سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/11/30
6:8 صبح

مقاله بررسی آثار کالبدی خانه های دوم بر توسعه سکونتگاه های روستا

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی آثار کالبدی خانه های دوم بر توسعه سکونتگاه های روستایی: مطالعه موردی روستاهای ییلاقی شهر مشهد دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آثار کالبدی خانه های دوم بر توسعه سکونتگاه های روستایی: مطالعه موردی روستاهای ییلاقی شهر مشهد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آثار کالبدی خانه های دوم بر توسعه سکونتگاه های روستایی: مطالعه موردی روستاهای ییلاقی شهر مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آثار کالبدی خانه های دوم بر توسعه سکونتگاه های روستایی: مطالعه موردی روستاهای ییلاقی شهر مشهد :

مقاله بررسی آثار کالبدی خانه های دوم بر توسعه سکونتگاه های روستایی: مطالعه موردی روستاهای ییلاقی شهر مشهد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در روستا و توسعه از صفحه 149 تا 166 منتشر شده است.
نام: بررسی آثار کالبدی خانه های دوم بر توسعه سکونتگاه های روستایی: مطالعه موردی روستاهای ییلاقی شهر مشهد
این مقاله دارای 18 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سکونتگاه های روستایی
مقاله گردشگری
مقاله گردشگری روستایی
مقاله خانه های دوم
مقاله مدیریت گردشگری
مقاله مطالعه موردی
مقاله مشهد (شهر)
مقاله روستاها

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هم زمان با وقوع تحولات ساختاری در زمینه گردشگری در سطح کشور و به ویژه رواج گردشگری در نواحی روستایی پیرامون شهرهای بزرگ، احداث خانه های دوم یا خانه های تعطیلات با هدف گذران اوقات فراغت در روستاهای ییلاقی مشهد آغاز شده است. این ناحیه با برخورداری از موقعیت ممتاز طبیعی و بوم شناختی و با توجه به نزدیکی به شهر مشهد پذیرای بسیاری از گردشگران خانه های دوم در محیط های روستایی است. یافته های تحقیق نشان می دهد که شکل گیری خانه های دوم در دهه های اخیر با پیامدهای کالبدی گوناگون مانند تغییر کاربری باغات و مزارع، تجاوز به حریم رودخانه ها، و تغییر چشم انداز روستایی همراه بوده، به گونه ای که 865 درصد از خانه های دوم در حاشیه بافت کالبدی یا به صورت محله ای جدید در کنار روستای موجود احداث شده و در 42 درصد موارد، به تغییر کاربری باغات و مزارع انجامیده است. برای خروج از این وضعیت، راهکارهایی از قبیل مطالعات کاربری زمین، رعایت حریم رودخانه ها، و طراحی نظام مدیریت یکپارچه گردشگری ارایه شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید