سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/11/25
6:57 صبح

مقاله Synthesis and Characterization of Nano ZnO Fibers by Elect

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Synthesis and Characterization of Nano ZnO Fibers by Electrospining Method دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Synthesis and Characterization of Nano ZnO Fibers by Electrospining Method کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Synthesis and Characterization of Nano ZnO Fibers by Electrospining Method،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Synthesis and Characterization of Nano ZnO Fibers by Electrospining Method :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مواد پیشرفته
تعداد صفحات: 6
چکیده:

Electrospinning is a versatile and straight forward process for synthesizing one- dimensional (1D) nanostructures of diverse materials. Conventional fiber synthesis techniques of wet, dry, melt, and gel spinning, are capable of producing polymer fibers with diameters down to the micrometer range while electrospinning, also known as electrostatic spinning, is capable of producing polymer fibers with nanoscale diameters. In this paper, we report a simple chemical method for the preparation of ZnO semiconducting nanofibers from zinc acetate/PVA by using electrospinning method. So the fibers thus obtained were calcined at 700°C K for 2 hours and ceramic ZnO fibers were obtained. The morphological features, crystallinity, and optical properties of the ZnO nanofibers were studied by SEM images, XRD pattern, UV-vis and PL and FT-IR Spectroscopy and used of the scherer equation for the approximation crystallite size. SEM images showed that the diameters of ceramic ZnO fibers calcined at 700°C are found 50–80 nm. XRD results showed that the obtained ZnO nanofibers were composed of hexagonal wurtzite phase with very good crystallinity. The crystallite size obtained as 32 nm using Scherer formula. The PL and UV absorbtion spectra showed a broad green band emission and a relatively narrow absorbtion band at 550 and 274 nm respectively

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/11/25
6:56 صبح

مقاله تأملى در زندگى و شعر نیما یوشیج

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تأملى در زندگى و شعر نیما یوشیج دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأملى در زندگى و شعر نیما یوشیج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأملى در زندگى و شعر نیما یوشیج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأملى در زندگى و شعر نیما یوشیج :

تأملى در زندگى و شعر نیما یوشیج

در پاییز 1276 (21 آبان) در روستاى یوش از توابع مازندران کودکى دیده به جهان گشود که گرچه نام اصلى اش على اسفندیارى بود اما بعدها با نام «نیما یوشیج» به شهرت رسید. درباره تخلص وى گفته اند: «ظاهراً به اعتبار نام یکى از اسپهبدان طبرستان و نام محال «نیما رستاق» در مازندران بوده است و یوشیج در لهجه طبرى یعنى اهل یوش.
سید جواد بدیع زاده، آهنگساز، خواننده و موسیقیدان معروف در گفت وگو با خبرنگار روزنامه کیهان در این باره گفته است: « آقاى امین» دوست مشترک من، صبا و ابراهیم خان آژنگ، امروز به نام «نیما» پدر شعر نو معروف شده است.»

وى اضافه مى کند: «روزهایى که به منزل ابوالحسن صبا مى رفتم غالباً استاد محمدحسین شهریار و نیما یوشیج را نیز در منزل صبا مى دیدم. صبا همیشه «نیما» را آقا «امین» صدا مى کرد زیرا «نیما» مقلوب کلمه «امین» است و گویا نیما قبلاً به امین اسفندیارى معروف بوده و نیما را به عنوان تخلص خود انتخاب کرده است. (1)
على اسفندیارى دوران کودکى را در یوش گذراند:«زندگى بدوى من در میان شبانان سپرى شد.

; از تمام دوران بچگى خود به جز زد و خوردهاى وحشیانه و چیزهاى مربوط به زندگى کوچ نشینى و تفریحات ساده آنها در آرامش یکنواخت و کور و بى خبر از همه جا، چیزى به خاطر ندارم.»
نیما، خواندن و نوشتن را در یوش نزد ملاى ده آموخت و در این راه بارها متحمل آزارها و اذیت هاى استاد شد.
« او مرا در کوچه باغ ها دنبال مى کرد و به باد شکنجه مى گرفت. پاهاى نازک مرا به درخت هاى گزنه دار مى بست و مرا با ترکه هاى بلند مى زد.»(2)
در سال 1327 هجرى زمانى که فقط دوازده سال داشت به همراه خانواده از یوش به تهران آمد و پس از گذراندن دوره دبستان به قصد فراگیرى زبان فرانسه و به پیشنهاد اقوام وارد مدرسه «سن لویى» که مؤسسه اى متعلق به هیأت کاتولیک بود، شد. نیما از این دوران به تلخى یاد مى کند:

«دوره تحصیلى من از این جا شروع شد. سالهاى اول زندگانى من در این مدرسه به زد و خورد با بچه ها گذشت. وضع رفتار و سکنات من، کناره گیرى و حجبى که مخصوص بچه هاى تربیت شده در بیرون شهر است، موضوعى بود که در مدرسه مسخره برمى داشت. هنر من خوب پریدن و با رفیقم «حسین پژمان» فرار از محیط مدرسه بود. من در مدرسه خوب کار نمى کردم و فقط نمرات نقاشى به داد من مى رسید.»
آشنایى نیما با استاد نظام وفا از همین مدرسه آغاز شد. نظام وفا که خود از شاعران کهن گرا بود با تشویق ها و رهنمودهاى ارزنده خود نیما را به خط شعر وشاعرى انداخت. او علاقه خاصى به نیما داشت و پس از خواندن شعر موشح نیما به نام« وفا» در حاشیه آن شعر چنین نگاشت:

« روح ادبى شما قابل تعالى و تکامل است. من مدرسه را به داشتن چون شما فرزندى تبریک مى گویم. »(3)
حوادث ناشى از جنگ جهانى اول تأثیر بسزایى در زندگى نیما گذاشت و آشنایى او با زبان فرانسه و استفاده از آثار ادبى شاعران فرانسوى، پنجره تازه اى مقابل چشمان او گشود که بعدها در منظومه« افسانه »آشکار شد. (4)

ازدواج نیما با عالیه خانم (از خانواده میرزا جهانگیرخان صور اسرافیل) در اردیبهشت سال 1305 روى داد. ثمره این ازدواج پسرى بود به نام« شراگیم »که تنها یادگار نیما و عالیه خانم شد.
نیما در سال 1309 به آستارا رفت و مدتى در دبیرستان حکیم نظامى به تدریس ادبیات فارسى پرداخت. در 1311 به تهران بازگشت و سپس به مازندران رفت و مدتى در آن دیدار به سر برد. در سال 1317 در سلک نویسندگان مجله موسیقى درآمد و در این مجله با صادق هدایت نویسنده نوآور و مین باشیان موسیقیدان نامى همکارى کرد. وى مقالات و اشعار خود را در این مجله به چاپ رساند:
« ; اشعار من متفرق به دست مردم افتاده یا زبان شناس ها در خارج آنها را خوانده اند. فقط از سال 1317 به بعد که جزو هیأت تحریریه «مجله موسیقى» شدم، به حمایت دوستان خود، اشعارم را مرتب منتشر کردم! »(5)

از جمله مقالات او در این مجله سلسله مقالاتى با عنوان« ارزش احساسات در زندگانى هنرپیشگان » بود که مورد استقبال قرار گرفت. وى در این مقالات مى گوید:
هر یک از شخصیت هاى هنرى (هنرپیشگان = هنرمندان) نتیجه تحولات تاریخى بر اثر تغییر اساس زندگى (کار یا ماشین) هستند که در آنها سایه و انعکاس خود را باقى مى گذارند. شخصیت هاى با اهمیت تر متولد شده از تحولات با اهمیت تر هستند.»حوادث سالهاى 1326 و 1327 ذهن شاعر را به کلى آشفته و نگران مى کند چنان که امید و یأس، صبح روشن و شب تاریک در ذهن خلاق شاعر جاى خود را به یکدیگر مى دهند:

مى تراود مهتاب
مى درخشد شبتاب
نیست یک دم شکند خواب به چشم کس و لیک
غم این خفته چند
خواب در چشم ترم مى شکند

نیماى خسته و شکسته از روزگار را به زندان مى برند. مدت کوتاهى در زندان مى ماند اما اثر آن تا مدت ها جان و روح شاعر را آزرده مى کند. پس از رهایى از زندان از بیم آن که مبادا آثارش را از بین ببرند، آنها را از جایى به جاى دیگر مى کشد.روزها را به سختى مى گذراند. دیگر آرزوها و امیدهایش را به خاک سپرده است. زیاد نمى خواند، کم مى نویسد. تنهاى تنها مانده است. گاهى برخى دوستان و شاگردان به دیدنش مى روند و در همین دیدارهاست که «یدالله رؤیایى» از نیما مى پرسد: چرا دیگر شعر نمى گویى؟و نیما پاسخ مى دهد:

«زبانى را که مى خواستم استعمال کنم، کردم. لغات وفرهنگ شعرى را که داشتم به کاربردم. خیالم را راحت کردم و اکنون از نساختن شعر دغدغه اى ندارم.» (6)
سال 1338 نیما با همسرش عالیه خانم و یگانه فرزندش شراگیم درخانه اى درتهران به سرمى برد. پس از سال ها زندگى درتهران، نیما هنوز هم دلبسته یوش بود و با بهانه و بى بهانه خود را به یوش مى رساند تا غربت شهر را در کوچه پس کوچه هاى یوش گم کند و دل تنهایى اش تازه شود.
زمستان 1338 بازهم دلش هواى کوهستان کرد و خواست به دیدار طبیعت زادگاهش برود.

با هزار سختى خود را به یوش رساند و در راه بازگشت ازمازندران به سرماخوردگى و ذات الریه مبتلا شد. پسرش شراگیم آخرین ساعات زندگى نیما را چنین توصیف مى کند:
«یازده شب بود و مادر هنوز بیدار. نیما بدجورى مریض بود. عالیه خانم تمام این یازده شب مثل پروانه دور نیما گشته بود. من کلاس چهارم دبیرستان بودم. مى دیدم مادر از پادرآمده است. آن شب به عالیه خانم گفتم بخوابد. مادر خوابید. نیما هم خوابیده بود، بى حال بود. من نشستم به کشیدن طرحى از چهره ویکتورهوگو. بعد نیما را صدا زدم. پرسیدم: نقاشى خوب است یا بد؟ بلندشد. نگاهى کرد و گفت: «باشد صبح. صبح همه چیز را بهتر مى شود دید. «اما نیما نه صبح را دید و نه نقاشى مرا. این آخرین شعر شفاهى نیما بود. آن شب چندبار صدایم کرد که بروم کنارش. رفتم، بغلم کرد. بغل کردنش وحشت آور بود. ترسیدم. مادرم را صدا زدم. نیما ازحال رفت. چندبار صدایش زدم. سرش را بلندکرد. گفت:» ها; «این آخرین کلمه اى بود که از او شنیدم.» (7)

نیما در یکى از آخرین نوشته هایش (پنج روز پیش ازخاموشى) چنین نگاشته است: «من زندگى ام را با شعرم بیان کرده ام. درحقیقت من این طور به سربرده ام. احتیاجى ندارم کسى بپسندد یا نپسندد، بدبگوید یا خوب بگوید. اما من خواستم دیگران هم بدانند چطور مى توانند بیان کنند و اگر چیزى گفته ام براى این بوده است و حقى را پشتیبانى کرده ام.»
نیما در ادبیات معاصر ایران پدیده اى بود که به قول خودش چوب در لانه مورچگان کرد و جماعت بى آزارى را که راحت و آسوده و بى مدعى درگوشه امن خود آرمیده و ستاره مى شمردند، سراسیمه کرد.
کار نیما در آغاز «شکستن» و «فروریختن» نبود. او از اصول جاذبه شعرفارسى منحرف نشدو شعرهاى اولیه خود را درهمان قالب هاى معمول و معهود ریخت. (8) قصه رنگ پریده نخستین اثر منظوم نیما در قالب مثنوى و درزمینه شعر جدید بود که در اسفند 1299 براى «دل هاى خونین» سرود و این شعر بیانگر رنج هاى فردى شاعر بود و لحن دردمندانه این شعر نشان از زندگى رنج بار شاعر داشت. وزن و قافیه و قالب دراین منظومه مطابق شعر کهن بود. ترکیبات شعر بیشتر قدیمى و مضمون برخى ابیات نماینده بینش نو شاعر و دورى از سبک قدیم و نشانگر انحراف شاعر از تصور سکون و ثبات طبیعت و نگرش یکسان به مفردات جهان بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/11/25
6:56 صبح

مقاله ارائه یک الگوریتم جدید برای حل مساله زمانبندی سیستم های با

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارائه یک الگوریتم جدید برای حل مساله زمانبندی سیستم های باز با استفاده از الگوریتم ژنتیک ترکیبی دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارائه یک الگوریتم جدید برای حل مساله زمانبندی سیستم های باز با استفاده از الگوریتم ژنتیک ترکیبی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه یک الگوریتم جدید برای حل مساله زمانبندی سیستم های باز با استفاده از الگوریتم ژنتیک ترکیبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارائه یک الگوریتم جدید برای حل مساله زمانبندی سیستم های باز با استفاده از الگوریتم ژنتیک ترکیبی :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی کاربرد سیستم های هوشمند (محاسبات نرم) در علوم و صنایع
تعداد صفحات: 12
چکیده:
زمانبندی مناسب برای فعالیت ها باعث استفاده از زمان و منابع در جهت رسیدن به بهترین نتیجه می شود. یکی از مسائل زمانبندی بسیار مهم و پیچیده مسئله ی زمانبندی سیستم های باز (open shop) است. در مسئله زمانبندی سیستم باز n کار وجود دارد که باید توسط m ماشین پردازش شود. هدف از زمانبندی سیستم های باز دستیابی به یک ترتیب مناسب از پردازش کارها توسط ماشین های مشخص شده به طوری است که زمان اتمام کل کارهای حداقل شود. مسئله زمانبندی open shop دارای فضای حل بسیار بزرگ پیچیده است به همین دلیل از جمله مسائل NP استو تا کنون الگوریتم های مختلفی برای مسئله زمانبندی سیستم باز ارائه شده است. در این مقاله از الگوریتم ژنتیک ترکیبی به عنوان یک استراتژی برای حل مسئله زمانبندی سیستم های باز استفاده شد است و الگوریتم پیشنهادی را با الگوریتم DGA مقایسه کردیم نتایج نشان میدهد الگوریتم پیشنهادی نسبت به الگوریتم DGA دارای کارایی بهتری است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/11/25
6:56 صبح

مقاله اثر سالیسیلیکاسید بر کلروفیل و برخی خصوصیات مورفولوژیکی ری

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثر سالیسیلیکاسید بر کلروفیل و برخی خصوصیات مورفولوژیکی ریحان Ocimum basilicum L.درشرایط تنش شوری کلریدسدیم دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سالیسیلیکاسید بر کلروفیل و برخی خصوصیات مورفولوژیکی ریحان Ocimum basilicum L.درشرایط تنش شوری کلریدسدیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سالیسیلیکاسید بر کلروفیل و برخی خصوصیات مورفولوژیکی ریحان Ocimum basilicum L.درشرایط تنش شوری کلریدسدیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سالیسیلیکاسید بر کلروفیل و برخی خصوصیات مورفولوژیکی ریحان Ocimum basilicum L.درشرایط تنش شوری کلریدسدیم :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار
تعداد صفحات: 6
چکیده:
جهت ارزیابی اثرات متقابل شوری و سالیسیلیک اسید بربرخی شاخصهای مورفولوژیکی ریحان آزمایشی بصورت فاکتوریل انجام شد فاکتور A شامل سالیسیلیک اسید درچهارسطح و فاکتور B چهارسطح مختلف شوری اب بود داده ها با استفاده ازنرم افزار MSTAT-C تجزیه شدند نتایج نشان داد شوری روی کلروفیل تعدادمیانگره طول گلاذین وزن ترشاخساره موثر است ولی درطول شاخساره تعدادگلاذین تعدادشاخساره جانبی و طول ریشه تفاوت معنی داری ندارد همچنین سالیسیلیک اسید روی هیچ یک ازفاکتورهای بررسی شده موثرنبود ولی اثرمتقابل شوری و سالیسیلیک اسید اثرمعنی داری روی وزن ترشاخساره نشان داد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/11/25
6:55 صبح

مقاله همزمان سازی پایدار سیستم آشوبی نیوتندر لیپنیک کوپل شده ی ا

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله همزمان سازی پایدار سیستم آشوبی نیوتندر لیپنیک کوپل شده ی انتشاری با ضرایب متغیربا زمان بر مبنای تئوری لیاپانف دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله همزمان سازی پایدار سیستم آشوبی نیوتندر لیپنیک کوپل شده ی انتشاری با ضرایب متغیربا زمان بر مبنای تئوری لیاپانف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله همزمان سازی پایدار سیستم آشوبی نیوتندر لیپنیک کوپل شده ی انتشاری با ضرایب متغیربا زمان بر مبنای تئوری لیاپانف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله همزمان سازی پایدار سیستم آشوبی نیوتندر لیپنیک کوپل شده ی انتشاری با ضرایب متغیربا زمان بر مبنای تئوری لیاپانف :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی برق ایران
تعداد صفحات: 9
چکیده:
این مقاله همزمان سازی پایدار سیستم آشوبی نیوتن- لیپنیک کوپل شده ی انتشار را بر اساس تئوری پایداری لیاپانوف بررسی می کند. به طوری که با استفاده از این تئوری، شرایط مناسبی از پایدار شدن همزمان سازی ارائه داده می شود؛ و توسط آن سیستم های متغیر با زمان به طور کلی در حالتی که ضرایب سیستم، متغیر با زمان درنظر گرفته شوند؛ پایدار می شوند. این روش در مقایسه با دیگر روش های ارائه شده برای همزمان سازی پایدار؛ به دلیل این که محدوده وسیعی از رنج ضرایب را دربر می گیرد، کاربردی تر می باشد. با توجه به این که اکثر سیستم های طبیعی از نوع متغیر با زمان می باشند؛ لذا این مقاله مشکل پایدار ساختن همزمان سازی سیستم های متغیر با زمان با فرم (x(t)=A(t)+B(t)u(t را از طریق طراحی کننده هایی که از روش دوم لیاپانوف نشأت می گیرند، مرتفع می کند. شبیه سازی های عددی صحت و کارایی روش ارائه شده را تأیید می کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

<   <<   86   87   88   89   90   >>   >