سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/11/24
5:15 صبح

تحقیق فرهنگ و شخصیت

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق فرهنگ و شخصیت دارای 43 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق فرهنگ و شخصیت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق فرهنگ و شخصیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق فرهنگ و شخصیت :

 

حوزه ی فرهنگی و اجتماعی

سرخپوستان یانوماهوی ونزوئلا سرپناهی موقتی برپا می کنند که از آنجا به دنبال غذا گشت زنی می کنند و به شکار حیوانات می پردازند. وقتی این پناهگاه ها خالی از غذا می شود، حرکت کرده و در جای دیگری ساکن می شوند. در یک روز خاص مردان در هنگام سحر جمع شده و تدارکات حمله به یک دهکده ی مجاور را فراهم می سازند. گروه دلواپس و نگران هستند. مردان طرف مهاجم در خطر آسیب هستند و یک مرد ترسو ممکن است سرباز زند و با گفتن اینکه خار در پایش فرو رفته است از حمله شانه خالی کند. مردانی که اغلب این کار را زیاد انجام می دهند شهرت خود را به خطر می اندازند. برای یک یانوماهو هیچ چیز بیشتر از عمل نامردی و ترسویی نمی تواند شهرت و اعتبارش را خراب کند.

اما مردان یانوماهو همه مثل هم نیستند، حداقل دو گروه قابل تشخیص وجود دارد که فوق العاده در شخصیت متفاوت هستند. مردان یانوماهوی زمین های پست بسیار پرخاشگر هستند. آنها در زدن زنان خود با چوب به خاطر تخلفاتی مانند دیر آوردن چایی درنگ نمی کنند. آنها اغلب مردان دیگر را برای جنگ با گرز یا تبر به مبارزه می طلبند. و گاهی به دهکده های مجاور اعلان جنگ می کنند و سعی می کنند تا مردان دشمن را بکشند و زنان را به تصرف درآورند. این مردان یانوماهویایی بالای سرشان را می تراشند تا زخم های حاصل از مبارزه را با غرور نشان دهند وگاهی جای زخم شان را با رنگ قرمز رنگ می کنند تا آن را به عنوان نشانه ی شهامت و استقامت نشان دهند. در میان مردان یانوماهویایی زمین های پست پرخاشگر ترین مردان بیشترین تعداد زنان را دارند. در واقع کسی یک مرد واقعی تلقی نمی شود مگر اینکه مرد دیگری را کشته باشد و افتخار بودن یک یانومای را به دست آورده باشد. مردانی که یانومای هستند، بیشترین زنان را دارند.

در ارتفاعات گروه متفاوتی از یانوماهوها زندگی می کند. این افراد آرام و مسالمت جو هستند و جنگ را دوست ندارند. میزان زیادی خوبی و سازگاری را می توان در چهره هایشان دید. این یانوماهوها به دهکده های همسایه یورش نمی کنند، درگیر مبارزه با تبر نمی شوند و به ندرت اقدام به مبارزه با چماق می کنند. آنها به فضیلت همکاری تکیه می کنند. هر چند متاسفانه منابع غذایی در زمین های پست که یانوماموهای جنگجو بر آن تسلط دارند فراوان تر است.

ما چگونه می توانیم تفاوت های فرهنگی شخصیت بین یانوماموهای زمین های پست و ارتفاعات را درک کنیم؟ آیا آنهایی که از لحاظ خلقی مستعد تعرض و تهاجم بودند افرادی را که آرام تر و آشتی طلب بودند به سمت ارتفاعات و دور از منابع غذایی عقب راندند؟ یا اینکه آیا هر دو گروه در ابتدا مثل هم بودند و بعداً ارزش های فرهنگی متفاوتی در یک گروه پایه گذاری شد که متفاوت از ارزش های فرهنگی گروه دیگر بود. این سؤالات موضوع بحث این فصل را تشکیل می دهند. تاثیر فرهنگ بر شخصیت چیست؟ و به طور کلی چطور می توانیم الگوهای تغییر فرهنگی را در بین الگوهای عمومیت فرهنگی درک کنیم؟

مطالعه ی فرهنگ و شخصیت اخیراً مورد توجه فزاینده ای قرار گرفته است و چندین دلیل مهم وجود دارد که روان شناسان شخصیت معتقدند برای کشف شخصیت میان فرهنگ ها مفید است. یک دلیل کشف این است که آیا مفاهیم شخصیت که در یک فرهنگ متداول هستند مثل فرهنگ امریکایی، در فرهنگ های دیگر هم قابل استفاده هستند. دلیل دوم دانستن این است که آیا فرهنگ ها به طور متوسط در میزان صفات شخصیتی خاص متفاوت هستند. به عنوان مثال: آیا ژاپنی ها واقعاً از امریکایی ها صلح طلب تر هستند یا این فقط یک تصور قالبی است؟ دلیل سوم فهم این است که آیا ساختار عاملیت صفات شخصیت در میان فرهنگ ها فرق می کند یا فراگیر و عمومی است. به عنوان مثال: آیا مدل پنج عامل شخصیت کشف شده در نمونه های امریکایی در هلند، آلمان و فیلیپین تکرار می شود. دلیل چهارم درک این است که آیا ویژگی های معین شخصیت عمومی و معادل با میزان تحلیل شخصیت طبیعی انسان است.

در این فصل ها به بررسی پژوهش هایی درباره ی ویژگی های شخصیتی که در همه مشترک هستند ولی به طور متفاوتی فقط در بعضی فرهنگ ها فراخوانی می شود، آن ویژگی های شخصیتی که طوری منتقل می شوند که مشخصه ی بعضی از گروه های محلی می شوند و برای گروهی دیگر نمی شوند و آن ویژگی های شخصیتی که برای تمام فرهنک ها مشترک است. ما ابتدا به بررسی اینکه چگونه فرهنگ ها می توانند متفاوت باشند، می پردازیم.

 

تخلفات فرهنگی( یک مثال)

رویدادهای زیر را درنظر بگیرید:

1-یکی از اعضای خانواده شما منظماً گوشت گوساله می خورد ( خوردن گوشت گوساله توسط یکی از اعضای خانواده ی شما)

2-یک زن متاهل جوان بدون خبر شوهرش تنها به سینما می رود. وقتی به خانه بر می گردد شوهرش به او می گوید اگر دوباره این کار را بکنی آنقدر می زنمت تا کبود شوی او دوباره این کار را تکرار می کند و شوهرش او را به شدت کتک می زند ( زدن زن توسط شوهر )

3-مرد فقیری بعد از اینکه در یک تصادف به شدت آسیب می بیند به بیمارستان می رود. بیمارستان از درمان او خودداری می کند چون نمی تواند هزینه ی آن را بپردازد.

( خودداری بیمارستان)

سپس هر یک از این اتفاقات را بررسی کنید و تعیین کنید که آیا رفتاری که از طرف فرد یا مؤسسه در پرانتز نوشته شده است غلط است، اگر جواب مثبت باشد آیا این کار یک تخلف جدی یا یک خلاف جزیی است و یا اصلاً تخلف محسوب نمی شود؟

اگر شما یک برهمن هندو باشید، احتمالاً معتقدید که رویداد اول خوردن گوشت گاو یک تخلف جدی است یا اتفاق دوم یعنی کتک زدن یعنی کتک زدن همسر توسط شوهر به خاطر سرپیچی از او این طور نیست. اگر شما یک امریکایی باشید بسیار عجیب است که نظرات شما بر عکس خواهد بود، اگر که شما گیاهخوار نباشید، خوردن گوشت گاورا غلط نمی دانید اما از نظر شما خیلی اشتباه است که شوهری زنش را کتک بزند. اما صرفنظر از اینکه برهمن هندو یا امریکایی باشید، احتمالاً موافق هستید بیمارستانی که از درمان یک مجروح شدید خودداری می کند، یک تخلف جدی مرتکب شده است.

این مثال، مساله جالبی را برای روان شنناسان شخصیت روشن می سازد. بعضی از ابعاد شخصیت ( از جمله نگرش ها، ارزش ها و خودانگاره ها) در بین فرهنگ ها تا حد زیادی متفاوت هستند. اما بعضی از جنبه های دیگر مشترک هستند. ویژگی هایی که در بین افراد در همه جا یکسان هستند. مساله اصلی مورد نظر این فصل عبارتند از اینکه طرفی که افراد فرهنگ ها یکسان هستند.

 

روان شناسی شخصیت فرهنگی چیست؟

قبل از پرداختن به بحث خوب است فرهنگ را به طور مختصر تعریف کرد. بگذارید با یک مشاهده آغاز کنیم «افراد بشری در همه جا الگوهای برجسته ی محلی شباهت های درون گروهی در رفتار و اندیشه همراه با تفاوت های عمیق درون گروهی نشان می دهند.» این شباهت های درون گروهی و بین گروه های مختلف می تواند ( از هر نوع- جسمی- روان شناختی- رفتاری یا نگرشی) باشد. این پدیده ها اغلب اختلافات فرهنگی نامیده می شود.

مثال خوردن گوشت گاو را در نظر بگیرید خوردن گوشت گاو در بین امریکایی ها معمول است اما در بین هندوها نادر است و منفور دانسته می شود. در بین هندوهایی که اکثریت عمده ی گروه مذهبی هند را تشکیل می دهند، ارزش ها و رفتارها تا حد زیادی مشترک است. اما با طرز نگرش مشترک بیشتر امریکایی در مورد خوردن گوشت گاو متفاوت است. این تفاوت درون گروهی محلی و تفاوت بین فرهنگی- مثالی از اختلافات فرهنگی است.

چسباندن برچسب فرهنگ، یا «تنوع فرهنگی» به پدیده هایی مثل اینها بیشتر توصیف و نه توضیح تلقی می شود. نامیدن شیوه ی نگرش در مورد خوردن گوشت گاو به عنوان                  « فرهنگی»  مطمئناً این پدیده را توصیف می کند. این به ما می گوید که ما به یک شباهت درون گروهی و اختلاف بین گروهی رسیدگی می کنیم. اما این توضیح نمی دهد چه چیز باعث تفاوت فرهنگی شده است یا چرا گروه ها با هم متفاوتند. روان شناسی شخصیت فرهنگی معمولاً سه هدف عمده دارد:

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/11/24
5:15 صبح

مقاله بررسی مودهای خرابی موج شکن های توده سنگی سواحل شمالی خلیج

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی مودهای خرابی موج شکن های توده سنگی سواحل شمالی خلیج فارس( استان بوشهر دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مودهای خرابی موج شکن های توده سنگی سواحل شمالی خلیج فارس( استان بوشهر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مودهای خرابی موج شکن های توده سنگی سواحل شمالی خلیج فارس( استان بوشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مودهای خرابی موج شکن های توده سنگی سواحل شمالی خلیج فارس( استان بوشهر :

1 مقدمه :

یکی از مسائلی که در موج شکن ها چه در مرحله ساخت و چه در مرحله بهره برداری با آن مواجه هستیم , مساله گسیختگی و خرابی آنهاست . از اینرو همواره پیش بینی این خرابی ها در مرحله طراحی و ارائه راه کارهای مناسب جهت مقابله و کاهش این گسیختگی ها در مرحله بهره برداری سازه لازم می باشد . موج شکن هایی که در کشور ساخته شده یا می شوند از حیث اینگونه خرابی ها مستثنی نیستند. بدین منظور تصمیم گرفته شد که با مطالعه موردی بر روی تعدادی از موج شکن ها که در مرحله ساخت یا سرویس دهی هستند, نوع خرابی و دلیل آن مشخص شده و راه کارهای مناسبی جهت حذف یا کاهش این خرابی ها ارائه شود . منطقه مطالعاتی انتخاب شده واقع در استان بوشهر و از خلیج نای بند بندر عسلویه تا بندردیلم بوده و شامل 20 موج شکن می باشد. دراین میان موج شکن هایی که دچار مود خرابی شده اند به دودسته تقسیم می شوند . دسته اول موج شکن هایی هستند که قدمت چندین ده ساله داشته و بصورت کاملا سنتی و بدون هیچگونه طراحی اولیه و توسط افراد محلی جهت پهلوگیری قایقها و لنجهای کوچک تجاری و صیادی احداث شده اند . خرابی های بوجود آمده در آنها عمدتا ناشی از عدم طراحی و استفاده از مصالح سنگی نامناسب است . با توجه به اینکه هیچگونه طراحی اولیه ای در مورد این سازه ها صورت نگرفته و از طرفی کاربری این موج شکن ها در حد سبک و برای قایقها و لنجهای کوچک بوده و مدت زمان زیادی از عمر مفید آنها می گذرد , این خرابی ها تا حدی قابل قبول و توجیه پذیر می باشد . دسته دوم شامل موج شکن هایی می شوند که در سالهای اخیر ساخته شده و مسائل طراحی تا حدی در مورد آنها در نظر گرفته شده است ولی با توجه به موارد ذکر شده دچار یکسری خرابی شده اند که بررسی این خرابی ها می تواند در بهبود فرایند طراحی , ساخت , تعمیر و نگهداری موج شکن هایی که در آینده ساخته می شوند , موثر واقع شود .

2 موج شکن های دچار مود خرابی در منطقه مورد مطالعه :

الف موج شکن استحصال اراضی عسلویه : این موج شکن از نوع توده سنگی سکویی با آرمورهایی از جنس سنگ آهک لوماشل (Cap rock) با عمر طراحی 50 ساله می باشد. این موج شکن از نقطه نظر اجرایی مشخصات زیر را دارد : 1 سنگهای آرمور خیلی منظم و موزاییکی چیده شده اند که این موضوع سبب کاهش خلل و فرج سازه و کاهش استهلاک انرژی موج توسط موج شکن شده است .

2 در این موج شکن اکثر سنگهای آرمور شکل منظم و مستطیلی دارند , بعد کوچکتر سنگ در مقابل امواج قرار دارد و جهت ضربه امواج به سنگ در راستای محور بزرگتر سنگ است در صورتیکه نحوه قرارگیری اینگونه سنگها باید بگونه ای باشد که بعد بزرگتر سنگ در مقابل امواج قرار گیرد, زیرا در این صورت سنگ خیلی بهتر در برابر هجوم امواج پایدار می ماند و رعایت نکردن این موضوع سبب شکستگی در بعضی از قطعات آرمور شده است (شکل5 ) .

ب موج شکن نخل تقی : این موج شکن از نوع توده سنگی با آرمورهایی از جنس سنگ آهک با عمر طراحی 25 ساله می باشد . یکی از مشخصات این سازه , طراحی و اجرای پنجه با تراز بالا است . این طراحی و اجرا باعث شده که پنجه شبیه آرمور عمل کرده و نتواند مانع از آبشستگی پای سازه شود , بخصوص در قسمت قوس بازوی اصلی که تمرکز امواج , بحرانی ترین حالت را دارد . موارد ذکر شده احتمالاسبب ایجاد یک حفره آبشستگی (Scour Hole) در جلوی سازه و لغزش و فروریزی قطعات آرمور بسمت پایین گردیده است . از طرفی چون قسمت قوسی شکل بازوی

1

اصلی در معرض شکست امواج قراردارد , نیروهای ناشی از شکست امواج , خود باعث جابجایی قطعات پنجه شده اند . ازاینرو بهتر بود که تراز پنجه پایین تر و وزن قطعات پنجه سنگین تر انتخاب می شد] 2و1.[
ج موج شکن شیرینو : این موج شکن از نوع توده سنگی با آرمورهایی که عمدتا از جنس سنگ آهک لوماشل

(Cap rock) می باشد. خرابی هایی که این سازه را در بر گرفته عبارتند از:

1 نشست و فروریزی لایه آرمور . اصولا سنگهای Cap rock به خودی خود وزن مخصوص پایینی دارند . بنظر می رسد که قطعات آرمور بکاررفته در این موج شکن بدلیل وزن بسیار کم , نتوانسته اند در برابر هجوم امواج بخصوص در ناحیه قوسی بازوی اصلی مقاومت کنند که این مساله باعث فروریزی لایه آرمور شده است (شکل2و6 ) .

2 جدا شدن لایه آرمورتاج در اثر پدیده (Overtopping) بدلیل پایین بودن تراز تاج موج شکن(شکل4 ) ] 4و3. [ د موج شکن بندر عامری : این موج شکن از نوع توده سنگی با آرمورهایی از جنس سنگ آهک لوماشل و آهک مارنی می باشد . مشکلات این سازه عبارتند از :

1 عدم تطابق کامل پارامترهای طراحی با پارامترهای اجرایی . مثلا در این موج شکن , مبنای طراحی براساس سنگهای آهکی با وزن مخصوص17/2 بوده در صورتیکه در اجرا از سنگهای Cap rock آنهم با تناژ پایین استفاده شده است و برای حل مشکل پایین بودن تناژسنگها و افزایش مقاومت سازه در برابر هجوم امواج , شیب سازه بسیار پایین در نظر گرفته شده است . این ابتکار عمل تا حدی جوابگو بوده است ولی در قسمت قوسی بازوی اصلی بدلیل موقعیت بحرانی , کاهش شیب هم نتوانسته است مشکل پایین بودن تناژ سنگها را حل کند و سازه دچار فروریزی و نشست لایه آرمور شده است .

2 اجرای نامناسب لایه فیلتر سبب مکش مصالح مغزه توسط امواج شده و منجر به آبشستگی مصالح در پشت موج شکن گشته است (شکل1 ) .

ه موج شکن بندر رستمی : این موج شکن از نوع توده سنگی با آرمورهایی از جنس سنگ آهک و مغزه ازانواع سنگها از جمله ژیپس می باشد . این موج شکن بشکل کاملا سنتی ساخته شده و انواع خرابیها این سازه را دربرگرفته که عبارتند از :

1 رعایت نکردن طبقه بندی سنگهای موج شکن در لایه های مختلف .

2 عدم مقاومت قطعات سنگی در برابر هجوم امواج و در نتیجه آسیب دیدگی موج شکن در مقاطع مختلف بدلیل فقدان طراحی در تناژ سنگها , بطوریکه تناژ سنگها خیلی پایین تر از حد استاندارد و حداکثر وزن سنگهای استفاده شده حدود 5/1 تن می باشد .

3 پدیده عبور موج از درون سازه بدلیل عدم استفاده از مصالح مناسب مغزه در ساخت موج شکن . این پدیده سبب تخلخل سازه شده و با هجوم امواج به مرور این تخلخل زیادتر گشته و امواج , بیش از حد استاندارد از درون سازه نفوذ کرده و این پدیده باعث انتقال رسوب شدید از میان سنگها به درون حوضچه شده است .

4 نشست سازه در نقاط متعدد با توجه به موارد ذکر شده در بند3 . در این حالت سازه بسیار متخلخل شده و زیر لایه آرمور اصطلاحا ” پوک” گشته و در اثرهجوم امواج , سازه نشست کرده است .

5 تخریب سنگهای محافظ به علت استفاده از مصالح سنگی با تناژ پایین و از جنس بسیار نامرغوب (سنگ ژیپس ) . 6 پدیده روگذری (Overtopping) بیش از حد استاندارد . بطوریکه این پدیده باعث انتقال رسوب از بالای تاج بدرون سازه شده و بدلیل پایین بودن بیش از حد تراز تاج و طبق موارد ذکر شده در بند4 , نشست سازه , پدیده آبگذری را تشدید کرده است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/11/24
5:14 صبح

پاورپوینت دانیل لیبیسکیند پاورپوینت دانیل لیبیسکیند

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

پاورپوینت دانیل لیبیسکیند پاورپوینت دانیل لیبیسکیند دارای 34 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت دانیل لیبیسکیند پاورپوینت دانیل لیبیسکیند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت دانیل لیبیسکینددانلود پاورپوینت دانیل لیبیسکیند

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت دانیل لیبیسکینددانلود پاورپوینت دانیل لیبیسکیند

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت دانیل لیبیسکیند پاورپوینت دانیل لیبیسکیند :

اسلاید 1 :

تاریخچه زندگی :

دانیل لیبسکیند آتیله معماری اش را در سال 1989 در بریلن تاسیس کرد وی در ابتدا برای مدتی به عنوان متخصص نظریه پردازی در ارتباط با حرکت دیکانستراکشن به عنوان علاقه شخصی اش در توسعه طراحی از طریق فلسفه و موسیقی مطرح بود . همین امر موجب تصمیم اخیر آکادمی هنر و ادبیات آمریکا جهت اعطای جایزه معماری به وی شد .

با به هم پیوستن آلمان شرقی و غربی و فراهم آمدن فرصت های ساخت و سازکار حرفه ای لیبسکیند در برلین آغاز شد و بر این اساس طراح های شهری که هدف آنها الحاق ساختار قدیمی شهر با پیشترفت توسعه اقتصادی در برلین بود جهت طراحی و اجرا به او واگذار شد . اولین طرح مهم ساخته شده توسط لیبسکیند ، توسعه موزه برلین به موزه « جویس » بود . او اخیرا با 2 طرح خود که یکی توسعه بویلرهاووس به موزه آلبرت و ویکتوریا در لندن پیگیری موزه جنگ در شمال منچستر بود ، توانست در مسابقات طراحی این دو طرح در بریتانیا جایزه اول را ببرد .

اسلاید 2 :

موزه یهودیان برلین :

در اکتبر 1999 موزه یهودیان برلین مقدم نزدیک به 15000 بازدید کننده را پذیرا شد . البته این رقم چندان چشمگیر نیست ، مگر آدم مطلع باشد که موزه مذکور تا یکسال دیگر هم رسما افتتاح نخواهد شد . در این ساختمان چیزی برای دیدن وجود ندارد ; به جز خود ساختمان .

محبوبیت نامعمول این موزه خالی ، بخشی به خاطر کشمکش گسترده و طولانی همگانی برای تاسیس و ساخت این نهاد است . البته عمدتا گواه بر شگرفی و قدرت معماری آن نیز هست . این بنا که طراحی آن را دانیل لیبسکیند بر عهده داشته ، با روکش فلزی و متجاوز از 350 پنجره با طرح های عجیب ، عمیقا منحصر به فرد و استثنایی است . ساختمان همچون دیواری رمیده و خیر کننده ، به شکل حصاری که گویی بر حسب مجموعه ای از قوانین کشف ناشدنی سر بر می آورد ، به شکلی به یاد ماندنی در عرض میدان «برلین » جایی که در واقع قبلا دیوار برلین قرار داشت ، پیچ و خم  می خورد . درون آن حتی بیش از این چنین ویژگی هایی را در خود دارد . هر کس که از موزه بازدید می کند محال است که به این زودی ها آن را از یاد ببرد .

اسلاید 3 :

پلکانی پهن و تیره به سمت پایین به زیر زمین منتهی می گردد . دالان های شیبدار که کف انها از سنگ لوح است بازدید کننده را وا می دارد که یکی از سه مقصد نا شناخته ای را که در پیش رو دارد بر گزیند و یکی از اینها به سمت بالا که جایگاه اصلی پلکان عمودی دیگری است باریک میشود و به شکلی شگرف به سالن های خالی نمایشگاه موزه منتهی می گردد از دیگر ویژگی های لنا سقف های بلندو دیوار طولانی و عریان و سفید است زاویه ها نیز به نا گاه تند و تیز و تغییر می کنند پنجره ها ی اریب به شکلی غیر منتظره دیوار ها را می شکافند همه اینها .جنون آساست

در پایین پله ها در زیر زمین پشتی دو مسیر دیگر در کمین اند یکی از اینها به در ی فلزی منتهی می گردد که به سنگینی به فضای خالی نماد آدم سوزی باز می شود که حجمی است عجیب وغریب مرتفع و ذو زنقه ای شکل با دیوارهای مستحکم بتنی در اینجا یک منبع نوری وجود دارد و عبارت است از باریکه ای در گوشه فضا که باعث می شود کور سویی از ارتفاعی نا ممکن به درون بتابد .

اسلاید 4 :

یک دالان دیگر باقی می ماند این دالان به بیرونی محصور و پوشیده از قلوه سنگ باغ تبعید و مهاجرت که شاخص ترین نشانه آن شبکه ای از 49 ستون بلند ،ضخیم وراست گوشه بتنی است ،منتهی می گردد از راس هر ستون تنها یک درخت زیتون روسی سر بر آورده است . ستون ها اندکی خم شده اند ومی توان در میان آنها به قدم زدن پرداخت این فضا مشخصا نا سازوار به نظر می رسد .
اندیشه بر پایی موزه یهودیان در بر لین هم نا خوشایند می نماید و هم بجا برلین شهری است که مرگ 6 میلیون یهودی اروپایی را در دامن خود پرورانده و هدایت کرده است نیز شهری است که بیش از حکومت نازی ها در فاصله سالهای 1933تا 1945با یاری جمعیت یهودی اش از نظر فرهنگی ، علمی ، تجاری ، آموزشی و موسیقی پروری رونق داشته است .تاریخ برلین ، استهزا های تلخی را در خود نهفته دارد یکی از اینها این است که نخستین موزه یهودیان این شهر در سال 1933 یعنی همان سالی که آدولف هیتلر و حزب نازی به قدرت رسیدند افتتاح شد در سال 1938 کهحمله نازی ها به یهودیان آلمانی با سبعیت هر چه بیشتر شدت گرفت موزه مذکور تعطیل شد.

اسلاید 5 :

ایجاد جایگزینی برای موزه اصلی با تشکیل واحد یهودیان موزه تاریخی شهر که در نقاط مختلف برلین غربی سابق قرار داشت آغاز گردید ده سال پیش به هنگام رقابت معماران برای بر پایی ساختمان جدید گه درست مقارن با فرو ریختن دیوار برلین بود قرار بود که معماران شرگت کننده در مسابقه به طراحی بخشی ضمیمه به کاخ قرن هیجدهمی که بنا بود برای استقرار موزه شهر نوسازی شود بپردازد . خلاصه این ماجرا ی پیچیده اینکه واحد مذکور به تدریج به نهادی مستقل بدل گردید که هم اکنون موسوم به موزه یهودیان برلین است . بخشی از این امر به خاطر قوت گرفتن اندیشه مبتی بر نیا به مجموعه های گسترده و نیز تلاش های سیاسی مایکل بلو منتال وزیر دارایی پیشین آمریکا ست که در سال 1997 به ریاست این نهاد بر گمارده شد .

اقتدار معماری لیبسکیند نیز نقشی عمده در این میان داشت طرح وی بر خلاف دیگر طرح ها هویت قویا مستقل یهودیت را در خود دارد اندازه بنای در نظر گرفته شده و جذبه فرم آن تحت الشعاع کاخ باروکی مذکور که تنها از طریق یک پلکان عمودی زیر زمینی به آن متصل است قرار دارد.

هئیت مستقل داوران که در کار انتخاب طرح نهایی و دوباره تحت تاثیر طرح پیشنهادی لیبسکیند قرار گرفت و از طرح وی در گشفت شد . هئیت داوران در تشریح انتخاب خود چنین نوشت : « چیزهایی معلوم و مشخص می توانند منجر به ساخت موزه ای معمولی شوند ولی هیچ یک نمی توانند راه حلی کاملا خارالعاده و به تمامی دارای هویت مستقل ارائه دهند . » اکنون کاخ پیش گفته فقط به عنوان ورودی تزئینی به ساختمان لیبسکیند به کار می آید و سرانجام نیز نمایشگاه های معاصر موزه را در خود جای خواهد داد ( موزه شهر در نقاط دیگری استقرار خواهد گرفت . ) حتما داوران دریافته اند که طرح لیبسکیند به خاطر تمام ویژگی های منحصر به فرد و توانمندش ، مجموعه ای ستودنی را برای بسیاری از گونه های نمایشی و موزه فراهم می آورد گالری ها وسیع اند ، به خوبی نورپردازی شده اند و فضاهای دیواری متعددی را هم در خود دارند . تام فرویدنهایم ، مدیر سابق بنیاد «آسمیتسونیان » {واقع در واشنگتن } ، که اکنون نایب رئیس و همچنین سرپرست موزه یهودیان برلین است ، می گوید « مردم کنجکاوند که آیا این معماری «نامعمول » با سبک ما همخوانی دارد یا نه . لیکن خواهند دید که این همخوانی به نحوی بسیار مطلوب صورات پذیرفته است » افتتاح رسمی موزه و نمایشگاه های آن ، برای اکتبر 2000 زمان بندی شده است .

اسلاید 6 :

لیبسکیند اکنون 53 ساله ، هنگامی که در سال 1989 برنده طرح مذکور شد ، عملا بیرون از حیطه آکادمیک چندان مشهور نبود . وی به دنبال پیامد جنگ چهانی دوم در لهستان ، در ان کشور به دنیا آمد و در همان جا ( و همچنین اسرائیل ) بزرگ شد . لیبسکیند تحصیلا ت معماری خود را در نیویورک گذراند و به عنوان آموزگار و نظریه پرداز شناخته شد . هنگامی که قلم بر کاغذ نهاد و طراحی را آغاز کرد ، به ایجاد طرح هایی برای ساختمانها و دستگاه های پیچیده پرداخت . چنین می نمود که هدف اولیه این طرح ها ، به تصویر کشیدن نظریه پردازی رمزگونه و دشوار است .
به هر ترتیب ، اکنون دو ساختمان عمده لیبسکیند به پایان رسیده که عبارتند از موزه واقع در برلین و نیز موزه فلیکس نوسباوم در شمال آلمان . دیرگ طرح های در دست انجام وی عبارتند از : موزه یهودیان در سان فرانسیسکو ، موزه سلطنتی جنگ در منچستر انگلستان و بنای ضمیمه ای زیبا و حلزونی شکل برای موزه ویکتوریا و آلبرت در لندن .
لیبسکیند خواسته که هر یک از طرح هایش از لحاظ بصری منحصر به فرد باشند . او تجسم مدرن اصالت هنری است . با این حال در مجموعه کارهای وی شباهت هایی به چشم می خورد که از جمله آنها می توان به زاویه های تند و فرم های تکه تکه شده اشاره کرد . مهم تر از همه اینها ، روابط  فلسفی مستحکم موجود در طرح های اوست . لیبسکیند عمیقا ضد کلاسیک است . در نزد وی قواعد کلاسیک تناسب ، هماهنگی ، نظم ، تقارن و توازن که به شکلی موقر در کاخ قرن هیجدهمی مجاور اثر وی در برلین به چشم می خورد در واقع حکم نظام هایی بسته و منسوخ را دارند . او چیزهای پیچیده ، خرد ستیز و درون یافتی را به خرد ورزی مستقیم و بی چون و چرا ترجیح می دهد و به گمان وی خرد ورزی «مفروض» همین است و بس .
این هنرمند _ معمار ، آرمان گرا و فردگرایی افراطی است که می کوشد فراتر از آزادی هنر برای هنر ، و فراتر از مقوله های فرم ناب گام نهد . به بیان بهتر ، او در هر ساختمانی که طراحی می کند ، در جست و جوی این است که ویژگی هایی تازه را برای معنای وضع کند ، و همچنین راه هایی تازه را برای پیوند بنا ، مکان و فضا با تاریخ ، زندگی امروز و زندگی فردا به وجود آورد .

اسلاید 7 :

موزه یهودیان برلین ، نمونه ای از شور و هیجان و نیز پیچیدگی جست و جوی لیبسکیند برای مفاهیم معماری است . لیبسکیند می گوید که برای دستیابی به طرح مورد بحث ، نشانه ها و مظاهر بارز زندگی شهروندی یهود و غیر یهود را جست و جو کرده و آنها را برای ایجاد هندسه های زاویه دار در زمین ، بر روی نقشه مشخص ساخته است . خود وی این را « ماتریس خرد ستیزی » می نامد . وی دو جلد کتاب قطور را نیز که مستقیما درباره سرنوشت دردناک هزاران یهودی برلین نگاشته شده ، به وقت مطالعه کرد . او در این طرح تحت تاثیر اپرای نا تمام آرلوند شوئنبرگ به نام « موسی و هارون » و همچنین مقاله ای اولتر بنیامین بوده است . اصلا مشخص نیست که چگونه این انگاره ها قالب فرم ، فضا و مصالحی که در ساختمان لیندنشتراسه به چشم می خورد به خود گرفتند لکن نبود مشابهت های مستقیم میان ساختمان مذکور و این رویکردهای مبهم به معماری _ که چندان نمی توان « روش شناختی » خواندشان _ نه شگفتی برانگیز است و نه نگران کننده آنچه اهمیت دارد ، این است که کار آمدی دارند . ساختمان در جایگاه خود ، در بردارنده توانی استعاری از تاریخ غم انگیز یهودیان برلین ، و در واقع پاسخگوی این تاریخ است . فضاهای خالی ادم سوزی با سادگی عریان و صریح شان ، برانگیزاننده احساسات و اندیشه اند . باغ تبعید یکی از توانمد ترین تداعی کننده های بی ثباتی و عدم قطعیت ، که تاکنون ساخته شده است ، به شمار می آید . این معماری ، شگفت انگیز و از جنبه های .متفاوت متاثر کننده است و تا مدت ها باقی خواهد ماند

اسلاید 8 :

موزه جنگ منچستر :
فضای داخلی پیشنهاد شده این موزه بر گرفته از شکل انحنای زمین است و چون این طرح با اتفاقاتی که در جهان رخ می دهد در ارتباط است موجب درک موقعیتی سریع و بی واسطه از موزه می شود رابطه ای که میان جریان بی وقفه موزه و چشم انداز بیرونی آن بر قرار است بوسیله نظام تسلسل 24ساعته جهان تعدیل یافته است بعد فضا و زمان موزه باعث شناخت آسانی از فضایی حاکی از تضاد شده و تنشی را میان این تضاد مشهود و زیر بنای تاریخی آن نشان می دهد قفسه های بادبان مانندی که در خارج از ساختمان به نمایش گذاشته شده و به نحو شگفت انگیزی با مناظر اطراف کانال کشی لوری وزمین فوتبال منچستر در ارتباط است . سادگی فضای موزه و توصیف جامع از آن مقتصدانه و دارای ساختاری بتنی فلزی با حد غایی جاری شدن نور و هوا و به حداقل رساندن هزینه می باشد در حالی که می توان به راحتی در آن جزئیات سازمندهی کمیت عظیم تاریخی قرن بیستم گمشده موزه خود در غالب یک تجربه ساخته شده فراموش نشدنی در ذهن وخاطر بازدید کننده معرفی خواهد کرد همچنین تلفیق شکوفایی فرهنگ با پوچی و ویرانگری جنگ و خسارات وارده از آن در ارتباط دائم است.

اسلاید 9 :

طرح بازسازی مرکز تجارت جهانی _ نیویورک :
شرکت توسعه مانهاتان در 27 فوریه سال 2003 طرح تحسین برانگیز دانیل لیبسکیند را برای هدایت بازسازی مرکز تجارت در نیویورک انتخاب کرد طرح ارائه شده توسط معمار لهستانی _ آمریکایی حاصل رقابتی بود که چندین ماه طول کشید . رقابتی که در آن برخی از بهترین معماران جهان حضور داشتند و بحث و جدل هایی هیجان انگیز به صورت آشکار و علنی بین آنها انجام شد هر چند که این بحث ها هنوز ادامه دارد .لی به نظر می رسد چارچوب لازم برای شکل گیری طرح بلند مدت بازسازی مشخص شده است .
طرح اصلی لیبسکیند که در دسامبر 2002 همراه با طرح 6 گروه دیگر در معرض قضاوت قرار گرفت دارای چندین نکته متمایز از بقیه طرح ها است و در طرح خود یک برج شیشه ای پیشنهاد کرده که آنتنی در بالای آن قرار می گیرد و ارتفاع آن به مرکز 776 فوت می رسد عددی که مشخص کننده سال استقلال آمریکا است اگر این برج ساخته شود بلندترین برج جهان خواهد شد همچنین طرح او دارای یک باغ یاد بود به صورت گود است باغی که نشانگر مکان 2 برج تخریب شده می باشد دیوار بتنی به عمق 70 فوت از سطح خیابان که هنگام ساخت مرکز تجارت جهانی ساخته شده بود تا شالوده لازم برای برج ها را بوجود آمد و به صورت نمایان باقی خواهد ماند این دیوار زیر زمینی که اکنون مشخص است منبع الهامی برای بازدید کنندگان و نمادی از صبر و مقاومت خانواده کشته شدگان ( قربانیان ) خواهد بود .

اسلاید 10 :

ترکیب ساختمان های بلند و باغ یاد بود گود ، نشانی از قوت راه حل لیبسکیند برای ادغام خواسته های متضاد مردم است و خواسته مردم این بود که ساختمان های بلند و به عنوان سمبلی از جهش و اوج ساخته شوند و در کنار آنها زمینی حفاری شده به همان صورت بماند تا یاد افرادی که جسد آنها در این مکان پیدا شده باقی بماند در طرح لیبسکیند روی جزئیات مربوط به سایت یاد بود چندان کار نشده است چرا که طراحی این قسمت در آینده به صورت مسابقه بین المللی انجام خواهد شد .
موضوع جالب سوم در طرح اووجود میدان نور می باشد میدانی که طبق محاسبات هر سال روز 11 سپتامبر بین ساعت 8/46 صبح زمانی که اولین هوا پیما با برج برخورد کرد و ساعت 10/28 صبح که دومین برج فرو ریخت و خراب شد نور آفتاب به طور کامل و بدون سایه اندازی ساختمان های مجاور به آن خواهد تابید .لیبسکیند می گوید (( آفتاب بدون سایه خواهد تابید تا ستایش دوستی را تداوم بخشد )).
 این طرح یک موزه تفسیری ، یک گردشگاه مرتفع که حول سایت یاد بود می چرخد ، برجهای اداری ، بازار زیر زمینی و فروشگاه هایی در سطح خیابان و چندرستوران را شامل خواهد شد اگر طرح ارائه شده بدون تغییر ساخته شود 10  میلیونفوت مربع فضای اداری ( تقریبا به اندازه قضای اداری برج های اصلی )و 880 هزار فوت فضاهای جانبی خواهد داشت .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/11/24
5:14 صبح

بررسی علل کمرویی در دانش آموزان

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

بررسی علل کمرویی در دانش آموزان دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی علل کمرویی در دانش آموزان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی علل کمرویی در دانش آموزان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی علل کمرویی در دانش آموزان :


نام کنفرانس یا همایش : دومین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و سبک زندگی

تعداد صفحات : 12

چکیده مقاله:

کمرویی یک توجه غیرعادی و مضطربانه به خویشتن در یک موقعیت اجتماعی است که در نتیجه آن فرد دچار نوعی تنش روانی -عضلانی شده،در شرایط عاطفی و شناختی اش متاثر میگردد و زمینه بروز رفتارهای خام و نسنجیده و واکنش های نامناسب در وی فراهم میشود.به عبارت دیگر عبارت کمرویی به یک مشکل روانی -اجتماعی و آزاردهنده شخصی مربوط میشود که همواره به صورت یک ناتوانی یا معلولیت اجتماعی ظاهر میگردد به کلام ساده یعنی خود توجهی فوق العاده و ترس مواجه شدن با دیگران.کمرویی را میتوان به عنوان یک احساس ناراحتی یا بازداری در موقعیت های میان شخصی یااجتماعی که فرد رااز پیگیری اهداف تحصیلی و اجتماعی اش باز میدارد تعریف کرد.کمرویی به خودکانونی مفرط ،نگرانی و اشتغال ذهنی مکرر همراه باافکار و احساسات مربوط به واکنش های فیزیکی ،شدت یافتن ضربان قلب....منجر میگردد.کمرویی،خودتوجهی بیش از حد و ترس از مواجه شدن با دیگران است بطوری که روبه روشدن باافراد جدیدی را که فرد در زندگی روزمره به آنها نیاز دارد را مشکل میسازد.لذا در این مقاله به بررسی مسئله کمرویی پرداخته در آخر به ارایه روش های پیشگیری از این مسئله ارائه خواهد شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/11/24
5:14 صبح

مقاله الگوریتم TRIZ رویکردی اثر بخش در پرورش تفکر خلاق

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله الگوریتم TRIZ رویکردی اثر بخش در پرورش تفکر خلاق دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله الگوریتم TRIZ رویکردی اثر بخش در پرورش تفکر خلاق کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الگوریتم TRIZ رویکردی اثر بخش در پرورش تفکر خلاق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله الگوریتم TRIZ رویکردی اثر بخش در پرورش تفکر خلاق :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: اولین کنفرانس ملی خلاقیت شناسی، TRIZ و مهندسی و مدیریبت نوآوری ایران

تعداد صفحات: 16

چکیده:

گنریچ آلتشولر دانشمند روسی بعد از مدتها تحقیق و مذاکره با دانشمندان و مخترعان در سال 1946 نظریه خود را با عنوان "تئوری حل مسائل ابداعی" ارائه نمود. این نظریه بر ارائه راه حل هایی استوار است که به موجب آن افراد علاقه مند به ابداع و اختراع دفعات سعی و خطای لازم را تا رسیدن به مقصود نهایی به ده درصد شرایط عادی محدود می کنند. آلتشولر اعتقاد داشت که رفاه اقتصادی و معنوی هر جامعه به وجود درصد بالایی از افراد خلاق در آن جامعه وابسته است، لذا وی این تکنیک را به همراه ابزارهایی که موجب اثربخشی خلاقیت افراد می شود بنیان نهاد. این روش امروزه یک ابزار آزمایش شده مدیریتی است که استفاده از آن با افزایش آگاهی در مورد قابلیت های آن بهبود می یابد. در این مقاله می کوشیم این تکنیک را هر چند به صورت مختصر، معرفی نموده روش کاری آنرا بررسی نماییم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

<   <<   91   92   93   94   95   >>   >