های سنتی امکان پذیر نیست می باشند.از آنجایی که در این شبکه ها، مساله انرژی یک چالش مهم محسوب میگردد، در این مقاله ما به بررسی و مقایسه سه مقاله پرداختیم که در هر سه مورد از تکنیک های مبتنی بر سیستم منطق فازی برای انتخاب ریشه و سرخوشه ها برای بهینه سازی مصرف انرژی در شبکه های حسگر بی سیم استفاده شده است. نتایج مقایسه ها نشان می دهد که استفاده از سیستم منطق فازی در انتخاب ریشه و سرخوشه ها نقش بسزایی در بهینه سازی مصرف انرژی و افزایش طول عمر شبکه های حسگر بیسیم دارد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

<   <<   56   57   58   59   60   >>   >