سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/11/24
5:16 صبح

مقاله خوردگی اتمسفری گالوانیک انواع فلزات در نواحی مختلف ایران

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله خوردگی اتمسفری گالوانیک انواع فلزات در نواحی مختلف ایران دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خوردگی اتمسفری گالوانیک انواع فلزات در نواحی مختلف ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خوردگی اتمسفری گالوانیک انواع فلزات در نواحی مختلف ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خوردگی اتمسفری گالوانیک انواع فلزات در نواحی مختلف ایران :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: چهارمین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و جامعه علمی ریخته گری ایران

تعداد صفحات: 9

چکیده:

خوردگی اتمسفری هزینههای هنگفتی را به اقتصاد کشورها وارد میکند، در نتیجه تعیین میزان خوردگی فلزات در اتمسفر مناطق مختلف دارای اهمیت اساسی میباشد. در بیشتر کاربردهای صنعتی اتصال بین فلزات غیرهمجنس اجتناب ناپذیر میباشد؛ اتصال بین فلزات غیرهمجنس میتواند تأثیر شدیدی بر روی سرعت خوردگی فلزات تحت تماس داشته باشد. در این تحقیق تأثیر اتصال گالوانیک بین انواع فلزات صنعتی شامل آهن، مس، آهن گالوانیزه و آلومینیوم با یکدیگر، بر روی میزان کاهش یا افزایش سرعت خوردگی با استفاده از استاندارد ASTM G116 بررسی شد. مشاهده شد که سرعت خوردگی هر سه فلز آلومینیوم، آهن و گالوانیزه در اثر تماس با مس افزایش مییابد. همچنین اتصال با آلومینیوم باعث کاهش سرعت خوردگی فلزات آهن، گالوانیزه و مس میگردد که میزان این کاهش در شهرهای اطراف سواحل خلیج فارس به مراتب بیشتر از شهرهای دیگر میباشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/11/24
5:16 صبح

مقاله چینه شناسی سکانسی دلتای قدیمی سفیدرود

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله چینه شناسی سکانسی دلتای قدیمی سفیدرود دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چینه شناسی سکانسی دلتای قدیمی سفیدرود کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چینه شناسی سکانسی دلتای قدیمی سفیدرود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چینه شناسی سکانسی دلتای قدیمی سفیدرود :

سال انتشار: 1380

محل انتشار: پنجمین همایش انجمن زمین شناسی ایران

تعداد صفحات: 6

چکیده:

مطالعات چینه شناسی سکانسی صورت گرفته بر روی دلتای قدیمی سفید رود حاکی از آن است که مرز بین رسوبات پلیوسن (چلکن) و کرتاسه یک مرز سکانسی است. بر روی این مرز سکانسی ضخامت زیادی از رسوبات سازند چلکن در یک گستره سیستم تراز پایین (Low stand system tract) نهشته شده اند بدنبال این مرحله از رسوبگذاری نهشته های مربوط به مراحل بالا آمدن سطح آب دریا گسترش یافته اند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/11/24
5:16 صبح

مقاله مهار استرس اکسیداتیو القا شده توسط استروپتوزوتوسین در موشه

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مهار استرس اکسیداتیو القا شده توسط استروپتوزوتوسین در موشهای صحرایی بوسیله مکمل یاری توام ویتامین E و سلنیم دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مهار استرس اکسیداتیو القا شده توسط استروپتوزوتوسین در موشهای صحرایی بوسیله مکمل یاری توام ویتامین E و سلنیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مهار استرس اکسیداتیو القا شده توسط استروپتوزوتوسین در موشهای صحرایی بوسیله مکمل یاری توام ویتامین E و سلنیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مهار استرس اکسیداتیو القا شده توسط استروپتوزوتوسین در موشهای صحرایی بوسیله مکمل یاری توام ویتامین E و سلنیم :

مقاله مهار استرس اکسیداتیو القا شده توسط استروپتوزوتوسین در موشهای صحرایی بوسیله مکمل یاری توام ویتامین E و سلنیم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در علوم دارویی (pharmaceutical sciences) از صفحه 269 تا 278 منتشر شده است.
نام: مهار استرس اکسیداتیو القا شده توسط استروپتوزوتوسین در موشهای صحرایی بوسیله مکمل یاری توام ویتامین E و سلنیم
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ویتامین E
مقاله سلنیم
مقاله دیابت القا شده با استرپتوزوتوسین
مقاله استرس اکسیداتیو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: افزایش استرس اکسیداتیو ممکن است موجب تسریع بروز عوارض بیماری دیابت از طریق متابولیسم گلوکز و اسیدهای چرب آزاد شود. در این تحقیق، اثر ویتامین E و سلنیم بر روی استرس اکسیداتیو و سیستم های اکسیدانت – آنتی اکسیدانت در موشهای دیابتیک مورد بررسی قرار گرفت.
روشها: سی و دو موش صحرایی بالغ ماده Sprague Dawley بطور تصادفی به سه گروه کنترل سالم، کنترل دیابتیک، و دیابتیک دریافت کننده مکمل توام ویتامین E و سلنیم تقسیم شدند. حیوانات گروه های دوم و سوم با تزریق داخل صفاقی 60 mg/kg استرپتوزوتوسین دیابتیک شدند؛‌ گروه سوم، روزانه 300 mg/kg ویتامین E همراه با 05 mg/kg سلنیم به مدت سی روز دریافت کرد. مقادیر گلوکز، مالون دی آلدئید (MDA) سرم، فعالیت آنزیم های گلوتاتیون پراکسیداز (GPX) و سوپراکسید دیسموتاز (SOD)، هم چنین ظرفیت تام آنتی اکسیدانت پلاسما (TAS) و پارامترهای لیپیدی چهار هفته بعد از دیابتیک شدن اندازه گیری شد.
یافته ها: در حیوانات دیابتیک، افزایش معنی داری در گلوکز پلاسما (p<0.001) و (p<0.01) MDA، و کاهش معنی داری در TAS پلاسما (p<0.01) و SOD گلبولهای قرمز (p<0.05) مشاهده شد؛ هیچ گونه تغییر معنی داری در فعالیت GPX این گروه مشاهده نگردید (p<0.05). استفاده توام از ویتامین E و سلنیم، مقدار گلوکز پلاسما را کاهش و موجب بهبود TAS و افزایش فعالیت (p<0.05) SOD در موش های دیابتیک گردید. ضمنا، در این گروه، میزان لیپید پراکسیداسیون کاهش و آنزیم های آنتی اکسیدانت افزایش یافت.
نتیجه گیری: مکمل یاری توام ویتامین E و سلنیم در موشهای صحرایی دیابتیک شده با استرپتوزوتوسین احتمالا از طریق کاهش سطح گلوکز خون، افزایش آنزیم های آنتی اکسیدانت و TAS، موجب کاهش پراکسیدان لیپیدی می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/11/24
5:15 صبح

مقاله طراحی بهینه مدار تولید بخار در بویلر نیروگاه توس بکمک لوله

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله طراحی بهینه مدار تولید بخار در بویلر نیروگاه توس بکمک لوله های واتروال خان دار دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی بهینه مدار تولید بخار در بویلر نیروگاه توس بکمک لوله های واتروال خان دار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی بهینه مدار تولید بخار در بویلر نیروگاه توس بکمک لوله های واتروال خان دار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی بهینه مدار تولید بخار در بویلر نیروگاه توس بکمک لوله های واتروال خان دار :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
تعداد صفحات: 7
چکیده:
در این مقاله اثرات استفاده از لوله های خان دار در طراحی مدار تولید بخار در بویلر های نیروگاهی که شامل طراحی کوره و محاسبات چرخش طبیعی می باشد مورد مطالعه قرار گرفته است. ابتدا صحت روش محاسبات بصورت موردی و برای پارامتر های طراحی بویلرنیروگاه توس ارزیابی شده و سپس تلاش می شود با استفاده از حدود ارتقا یافته حاشیه اطمینان سیستم برای لوله های خان دار، ابعاد مدار تولید بخار اعم از کوره و سیکل چرخش طبیعی کاهش داده شود . نتایج بدست آمده نشان دهنده آنست که در این شرایط حجم کوره تا حدود 40% کاهش می یابد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/11/24
5:15 صبح

مقاله اثر کوددهی شیمیایی آلی بر عملکرد و مقدار آهن در اسفناج (Sp

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثر کوددهی شیمیایی آلی بر عملکرد و مقدار آهن در اسفناج (Spinacea oleracea L.) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کوددهی شیمیایی آلی بر عملکرد و مقدار آهن در اسفناج (Spinacea oleracea L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کوددهی شیمیایی آلی بر عملکرد و مقدار آهن در اسفناج (Spinacea oleracea L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کوددهی شیمیایی آلی بر عملکرد و مقدار آهن در اسفناج (Spinacea oleracea L.) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک
تعداد صفحات: 4
چکیده:
به منظور بررسی اثر کودهای رایج و آلی بر عملکرد و مقدار آهن در گیاه اسفناج آزمایشی گلخانه ای به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارها شامل سه سطح کمپوست زباله شهری (0، 50، 100 تن در هکتار)، 5 سطح کود شیمیایی (N.P2O5.K2O) (0، 1/3، ½، 2/3 و مقدار کامل توصیه رایج کود شیمیایی در مورد اسفناج) و تلفیق سطوح مختلف کود شیمیایی و کمپوست زباله شهری با هم بود. نتایج آزمایش نشان داد که افزایش در مقدار کود شیمیایی و کمپوست زباله شهری باعث افزایش عملکرد اسفناج شد، بطوریکه تیمارهای تلفیقی بیشترین اثر را داشتند. کمترین مقدار نیترات در تیمار کمپوست به دست آمد که نسبت به شاهد اثر معنی داری را نشان نداد. نتایج این تحقیق نشان داد که کاربرد 50 تن در هکتار کمپوست زباله شهری می تواند 45/83 درصد و کاربرد 100 تن در هکتار کمپوست زباله شهری 73/27 درصد جایگزین کاربرد توصیه کامل کود شیمیایی (N.P2O5.K2O)از نظر میزان عملکرد اسفناج شود و میزان نیترات بسیار کمتری در گیاه تجمع یابد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

<   <<   91   92   93   94   95   >>   >