96/4/14
11:32 عصر

مقاله در مورد دیوار محافظ (حایل )

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله در مورد دیوار محافظ (حایل ) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد دیوار محافظ (حایل ) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد دیوار محافظ (حایل )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد دیوار محافظ (حایل ) :

دیوار محافظ (حایل )

دیوارهای محافظ
گاهی اتفاق می افتد که سطح بنا از زمینهای اطراف خود پائینتر و یا بالاتر است . در این موقع برای پیشگیری از ریزش خاک به سطح ساختمان و خرابی آن ، دیواری به شکل (54) می سازند . این دیوار (دیوار محافظ) خوانده می شود .

دیوار محافظ را باید طوری حساب کرد که فشار خاکی را که به آن تکیه دارد تحمل کند .
دیوارهای محافظ را معمولا با سنگ لاشه ماسه و سیمان و آهک با تارد می سازند البته ممکن است این دیوارها را با آجر نیز ساخت ولی بهتر است از نظر صرفه و محکمی دیوار را با سنگ بنا کرد .

اول زیر دیوار محافظه را شفته ریزی می کنند و روی آن را با آجر می سازند . چنانکه نمای خارجی کار عمودی و نمای داخلی آن به طرف خاکریزی پله ای باشد یعنی آجر کاری را با سطح وسیعی از کف شروع می کنند و هرچه مقدار اجر کاری بیشتر می شود از مقدار پهنای آن کم می کنند ارتفاع دیوار را به طریقی تقسیم می کنند که آخرین سطح یعنی سطح خاکریزی کف بنا را وقتی که مقدار آجر کاری آن به اندازه یک چهارم سطح شروع آن رسیده باشد خاتمه می دهند ، و در پشت آن خاک و آب و اگر لازم باشد مقداری آهک مخلوط می کنند و می ریزند و روی قسمت خاکریزی شده را طبقه طبقه با غلطک می کوبند تا سطح افقی گردد .

2 – کرسی :
بناهای مسکونی (غیر از بناهایی که زیرزمین دارند ) معمولا به اندازه 40 تا 60 سانتیمتر از کف زمین معمولی بلندتر ساخته می شوند و این بلندی را کرسی یا مسنی گویند .
در ساختمان هایی که زیرزمین دارند تمام طبقه زیر زمین داخل زمین نیست بلکه به اندازه یک سوم آن داخل زمین و بقیه از کف آزاد بالاتر است و برای طبقه دوم به منزله همان کرسی یا مسنی است .
نماسازی این کرسی یا مسنی را ازاره می گویند .
دیوارهای محافظ بیشتر در کارهای جاده سازی در جلوی تپه و کوه هائی که ریزش دارند با سنگ های مکعب شکل که چکش کاری شده اند به کار می برند . این دیوارها را در مقابل ریزش خاک و سنگ هائی جدا شده از کوه می سازند . قطر این دیوارها معمولا در حدود 5/1 متر از پائین شروع و تا حدود یک چهارم سطح بنای اولیه در بالای دیوار تمام می شود چنانچه تپه یا کوه آب دار باشد سوراخهائی بین سنگها تعبیه می کنند تا آب اضافی از سوراخهای خارج شده و زیانی به دیوار

نرساند (شکل 55) ملاط این دیوار از ماسه و سیمان تشکیل شده است . این دیوار را در کنار رودخانه ها برای جلوگیری از ریزش جاده یا دیوارهای مسیر رودخانه به کار می برند . دیوار محافظ را گاهی بدون ملاط می سازند یعنی اینکه روی دیوار محافظ را با تورهای سیمی پوشانیده و از ریزش و خراب شدن آن جلوگیری می کنند .
طریقه عمل این است که تورهای سیمی درشت بافت را شروع کار روی سطح زمین محل بنا پهن می کنند و عمل دیوار چینی را شروع می کنند .پس از اینکه مقداری از کار بالا آمد تورهای سیمی را از جلوی کار به روی سطح دیوار و بعد به پشت دیوار می رسانند و دو سر تورها را به هم می

بندند . مقدار سنگی که در وسط تورهای سیمی می باشد تقریبا به صورت تکه ای بزرگ تبدیل شده و از هم جدا نمی شود . وزن آن که عبارت از چندین تکه سنگ می باشد در مقابل فشارهای زیادی تحمل کند بدین ترتیب دیوارهائی ساخته و جلوی فشار خاک و ریزش قسمت هائی از کوه را می گیرند . تورهائی که به کار می رود حتما باید از توریهای گالوانیزه (ضد رنگ) باشد (شکل 56)
دیوارهای محافظ را می توان با بتن های مسلح ساخت و در طول دیوار برای مقاومت بیشتر در پشت دیوار عمود بر طول دیوار محافظ شاخه هائی بصورت میخ هائی (پودر افقی) که به دیوار متصل باشد و آرماتور شاخه ها را (پودر افقی) به آرماتورهای داخل دیوار محافظ اتصال می دهندو بتن ریزی می نمایند و محل آنرا داخل تپه و کوه ساخته و روی آنرا با شفته یا سنگ و یا خاک پر می نمایند پس از خاک ریزی آن را کاملا می کوبند تا محکم شود .

 

این شاخه ها چون زیربدنه تپه یا کوه ساخته می شود و سنگینی زیادی که روی آن می باشد نمی تواند از جای خود حرکت کند و دیوار محافظ را با خود نگهداری و از حرکت آن جلوگیری می نماید.
این گونه دیوارهای محافظ مقرون به صرفه نمی باشد و از لجاظ اقتصادی بسیار گران است ولی در مقابل فشارهای زیاد مقاومت دارد و خراب شدن آن بسیار دیر یا بندرت انجام می گیرد .
3 –دیوار محافظ عایق کاری
دیوار محافظ زیرزمین این دیوار که بار طبقات فوقانی را تحمل می کند باید از رطوبت محفوظ بماند و ملاطهای خوب انتخاب گردد و پس از ساختن آن را عایق کاری کنند تا از نفوذ رطوبت پیش گیری شود و بعد از عایقکاری دیوار محافظ عایق می سازند و پشت آن را شفته ریزی می کنند .

دیوار محافظ عایق به دو طریق انجام می گیرد قاعده اول این است که اول دیوار زیرزمین را با ملاط دلخواه که عبارت از ملاط ماسه و سیمان – ماسه و آهک باتارد و یا ملاط گل آهک است می سازند و بعد پشت دیوار را با ملاط ماسه و سیمان اندود و روی آن را صیقلی می کنند . پس از عایق کاری دیوار محافظ که عبارت ازیک دیوار یازده و یا بیست و دو سانتیمتری است با ملاط ماسه و سیمان می سازند بطوری که تمام کوره ملاطهای آن کاملا پر شود و جای خالی وجود نداشته که در موقع شفته ریزی آب آهک از سوراخها نفوذ کرده و محل عایق کاری را سوراخ و خراب نماید  
طریقه دوم این است که اول دیوار محافظ را با هر نوع ملاطی که مقرون به صرفه باشد بسازیم و روی آن را با ملاط ماسه و سیمان اندود و صیقلی نمائیم روی اندود ماسه و سیمان عمل عایق کاری را انجام داده و دیوار زیرزمین را با ملاط ماسه و سیمان می سازیم باید توجه داشته باشیم که در طریقه اول دیوار محافظ را با ملاط ماسه و سیمان و در طریقه دوم دیوار زیرزمین را با ملاط ماسه و سیمان ساخته ایم .
دلیل این کار این استکه چون روی عایق کاری ملاطی از ماسه و سیمان نمی شود نگهداشت بنابراین ملاط دیوار دوم را که روی عایق کاری ساخته می شود حتما باید ملاطی باشد که در ترکیب شیمیائی قیر اثری نداشته باشد .

4 – نمای داخلی
در بعضی از ساختمانهای بزرگ که برای مدارس حرفه ای و کارخانه ها و نظایر آنها ساخته می شود نمای داخلی بنا را بندکشی می کنند و فشارهایی که مستقیما بر دیوارها وارد می آید از نمای داخلی تا نمای خارجی است ولی اگر سطوح داخلی بنا را با اندودهای مختلف و کاشیکاری نماسازی کنند فشار بر قسمت آجر کاری وارد می آید و هیچکدام از اندودها نمی تواند در برابر فشار مقاومت کند و در مواقعی که دیوار شکست بر می دارد اندودهای روی آن هم به طریق مختلف ترک بر می دارد و هر کدام به طرفی حرکت می کند .
5 – روکار
روکارهای خارجی بنا از اقسام آجرها و سنگها و سیمانکاری به طریق های مختلف نماسازی می شود اگر نمای ساختمان آحر و بند کشی باشد به طریقی که در بالا ذکر شد فشار وارد از داخل تا خارج کار روی آجرهاست ولی اگر از سنگ باشد دو نوع می توان آن را انجام داد سنگهای پلاکی و سنگهای تراشی .
روکارهائی که با سنگهای پلاک نماسازی می شود مانند اندودهاست و سنگ پلاک یا سنگهای اره ای نمی تواند در برابر فشار تحمل کند ولی سنگهای تراش مانند سنگ باد بر تیشه ای ورگی چون مکعب شکل هستند و ضخامت بسیار بالا دارند می توانند در برابر فشار تحمل کنند و با بقیه ضخامت دیوار همکاری نمایند . در بعضی از نقاط که وسیله آجر سازی کم است و سنگهای

شکسته که لاشه نمامیده می شود وجود دارد می توان نمای دیوار را از سنگ شکسته بنا کرد در این موارد باید از ملاطهای خوب استفاده کرد و سنگها را به طریقی روی هم کار گذاشت که حالت لغزندگی نداشته باشد این نوع دیوار تحمل فشار را دارد .
6 – دیوارهای باربر
دیوارهای باربر که با آجر و ملاطهای اهکی و سیمانی ساخته می شود عبارت است از دیوار 5/1 آجری (35 سانتیمتر) ، شکل 57 و دو آجری (45 سانتیمتر) . و 5/2 آجری (55 سانتیمتر) به هر اندازه ای که لازم باشد دیوار را به آن اندازه می سازند و طریقه اتصال آن کله و راسته است که در ردیف آجر کاری یک آجر را طولی یعنی طول آن را در طول کار قرار میدهند و آجر بعدی را عرضی یعنی عرض آن را در طول کار تعبیه می کنند (شکل 57) و باید سعی کرد که آجر شکسته در د

یوار های باربر به کار برده نشود و بندوبستهای آجرها خوب عمل شود زیرا اگر عمل اتصال آجرها خوب انجام نگیرد و درزهای آجر مقابل یکدیگر قرار گیرند آجرها با هم همکاری نمی کنند و فشارهای وارد آنها را در محلهای اتصال از هم جدا می کند و خراب می شود . عمل اتصال برای همکاری آجرهاست که فشار را به تمامی نقاط دیوار به یک میزان پخش کند . در آجر کاری درزهای افقی را ملاط و درزهای عمودی را کوره ملاط می نامند و در موقع آجر کاری باید سعی کرد که کوره ملاطها از ملاط پر شود تا عمل اتصال خوب انجام گیرد .
گاهی می توان آجرها را یک ردیف کله و ردیف بعدی را راسته به کار برد . در این نوع آجر کاری عمل اتصال خوب انجام می گیرد .

7 – دیوارهای حایل
دیوارهای نازکی هستند که تاب مقاومت در برابر فشار ندارند و خراب می شوند .دیوارهای یک آجری که می توان آن را کله و راسته ساخت برای جداکردن دو فضا به کار می رود و در بعضی از اوقات که فشار کم است می توان از آن استفاده کرد . این نوع دیوار حد وسط دیوارهای بادبر و حایل می باشد از دیوار نیمه ای که به ضخامت 11 سانتیمتر است به هیچ وجه به عنوان دیوار باربر نمی توان استفاده کرد و فقط برای جداکردن قسمتهای داخلی بنا از آن استفاده می کنند (شکل 58) دیوارهای حایل در مقابل فشار بادها و ضربه هائی که به آن وارد می آید مقاومت ندارد و احتمال ریزش آن زیاد می باشد و برای نگهداری آن چهار طرف دیوار از پائین و بالا و طرفین باید مهار گردد . در دهانه های زیاد که احتیاج به تیغه یا دیوار حایل نازک می باشد برای اینکه تیغه خراب نشود دهانه را به فاصله های کمتری قسمت نموده و بین آنها را با تیرآهن یا نبشی و غیره شمع گذاری می کنند و بین شمع ها را که گاهی بآنها وادار می نامند تیغه یا دیوار چینی می کنند .
دیوارهای تیغه ای که در سطح های کم ساخته می شود (مانند درگاهی و غیره ) از طرف قطر آجرها را با ملاط روی هم قرار می دهند (شکلهای 59) به هیچ وجه طاقت فشار را ندارند حتی اگر سطح خود تیغه وسیع باشد مقاومت نمی کنند و خراب می شوند .

ملاط دیوارهای حایل یازده سانتیمتری از ملاط گچ و خاک و گاهی ماسه و سیمان می باشد و اگر بخواهند از ملاط معمولی استفاده کنند باید روی هر سه ردیف آجرکاری را که انجام می دهند یک استنبلی دوغاب گچ بریزند تا گچ بین درزهای آجر رفته و ردیف های آجر کاری را به هم بچسباند برای دیوارهای تیغه ای از ملاط گچ و خاک یا چ زنده استفاده می کنند چون دیوار خیلی نازک می باشد و نگهداری از آن بجز گچ و خاک که خودگیری خود را زود انجام می دهد هیچ ملاطی نمی توان بکار برد .
لغاز یا گوشه دار
در دیوارهای آجری قسمت پی

ش آمدگی نبش دیوار یا پایه لا لغازه یا گوشوار می نامند (شکل 58) پیش آمدگی که از ردیف آجر کاری به جلو آمده و باندازه یک نیمه خود را نشان می دهد بآن لغاز یا گوشوار می گویند . لغاز یا گوشوارها را ممکن است در اغلب دیوارها ساخت معمولا نبش درهای ورودی و درگاهها ساخته می شود .
دیوارهای دو جداره که برای عایق صورت و حرارت ساخته می شود (شکلهای 60 الف ب ج د) در بیمارستانها و مدارس حمامها و گاهی برای ساختمانهای مسکونی از ا« استفاده می کنند ساختن دیوار دو جداره به دو طریق انجام می گیرد . نمای خارجی را با آجرهای معمولی یا سوراخدار نماسازی می کند و دیوار داخلی را با همان آجر به فاصله ای که لازم باشد می سازند و با تورهای سیمی و یا مفتولهای ضد زنگ (گالوانیزه) آنها را بند و بست می دهند . طریقه اتصال دیوارهای دو جداره را در (شکلهای 60-61) ملاحظه فرمایید .

نمای خارجی دیوار را با آجرهای معمولی یا سوراخدار و دیوار داخلی را با آجرهای بلوکه سورخدار می سازند و بعد پشت آنها را به همان طریق بالا می سازند . فاصله بین دو دیوار باید قبلا حساب شود این دیوارها مقاومت دیوارهای توپر را ندارند و معمولا در ساختمانهائی که بیش از و طبقه ندارند از آن استفاده می کنند .
برای ساختن دیوارای سبک و توخالی در ایران تا زمانی که آجرهای میان تهی ساخته نشده بود از دیوارهای به نام صندوقه استفاده می کردند . شما می توانید در شکل (62) طریقه آجر چینی آن را یادبگیرید.
در یک دیوار آجری خوب باید دقایق ذیل رعایت شده باشد :
1 – ردیفهای آجر کاری باید کاملا افقی ردیف سرتاسری آن تراز باشد و درز های قائم آن در داخل و خارج کار نباید روی هم قرار گیرد ، یعنی فاصله عمودی آن باید یک چهارم طول یک آجر باشد (در آجر کاری کله و راسته) در بعضی از دیوارها که بار و فشار به روی آن نیست برای نماسازی می توان درزهای قائم را بیشتر گرفت .در دیوارها باید سعی کرد که اتصال عرضی به خوبی انجام گیرد . در دیوار حتی المقدور نباید آجر شکسته به کار برد و از آجرهای درست باید استفاده کرد .
در ساختمانهای اسکلت فلزی معمولا از آجرهای دو جداره که عایق صوت و حرارت می باشند

استفاده می شود در این نوع ساختمانها بار و فشارهای وارده مستقیما روی تیرآهن ها بود و دیوارها عملی در مقابل بارهای وارده انجام نمی دهد و فقط بصورت دیوار حایل برای پوشیدن سطوح از ان استفاده می شود ضخامت دیوارها را باید برای حرارت محاسبه نمود و محلی برای دودکش ها و تاسیسات پیش بینی کرد که در موقع خود دچار اشکال نشود . اتصالات آجرچینی در دیوارهای دو جداره باید با دقت انجام گیرد چون دیوار در یک چهارضلعی آ]نی محدود می باشد و امکان تکان خوردن و ریزش آجرها هست .باید توجه داشت که تسمه هائی به تیرآهن ها جوش نموده و سر تسمه ها را بین ملاط آجرها نصب نمود تا عمل هشت گیر بین تیرآهن آجرها انجام شده خطر لغرش و ریزش دیوار از بین برود .
شاقول کردن با تراز
دیوارهای آجری که در ساختمانها می سازند تمام زاویه ها و نبشهای آن باید عمودی باشد برای عمود کردن نبش و زاویه ها از شاقول و تراز استفاده می کنند .
پیش از این طریقه شاقول کردن را آموختیم (شکل 63) طریقه شاقول کردن با تراز نشان داده شده است . همان طور که گفتیم در ساختمان تراز ، شیشه ای استوانه ای شکل هست که در عرض تراز قرار دارد و به نام شاقول تراز معروف است . چنانکه در ترازهای افقی هم هست . تراز را در نبش یا کنج کار قرار می دهند و به راحت می توان دید که حبابک در وسط دو خط قرار می گیرد یا نه تا عمود بودن کار را نشان دهد البته عمود بودن یک دیوار را به وسیله ترازهای بلند بهتر می توان تشخیص داد تا به وسیله ترازهای کوچک و کوتاه زیرا تراز بلند ارتفاع بیشتری را نشان می دهد در صورتی که تراز کوچک ، ارتفاع بسیار کم را می تواند نشان بدهد .
و چنانچه تراز بزرگی در دسترس نباشد می توان از شمشه و تراز استفاده نمود . یعنی اول

شمشه را روی سطح کار گذاشته و تراز را در طول شمشه قرار می دهیم چون سطح شمشه کاملا افقی و صاف می باشد تراز که روی آن سطح صاف قرار می گیرد عمود بودن کار را خوب نشان می دهد در اصطلاح بنائی اگر عمود دیوار از خط قائم خارج شده باشد و به بیرون کار مایل شده انرا سرسفت و چنانچه به داخل کار مایل شده باشد آ«را سروا افتاده می گویند .

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

96/4/14
11:31 عصر

مقاله عبادت چیست؟

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله عبادت چیست؟ دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عبادت چیست؟ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عبادت چیست؟،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عبادت چیست؟ :

عبادت هدف آفرینش ماست.قرآن میفرماید:
((و ما خلقت الجن والانس الا لیعبدون ))
کارهایی را که ما انجام می دهیم اگر برای رضای خدا باشدعبادت است,گرچه مانند کسب و کار ,تحصیل علم ,ازدواج و یا خدمت به مردم,برای رفع نیازهای خود و یا جامعه باشد.
آنچه یک امر را عبادت میکند آنست که برای انگیزه ای مقدس انجام شود که به تعبیر قرآن رنگ خدایی (صبغه الله)داشته باشد.

عبادت فطری است
بعضی کارهای ما بر اساس عادت است و برخی بر اساس فطرت.آنچه عادت است هم میتواند با ارزش باشد مثل عادت به کارهای خوب و هم میتواند بی ارزش باشد مانند عادت به سیگار .اما اگر امری فطری شد یعنی بر اساس فطرت و سرشت پاکی که خداوند در نهاد هر بشری قرار داده است انجام شد با ارزش است .
امتیاز فطرت بر عادت آنست که مکان و زمان ,جنس و نژاد و سن و سال در آن تاثیری ندارد و هر انسانی از آن جهت که انسان است آنرا دارا می باشد ,مانند علاقه به فرزند که اختصاص به منطقه و نژاد خاصی ندارد و هر انسانی فرزندش را دوست میدارد .اما مسائلی مانند شکل و فرم لباس یا غذا از باب عادت است و در مکانها و زمانهای مختلف ,متفاوت است.در بعضی مناطق,چیزی مرسوم است که در جاهای دیگر مرسوم نیست .

عبادت و پرستش نیز یکی از امور فطری است و لذا قدیمی ترین,زیبا ترین و محکم ترین آثار ساختمانی بشر ,مربوط به معبدها ,بتکده ها و آتشکده هاست.
البته در شکل و شیوه پرستشها تفاوتهای زیادی دیده می شود.یکی تفاوت در معبودها که از ستایش سنگ و چوب و بتها گرفته تا خدای عزیز,ویکی در شکل و شیوه عبادت که از رقص و پای کوبی گرفته تا عمیق ترین و لطیفترین مناجاتهای اولیاء خدا تغییر می کند.
هدف انبیاء نیز ایجاد روح پرستش در انسان نبوده است بلکه اصلاح پرستش در ورد شخص معبود و شکل عبادت است .

هنرها و هزینه های سنگینی که در ساختمان کلیساها,کنیسه ها , معابد هندوها و مساجد مصرف می شود ,مقدس شمردن پرچم ,وطن و قهرمانان ملی, عشق ورزیدن به کمالات و ارزشها ,ستایش و جان فشانی به خاطر افراد و یا حتی اشیاء ,همه و همه جلوه هایی از روح پرستش در وجود آدمی است .
انها هم که خدارا پرستش نمی کنند یا مال و مقام یا هسر و فرزند یا مدرک و مکتب و راه و روش خود را میپرستند و در راه آن تا مرز جانفشانی و دلباخته گی پیش می رود و هستی خود را فدای معبودشان میسازد.پرستش در انسان یک ریشه عمیق فطری دارد گرچه انسان خود ازآن غافل باشد,به قول مولوی:

همچومیل کودکان با مادران سر میل خود نداند در لبان
خداوند حکیم هر میل و غریزه ای را در انسان قرار داده وسیله ارضاءو تامین آنرا نیز در خارج ایجاد کرده است .اگر تشنگی در انسان پیدا میشود آب آفریده و اگر گشنگی است خدا خلق کرده است .
اگر غریزه جنسی در انسان قرار داده برای او همسر خلق کرده.اگر قوه شامه آفرید بوییدنی ها را نیز آفرید .یکی از احساسات عمیق انسان,میل به بی نهایت است,عشق به کمالات است .علاقه به بقا است که رابطه با خداوند و پرستش او ,تامین کننده این تمایلات فکری است.نماز و عبادت ,رابطه انسان با سرچشمه کمالات ,انس با محبوب واقعی وپناهندگی به قدرت بی نهایت است .

عمق پرستش:
پرستش عملی است که ما ظاهر آنرا یک نوع خضوع میبینیم اما عمق زیادی دارد پرستش بر خاسته از جان است ,بر خاسته از معرفت است,بر خاسته از توجه است ,برخاسته از توجه است ,بد خاسته از تقدس است ,برخاسته از ستایش است ,بر خاسته ازنیایش است ,بر خاسته از التجاع و استعانت است ,بر خاسته ازعشق به کمالات معبود است .
آری پرستش صحیح عملیست در ظاهر ساده ولی تا مسائل فوق نباشد آن پرستش از انسان سر نمی زند.پرستش یعنی دل کندن از مادیات و پرواز دادن روح ,یعنی پارا فراتر از دیدنی ها و شنیدنیها نهادن .پرستش تامین کننده عشق انسانهاست که گاهی با ثنا و ستایش و زمانی با تسبیح و تقدیس و پاره ای اوقات با شکر و اظهار تسلیم ,ادب خود را نسبت به پروردگار اظهار میدارد.

مدار عبادت ثابت است
همانگونه که کرات آسمانی و زمین در عین حرکتهای مختلف وضعی و انتقالی ,همواره مدار ثابتی دارند ,عبادت نیز با همه شکلها و صورتهای مختلفشان بر مدار ثابتی قرار دارند که آن رضای خداوند است ,گرچه شرایط زمانی و مکانی ,فردی و اجتماعی نوع حرکت در این مدار را عوض میکند.مثلا مسافرت, نمازرا دو رکعتی میکند و بیماری شکل نماز را تغییر می دهد ,اما همه اینها نماز است و بر مدار یاد خدا و رضای و انجام فرمان او قرار دارد,((اقم الصواه لذکری)).

روحیه عبادت
عبادت غذای روح است و همانطور که بهترین غذا آن است که جذب بدن شود ,بهترین عبادت آن است که جذب روح شود یعنی با نشاط و حضور قلب انجام گیرد .
غذای زیاد خوردن کار ساز نیست غذای مفید خوردن مهم است .لذا پیامبر اکرم (ص)به جابر ابن عبدالله انصاری فرمود :
((ان هذا الدین لمتین فاوغل فیه برفق و لا تبغض الی نفسک عباده الله))
همانا دین استوار است پس نسبت به آن مدارا کن(و زمانی که امادگی روح نداری عبادت را بر خود تحمیل نکن )که به عبادت در نزد تو مبغوض میشود.

میانه روی در عبادت:
هنگامی روحیه عبادت در انسان زنده میماند که انسان در انجام آن میانه رو باشد ,لذا در کتب حدیث روایاتی با عنوان :باب الاقتصاد فی العباده,نقل شده است.
همانگونه که انسان وقتی سالم است که میان اندامش تناسب داشته باشد و اگرعضوی بزرگتر و کوچکتر از حد معمولش باشد ناقص الخلقه است ,در امور معنوی نیز انسان باید ارزشها را بطور هماهنگ در خود پرورش دهد.

استاد شهید مرتضی مطهری نقل میکند که عمر و عاص دو پسر داشت یکی طرفدار حضرت علی و دیگری طرفدار معاویه .روزی پیامبر به فرزند خوب عمر عاص (عبد الله)فرمود :شنیده ام که تو شبهار ا به عبادت و روزها را به روزه میگذرانی ,گفت بله یا رسول الله ,پیامبر فرمود :من این را قبول ندارم
در روایات میخوانیم که:
((ان للقلوب اقبالا و ادبارا)).

روح مردم گرایش و فرار دارد هر گاه رو میکند و گرایش دارد بهرگیری کنید و هرگاه آمادگی ندارد به او فشار نیاورید که ناخود آگاه عکس العملی منفی نشان میدهد.
در سفارشات اسلامی آمده که اوقات خود را 4قسمت کنید و هر سهمی را برای تفریح و لذت بگذارید که اگر اینگونه عمل کردید برای کارهای دیگر نشاط خواهید داشت.
قرآن کریم به یهودیانی که در روز استراحت و تعطیل به سراغ ماهیگیری و کارهای دیگر میرفتند عنوان متجاوز می دهد:
((و لقد علمناالذین اعتدوا منکم فی السبت)).
ما از متجاوزین روز شنبه (که حریصانه به سراغ کار رفتند)آگاهیم.
بهر حال حفظ نشاط و روحیه در عبادت یک اصل است که با میانه روی حاصل می شود.

عبادت و دریافتها
عبادت وسیله دریافت امدادها و الطاف الهی است.
((و اعبد ربک حتی یاتیک الیقین)).
آنقدر عبادت کن تا به درجه یقین برسی.
حضرت موسی برای دریافت کتاب آسمانی تورات 40 شبانه روز در کوه طور به عبادت و مناجات پرداخت و پیامبر گرامی اسلام برای دریافت وحی مدتهای طولانی را غار حرا به عبادت مشغول بود.در روایت آمده است:

((من اخلص العباده لله اربعین صباحا ظهرت ینابیع الحکمه من قلبه علی لسانه)).
هر کس 40 شبانه روز تمام کارهایش رنگ عبادت و خلوص داشته باشد خداوند چشمه های حکمت را از قلبش به زبانش جاری می سازد.
پس عبادت خالصانه دانشکده ای است که 40 روزه فارغ التحصیلانی حکیم پرورش میدهدکه حکمت را از سرچشمه الهی دریافت و به دیگران پرداخت میکند.

نماز در نهج البلاغه
علی علیه السلام بارها در نهج البلاغه از نماز و یاد خدا سخن به میان آورده است که در این زمینه کتابی بنام نماز در نهج البلاغه تالیف شده است . ما در اینجا تنها جملاتی را مورد فلسفه ذکر و یاد خدا که مهمترین مصداقش نماز است از آن حضرت نقل نی کنیم:
می فرماید: ((ان الله جعل الذکر جلاء للقلوب تسمع به بعد الوقره و تبصر به بعد الغشوه)).

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

96/4/14
11:30 عصر

تحقیق موتورسیکلت

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق موتورسیکلت دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق موتورسیکلت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق موتورسیکلت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق موتورسیکلت :

موتور سیکلت یک وسیله دو چرخ است که با یک پیشرانه تامین کننده نیروی محرکه بعنوان یک وسیله نقلیه ارزان قیمت وبسیار پر کاربرد در بسیاری از نقاط جهان مورد استفاده قرارمیگیرد. شاید بتوان آن را دو چرخه ای نامید که تنها درمکانیسم حرکتی توسعه یافته است. اولین ایده ساخت یک وسیله موتوری دوچرخ واحتمالا اولین موتور سیکلت توسط دوسازنده آلمانی " گاتلیب دایملر " و" ویلهلم میباخ " در شهر بدکانسات ( شهری که از سال 1905 بخشی از اشتوتگارت شد ) در سال 1885 عملی واجرا شد. البته وسیله ای که ساخته شد درواقع همان دوچرخه موتور دار بود که بامواد نفتی تغذیه می شد. بدنه آن ازچوب بود و چرخهایی که در آن استفاده شده بود ترکیبی از اسپوکهای چوبی با تسمه های فلزی وشخصاً یک شاسی " بون کرشر" بود که درکنار پیشرانه تک سیلندر اتوسیکل و یک کاربراتور تلمبه ای این وسیله نقلیه ابتدایی موتوری را ارائه می کرد. سازندگان این اختراع خود را " Reitwagen " ( یعنی خودروی سواری ) نام نهادند. حدف اولیه آنها طراحی یک فرم رسمی نقلیه نبود بلکه تمام کار و تلاش آنها بر طراحی یک حمل کننده موتور متمرکز بود.
البته اگر کسی موتور سیکلت را بعنوان دو چرخ که با نیروی بخار کار می کند تعریف کند. اولین موتور سیکلت آمریکایی بوده است. این وسیله در نمایشگاه ها و سیرکهای آمریکای شرقی در سال 1867 توسط "سیلوستر هاروارد روپر" از روکسری ماساچوست به معرض دید همگان قرارداده شد. یک نمونه از ماشین روپر ساخت 1869 موجود است. این دستگاه از یک پیشرانه دو سیلندر زغال سوزساخته شده ویک میله اتصال بطور مستقیم چرخ عقب را به حرکت در می آورد.
دراوایل گسترش صنعت تولید موتورسیکلت، سازندگان دوچرخه بسیاری وجود داشتند که تولیدات خودرابه وسایلی با پیشرانه های درونسوز توسعه دادند.البته درابتدای راه، کارتمامی تولید کنندگان، طراحی مدلهای سه یا چهار چرخه بود واین حالت امنیت واطمینان کافی را برای کنترل وسیله وزمین نخوردن راننده تضمین می کرد.راه با قویتر شدن پیشرانه ها وتوسعه طراحی بدنه دوچرخه ها سازندگان موتور سیکلت کم کم افزایش یافتند. یک مدل دوچرخ بسیار جالب که بعدها در سال 1892 طراحی شد. مدل " میلت" بود.
میلت از یک پیشرانه 5 سیلندر استفاده میکرد که به عنوان توپی چرخ عقب نیز بکار می رفت. سیلندرها همراه چرخ دور میخوردند ومیل لنگ آن نیز محور عقب را تشکیل می داد. اولین تولید واقعا موفق مدل دوچرخ، "هیلد براند وولفهولر " بود که درسال 1984 در مونیخ عرضه شد. یک پیشرانه دو تایی موازی درپایین بدنه نصب می شد که که سیلندرهای آن جلو و عقب می رفت.میله اتصال مستقیما به محور چرخ عقب متصل می شد. بجای استفاده از چرخ سنگین برای ذخیره انرژی در بین احتراق سیلندر در این موتور یک جفت تسمه محکم ارتجاعی مورد استفاده بود که هر کدام در قسمت خارجی برد سیلندر نصب می شد. سیستم خنک کننده پیشرانه استفاده از یک تانکی آب ( رادیاتور ) در بالای گلگیر عقب بود.

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

96/4/14
11:29 عصر

مقاله طراحی صفحات وب

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله طراحی صفحات وب دارای 75 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی صفحات وب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی صفحات وب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی صفحات وب :

فصل اول
آشنایی با مکان کارآموزی

شرکت گروه صنعتی ویدا فناوران آسیا دارای مدیران مجرب و توانمند در زمینه‌های طراحی ،‌ نمونه سازی ماشین آلات صنایع غذایی ، جذب و بومی سازی دانش فنی ، ارتقاء بر سطح تولیدات دستگاههای ساخت داخلی ، ایجاد رقابت و مبادرت به صادرات می باشد .
سابقه فعالیت مدیران شرکت در رشته طراحی و ساخت به بیش از 15 سال مهارت در ساخت انواع ماشین آلات صنایع غذایی و بسته بندی می‌باشند .
زمینه‌‌ی طراحی و ساخت ماشین آلات در شرکت عبارتند از :
1- ماشین آلات صنایع غذائی

2- ماشین آلات صنایع آرایشی و بهداشتی
3- ماشین آلات صنایع شوینده
4- ماشین آلات صنایع بسته بندی
5- ماشین آلات صنایع شیمیایی

عمده ماشین آلات خطوط تولید دارای یک مجموعه‌ای از ماشین ‌آلات مشترک در مفاهیم و اصطلاحات علمی است ، لکن از لحاظ تولید محصولات و به لحاظ تنوع سلیقه‌ها ووجود بازارهای رقابتی و همچنین بالا رفتن توقعات مردم در پذیرش محصولات با کیفیت‌های عالی ومطلوب ، موجب گردیده است مدیران شرکت در ساخت نمونه اولیه هر نوع دستگاه به امر طراحی ، اهتمام والائی نظر داشته و با بررسی هر موضوع پیشنهاد از جمیع جهات و جلب نظر متقاضی کار فنی و ساخت و ساز را شروع می‌نماید .

 

مفاهیم مشترک دستگاهها عبارتند از :
1 پرکن – دستگاههای پرکن بستگی به نوع محصول تولید می‌شوند مثلاً دستگاههای پرکن عطریات با دستگاههای پرکن مواد شیمیائی یا غذائی از نظر سلیقه کارائی به حجم دستگاه و میزان پرکنی ظروف محصولات .

2 در بند ، لیبل چسبان ، بسته بندی و دیگر دستگاههای همانند شرح فوق دارای قابلیت‌های فراوانی در زمینه‌های مختلفی می‌باشند .
طر احی دستگاهها از طریق کامپیوتر و نرم افزارهای طراحی انجام می‌پذیرد . بدینوسیله آشنائی ، کارکرد و تجربه بالائی در استفاده از نرم افزارهایی مانند Auto CAD و; موجب تسریع ،‌دقت و مهارت در تهیه نقشه‌های هر یک ازدستگاهها و یا نیازمندیهای متقاضیان میگردد . و باید دانست که همیشه بایستی طراحی دستگاه‌ها در راستای پیشرفت ، کاهش هزینه‌ ، ارائه ویژگیهای جدید و کاملاً بهتر از گذشته باشد .

این رسالت و تفکر در این شرکت حاکمیت و نقش آفرینی اول را داراست . این همه تنوع و تسلط کامل موجب معروفیت در بین صنعتگران داخل از یک طرف و موجب صاحب نظر و صاحب سبک و حرف اول زدن از طرف دیگر در این شرکت حاکمیت داشته باشد .

فصل دوم
ارزیابی بخش¬های مرتبط با رشته علمی

شرکت ویدا فناوران آسیا که طراح و سازنده ایستگاه‌های لیبل چسبان و پرکن در صنعت کشور می‌باشند ، به منظور معرفی و عرضه بهتر دستگاه‌های صنعتی خود نیاز به تبلیغات گسترده می‌باشد ، که طراحی سایت وب ، طراحی کتابهای تبلیغاتی و همچنین ساخت CDهای تبلیغاتی و ; از جمله راههای تبلیغات می‌باشد . نرم افزارهای طراحی صفحات وب Dreamweaver , Front page می‌باشد که مکمل این نرم افزارهای طراحی ،‌ نرم‌افزارهای گرافیکی‌ دیگر از جمله photoshop و Corel و; نیز نیاز می‌باشد .

اینجانب نیز با علاقه به این گرایش کامپیوتر و نیاز به آموزش در این زمینه در این شرکت به عنوان کارآموز شروع به فعالیت کرده‌ام .
این شرکت علاوه بر نیاز به این تبلیغات از کامپیوتر و نرم ‌افزارهای دیگری از جمله Word , Exel و; برای انجام امر حسابداری و نامه‌های اداری نیز استفاه می‌نماید و همچنین می‌توان از نرم افزار کامپیوتر در جهت هدایت و کارکرد دستگاههای صنعتی ساخته شده نیز استفاده نمود که نیاز به علم بالای کامپیوتر و برنامه‌نویسی دارد .

فصل سوم
آزمون آموخته¬ها، نتایج و پیشنهادات

طراحی سایت استاتیک توسط نرم¬افزار Dreamweaver
با Dreamweaver چه می¬توان کرد؟

Dreamweaver مشهورترین ابزار حرفه¬ای توسعه کار وب می¬باشد که بسیاری از شرکت¬های بزرگ Dreamweaver را به عنوان ابزار استاندارد خود برای توسعه وب معرفی می¬کنند. Dreamweaver همچنین برای تولیدکنندگان مستقل که برای مشتریان خود سایت وب می¬سازند، یک ابزار عمومی به شمار می¬رود. Hypertext Mark up یا HTML اساس کار Dreamweaver می¬باشد. HTML language زبانی است برای قالب¬بندی محتویات که در شبکه گسترده جهانی و با استفاده از نرم¬افزاری به نام مررورگر وب، مشاهده می¬شود.

عناصر پایه¬ای صفحات وب: متون، تصاویر، پیوندها
اکثر صفحات وب دارای حداقل سه عنصر می¬باشند: متن، تصویر، پیوند.
این سه عنصر زیربنای اکثر سایت¬ها هستند چرا که اطلاعات متن را در کنار پشتیبانی قطعات گرافیک (Image) علاوه بر شیء برای هدایت به صفحات دیگر، برای سایت وب فراهم می¬کنند.

CSS جدیدترین روش طراحی وب است که هم¬چنان در حال رشد می¬باشد. با استفاده از CSS می¬توان قالب¬های پیچیده¬ای برای صفحات وب طراحی کرد.

CSS این امکان را می¬دهد که متن¬ها، روش¬های مختلف ظاهر شدن برچسب¬های HTML و تعداد عناصر مختلفی را که روی صفحه قرار داده می¬شود قالب¬بندی کنید.

چندرسانه¬ای (Multi media)
بسیاری از طراحان، از فیلم، صدا، انیمیشن، تصاویر متحرک حقیقت مجاز و دیگر عناصر چندرسانه¬ای در سایرتای وب خود استفاده می¬کنند. کاربر باید برای دیدن و شیندن این فایل¬های چندرسانه¬ای به نامه¬های کاربردی چندرسانه¬ای مانند Flash، Quick Time را بارگذاری و نصب نماید. صفحات وب ساخته شده در Dreamweaver می¬توانند شامل آدرس صفحه وبی باشند که کاربر باید از آنجا برنامه اجراکننده¬ای را بارگذاری کند. همچنین مرورگر ممکن است به طور اتوماتیک بارگذاری را راه¬اندازی نماید.

صفحات تعامل
در Dreamweaver می¬توان اسکریپت¬های جاوا را، که عملکرد یا Behaviour نامیده می¬شود، به صفحات وب اضافه نمود. عملکردها امکان درک وضبط رویدادهای بسیاری را می¬دهد که توسط مرورگر دریافت می¬شود مانند کلیلک بر روی صفحه یا لغزاندن مکان¬نما روی عنصر خاصی از آن.
تعریف یک وب سایت جدید
کل سایت¬های وب شامل یک دایرکتوری (فهرست) به نام ریشه (Root) هستند. ریشه یک سایت وب دایرکتوری اصلی محتوی فایل¬ها و دایرکتور¬ی¬های دیگر می¬باشد.

Dreamweaver همه چیز را تحت کنترل ندارد! محدوده داخلی سایت وب باید تعریف شود تا اینکه برنامه از نحوه ارجاع دادن فایلهای دیگر مطلع گردد. مثلاً؛ اگر تصویری در دایرکتوری تصاویر موجود در سایت تعریف شده قرار گرفته باشد Dreamweaver می¬داند که چگونه این تصویر را به درستی درون یک صفحه وب ارجاع دهد. با این وجود، اگر تصویر در محلی خارج از سایت تعریف شده قرار گیرد، Dreamweaver نمی¬تواند به درستی آن را ارجاع دهد و نهایتاً با لینک¬های نامناسبی در سایت وب مواجه می¬شود. پس باید برای هر پروژه¬ای که ایجاد می¬شود یک سایت وب جدید تعریف شود حتی اگر پروژه¬ها با یکدیگر ارتباط نداشته باشند.

برای تعریف یک سایت وب، لیستی از فایلهای موجود در سایت وب در پنل Files نمایش داده می¬شود.
برای شروع تعریف یک سایت وب از منوی پائین افتادنی Site، گزینه Manage Sites را انتخاب کرده و کادر محاوره¬ای Manage Sites باز شود. همچنین توسط انتخاب گزینه Site>Manage Sites این کادر محاوره¬ای باز می¬شود. در این کادر محاوره¬ای تعاریف سایت¬های Dreamweaver را ایجاد، ویرایش، کپی، حذف، صادر و وارد می¬نماید. با انتخاب گزینه New و ادامه مراحل می¬توان یک سایت وب جدید را تعریف کرد.
ایجاد فایل¬های جدید در پنل Files

در پنل Files مربوط به Dreamweaver پوشه¬ها و فایل¬های جدیدی را می¬توان ایجاد نمود. برای باز کردن منوی پنل Files، در این پنل کلیک راست کرد. در بالای این منو مضمونی دوفرمان New File و New Folder وجود دارد که این فرمان¬ها برای ایجاد فایل¬ها و پوشه¬های جدید در پنل Files وجود دارد.

سایت¬های وبی که ساخته می-شود برای سازماندهی به دایرکتوری¬ها نیاز دارند. احتمالاً هر سایتی حداقل دارای یک دایرکتوری تصاویر برای تمام تصاویر موجود در سایت است. با استفاده از فرمان New Folder یک دایرکتوری تصاویر می¬توان ایجاد کرد. برای اضافه نمودن یک فایل جدید به سایت باید روی پوشه ریشه کلیک راست نمود و فرمان New File را انتخاب کرد . یک صفحه وب بدون عنوان این سایت وب ایجاد می¬شود. این صفحه وب index.html نام دارد.

استفاده از نام پیش¬فرض برای صفحه این امکان را برای کاربر فراهم می¬سازد که تنها با وارد کردن آدرس یک صفحه وب پایه بدون صفحه ضمیمه، به راحتی صفحه وب پیدا شود.

صفحه اصلی برنامه از یک نوار منو، نوار Insert، نوار ابزار Document، بازرس Property گروه پنل و پنجره Document تشکیل شده است.
برخی از افراد استفاده از فرمان¬های منو را ترجیح می¬دهند و ممکن است گروه دیگری کلیک کردن بر روی آیکون¬ها را بپسندند.
نوار Menu

منوی File شامل فرمان¬های برای باز کردن و بستن، ذخیره کردن، وارد کردن و صادر کردن فایل است.
منوی Edit حاوی دستورات cut، copy، paste، Find و Replace است.
در ویندوز فرمان preferences هم در این منو قرار دارد. بسیاری از عناصر واسط کاربر Dreamweaver و عملیات آن می¬توانند به وسیله فرمان Preferences پیکربندی شوند.

منوی View چشم¬انداز را بر روی محتوای سرصفحه، عناصر قابل مشاهده، کناره¬های قالب، جداول و چارچوب نوار وضعیت، نقشه تصاویر، تغییر می¬دهد. علامت بررسی (Checkmark) در کنار هر عنصر مشخص می¬کند که در حا حاضر مرور می¬شود. همچنین منوی Veiw فرمانهایی برای فعال¬سازی خط¬کش، شبکه و راهنماها، اجرای برنامه¬های کوچک کاربردی و نمایش تصویر ردیاب دارد.

منوی درج تقریباً مشابه نوار درج می¬باشد و تمام موردهای موجود در نوار درج را از طریق این منو به آن اضافه می¬شود. منوی تغییر یا Modify این امکان را می¬دهد که خواص شی انتخاب شده تغییر کند. پس از افزودن یک شی به صفحه وب از فرمانهای زیرمنوی Modify استفاده می¬شود.

منوی متن راه¬های مختلفی را برای بهتر کردن ظاهر متن در صفحه وب، ارائه می¬کند. منوی متن فرمان Check Spelling را در اختیار افرادی می¬گذارد که معمولاً در هجی کردن مشکل دارند. با انتخاب یک متن، منوی متن اکثر خواص آن را که از طریق بازرس property در دسترس هستند، منعکس می¬کند. از این منو برای ایجاد فرورفتگی در متن تا ساخت یک لیست و تغییر خواص فونت استفاده می-گردد. منوی Site فرمانهایی را که با کل سایت در ارتباط هستند،

دربرگیرد.
نوار Insert
در ویندوز، نوار Insert دقیقاً در پایین نوار منو قرار دارد و در مکینتاش یک پانل شناور است. این نوار شامل دکمه¬هایی برای درج کردن عناصر صفحات وب (نظیر تصاویر، جداول، فرم¬ها، پیوندها) است. برای درج شی مورد نظر در صفحه وب می¬توان روی آیکن دکمه مربوطه کلیک کرد یا آن را کشید. همه اشیاء نوار Insert از طریق منوی Insert نیز در دسترس هستند.

در سمت چپ نوار Insert یک منوی پایین افتادنی وجود دارد که این امکان را می¬دهد تا از بین هفت مقوله از اشیاء، پنل را انتخاب کرد.
Common, layout, Form, Text, HTML, Application, Flash Elements , Favourites
برای نمایش یک شیء از یک مقوله خاص منوی پائین-افتادنی را باز و مقوله مورد نظر را انتخاب نمائید.

 

مقوله Common
• Hyperlink: یک پیوند را که شامل محل لینک و متن مورد نظر می¬باشد را درج می¬کند.
• E.mail link: پیوندی را اضافه می¬کند که با کلیلک کردن روی آن، یک پیام پست الکترونیکی خالی به یک نشانی پست الکترونیکی خاص ارسال می¬شود.
• Named Anchor: یک برچسب نامگذاری شده را در نقطه¬ی درج قرار می¬دهد.
• Table: جدولی را در نقطه درج ایجاد می¬کند.

• Insert Div Tag: یک برچسب <div> را اضافه می¬کند. Dreamweaver از این برچسب برای ساخت لایه¬ها استفاده می¬نماید.
• Image: یک تصویر را در نقطه درج قرار می¬دهد (در منوی پائین افتادنی Image)
• Rollover Image: وجود دو تصویر را به شما اعلام می¬کند که عبارتند از: یک تصویر معمولی و تصویری که وقتی کاربر مکان نمای خود را روی آن قرار می¬دهد، ظاهر می¬گردد.

• (FireWorks HTML): HTMLی را که از Fireworks ماکرومدیا صادر شده است، در نقطه درج قرار می-دهد.
• Navigation bar: مجموعه¬ای از تصاویر دکمه¬ای را که برای هدایت در سایت وب مورد نظر به کار می-رود، وارد می¬کند.
• Draw Rectangle Hotspot: این امکان را می¬¬دهد که یک مستطیل را روی ناحیه خاصی از تصویر رسم کنید و آن را به یک URL خاص پیوند دهید.
• Draw Oval Hotspot: این امکان را می¬دهد که دایره¬ای را روی ناحیه خاصی از تصویر رسم کنید و آن را به یک URL خاص پیوند بدهید.
• Draw polygon Hotspot: این امکان را می¬دهد که یک چندضلعی را روی ناحیه خاصی از تصویر رسم کنید.
• Flash: یک فیلم Flash ماکرومدیا را در نقطه درج مستقر می¬کند.

• Flash Button: یکی از دکمه¬های Flash ماکرومدیا را در نقطه درج مستقر می¬سازد.
• Flash text: یک شی متن Flash ویرایش¬پذیر را در نقطه درج قرار داده و فایل Flashی را می¬سازد.
• Flash paper: یک مستند Flash paper را در صفحه وب درج می¬کند.

• Flash Video: یک ویدیوی Flash را در نقطه درج مستقر کرده و پیکربندی می¬کند. (در منوی پایین-افتادنی Media)
• Shock Wave :یک فیلم Shockware را در نقطه¬ی درج قرار می¬دهد. (این فیلم، یک فایل از Macromedia Director است که به صفحات وب اختصاص دارد) (در منوی پایین¬افتادنی Media)

• Applet: یک اپلت جاوا را در نقطه¬ی قرار می¬دهد. (در منوی پایین¬افتادنی Media)
• Param: برچسبی را درج می¬کند که می¬توانید به وسیله¬ی آن پارامترها و مقادیر آنها را به یک اپلت یا یک کنترل ActiveX پاس کنید. (در منوی پایین¬افتادنی Media)

• ActiveX: یک کنترل ActiveX را در نقطه¬ی درج قرار می¬دهد. (در منوی پایین¬افتادنی Media)
• Plugin:هر فایلی را که نیاز به یک Plug-in مرورگر داشته باشید، در نقطه¬ی درج مستقر می-کند. (در منوی پایین¬افتادنی Media)
• Data:تاریخ فعلی را در نقطه¬ی درج وارد می¬کند.

• Server-Side Include: فایلی را در نقطه¬ی درج قرار می¬دهد که یک include سمت سرویس دهنده را شبیه-سازی می¬کند.
• Comment: توضیحی را در نقطه¬ی درج وارد می¬کند.

• Make Template: یک الگوی Dreamweaver از صفحه¬ی فعلی ایجاد می¬کند.(در منوی پایین¬افتادنی Templates)
• Make Nested Template: یک الگوی Dreamweaver تودرتو از صفحه¬ی فعلی ایجاد می¬کند. (در منوی پایین¬افتادنی Templates)
• Editable Region: یک ناحیه ویرایش¬پذیر را به یک الگو اضافه می¬کند. (در منوی پایین¬افتادنی Templates)
• Optional Region: یک ناحیه¬ی اختیاری را به یک الگو اضافه می¬کند. (در منوی پایین¬افتادنی Templates)

• Repeating Region: یک ناحیه تکرار شونده را به یک الگو اضافه می¬کند. (در منوی پایین¬افتادنی Templates)
• Editable Optional Region:یک ناحیه ویرایش¬پذیر اختیاری را به یک الگو اضافه می¬کند. (در منوی پایین¬افتادنی Templates)
• Repeating Table: یک جدول تکرار شونده را به الگو اضافه نموده و مشخص می¬کند که کدام خانه¬ها ویرایش¬پذیر هستند.
• Tag Chooser:به شما امکان می¬دهد که یک برچسب را انتخاب کنید و از منوی سلسله مراتبی مربوط به تمام برچسب¬های موجود، آن را درج کنید.

مقوله Layout
• Table: یک جدول را در نقطه درج ایجاد می¬کند. (این آیکن در زبانه¬ی Common نیز وجود دارد)
• Insert Div Tag: یک برچسب (tag) <div> را اضافه می¬کند. Dreamweaver از این برچسب برای ساخت لایه¬ها استفاده می¬نماید. (این آیکن در زبانه¬ی Common نیز وجود دارد)
• Draw Layer: یک محفظه لایه را در یک صفحه وب رسم می¬کند.
• Standard Mode: نمای استاندارد Dreamweaver را فعال می¬کند در حالی که همزمان جداول گسترش یافته یا نمای Layuot را غیرفعال می¬سازد.
• Expanded Mode: نمای قالب Dreamweaver را فعال می¬کند در حالیکه به طور موقت بسترگذاری خانه (Cell Padding) و کناره¬ها را به جدول اضافه می-نماید.

• Layout Mode: نمای طرح Dreamweaver را فعال نموده و به شما این امکان را می¬دهد که جداول یا خانه-های آنها را رسم کنید.
• Layout Table: زمانی که در نمای Layout هستید، یک جدول را رسم می¬کند.
• Draw Layout Cell: وقتی که در نمای Layuot هستید، یک خانه جدول را رسم می¬کند.
• Insert Row Above: در بالای ردیف انتخاب شده از جدول، یک ردیف جدید اضافه می¬کند.
• Insert Row Below: در پایین ردیف انتخاب شده از جدول، یک ردیف جدید اضافه می¬کند.

• Insert Column to the Left: ستونی را در سمت چپ ستون انتخاب شده از جدول اضافه می¬کند.
• Insert Column to the Roght: ستونی را در سمت راست ستون انتخاب شده از جدول اضافه می¬کند.

• Left Frame: یک فریم در سمت چپ فریم فعلی ایجاد می¬کند. (در منوی پایین¬افتادنی Frame)
• Right Frame: یک فریم در سمت راست فریم فعلی ایجاد می¬کند. ( در منوی پایین¬افتادنی Frame)
• Top Frame: یک فریم در بالای فریم فعلی ایجاد می¬کند. ( در منوی پایین¬افتادنی Frame)
• Botton Frame: یک فریم در پایین فریم فعلی ایجاد می¬کند. ( در منوی پایین¬افتادنی Frame)
• Bottom and Nested Left Frame: ابتدا فریمی را در سمت چپ فریم فعلی ایجاد نموده و سپس یک فریم را به قسمت پایین اضافه می¬کند. (در منوی پایین-افتادنی Frames)
• Bottom and Nested Right Frame: ابتدا فریمی را در سمت راست فریم فعلی ایجاد نموده و سپس یک فریم را به قسمت پایین اضافه می¬کند. (در منوی پایین¬افتادنی Frames)
• Left and Nested Bottom Frame: ابتدا فریمی را در پایین فریم فعلی ایجاد نموده و سپس یک فریم را به سمت چپ اضافه می¬کند. (در منوی پایین¬افتادنی Frames)

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

96/4/14
11:28 عصر

تحقیق بهره وری و افزایش کارایی کارکنان

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق بهره وری و افزایش کارایی کارکنان دارای 80 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق بهره وری و افزایش کارایی کارکنان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق بهره وری و افزایش کارایی کارکنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق بهره وری و افزایش کارایی کارکنان :

 

 

توضیحات:
تحقیق بهره وری و افزایش کارایی کارکنان، در قالب فایل Word و در 80 صفحه.

بخشی از متن:
تلاش برای بهبود و استفاده مؤثر و کارآمد از منابع گوناگون همچون نیروی کار، سرمایه، مواد، انرژی و اطلاعات، هدف تمامی مدیران سازمانهای اقتصادی و واحدهای تولیدی صنعتی و مؤسسات خدماتی است. وجود ساختار سازمانی مناسب، روشهای اجرائی کارامد، تجهیزات و ابزار کار سالم، فضای کار متعادل و از همه مهمتر نیروی انسانی واجد صلاحیت و شایسته از ضروریاتی هستند که برای نیل به بهر ه وری مطلوب باید موردتوجه مدیران قرار گیرد .

تحقیق بهره وری و افزایش کارایی کارکنان
فهرست مطالب:
مروری بر مطالعات پیشین
بخش اول
کارائی
اثربخشی
بهره‌وری
به کارگیری بهره‌وری در سازمان
موانع بهره‌وری در نظام اداری
1- ضعف مدیریت
2- نیروی انسانی غیرمتخصص
3- عدم وجود سیستم ارزشیابی مناسب کارکنان
4- عدم وجود انگیزه کاری در کارکنان
5- حاکم بودن روحیه منفعت طلبی فردی
6- کم‌کاری
7- «رانت»های مختلف
8- مشغله زیاد کاری مدیران
9- روش‌های انجام کار
عوامل موثر در بهره‌وری
الف: عوامل برون سازمانی
1- عوامل فرهنگی
2- عوامل اقتصادی
3- عوامل اجتماعی
ب- عوامل درون سازمانی
1-نیروی انسانی
2- فضای سازمان
3- حقوق و دستمزد
4- آموزش کارکنان
5- تکنولوژی
6- تشویق و پاداش
7- فرهنگ سازمان
8- کیفیت زندگی کاری
9- سبک و روش مدیریت
بهره‌وری و مدیریت دولتی نوین
بخش دوم:
انگیزش
عوامل موثر بر ایجاد انگیزه
تئوری انگیزشی هرزبرگ
کاوش جهانی برای یافتن انگیزه
بخش سوم:
مشارکت و خلاقیت در کارکنان
نقش مدیریت در ایجاد نوآوری کارکنان
توانایی ارتقای دائم
مطرح سازید و ارتباط ایجاد کنید
• حرف‌های تشویق‌آمیز و انگیزه‌دهنده
• پول
• آنچه باید مدیران بدانند و بخوانند
استرس و کارایی کارکنان
استرس
علل استرس
الف) شاخصه های عوامل فیزیکی
ب) صدای هنجار
ج) شاخصه های عومل کاری
د)نبود حمایت گروهی
ه)عوامل فردی
توصیه هایی برای کاهش استرس
1- یاد بگیرید که برنامه ریزی کنید
2-محدودیت ها و ضعف های خود را بشناسید و آنها را قبول کنید
3-یاد بگیرید که در زندگی بازی ، تفریح و سرگرمی داشته باشید
4- شخص مثبتی باشید
5-یاد بگیرید که گذشت داشته باشید و دیگران و عقاید آنها را تحمل کنید
6- از رقابت ها و چشم و هم چشمی های بیجا و غیر ضروری پرهیز کنید.
7- یاد بگیرید که روش شما برای استراحت و آرامش ،منظم و عاری از داوری های آرام بخش و مسکن باشد
8- مشکلات و مسائل خود را در درون خود نگه ندارید
9- تفکر خود را عوض کنید
نتیجه گیری
منابع



 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

<   <<   26   27   28   29   30   >>   >