سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/11/30
5:28 صبح

مقاله علل باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیم

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله علل باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله علل باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله علل باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله علل باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز :

مقاله علل باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه 415 تا 421 منتشر شده است.
نام: علل باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز
این مقاله دارای 7 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باکتریمی بیمارستانی
مقاله نوزاد
مقاله باکتری های گرم منفی
مقاله میزان مرگ و میر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: عفونت های بیمارستانی یکی از علل مهم ناتوانی و مرگ و میر در بخش مراقبت های ویژه نوزادی است. در مطالعه حاضر هدف اولیه تحلیل وضعیت اپیدمیولوژیک باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادی بیمارستان امام خمینی اهواز در یک دوره پنج ساله می باشد.
روش بررسی: این یک مطالعه توصیفی مقطعی گذشته نگر بوده که به مدت 5 سال بر روی پرونده 1604 نوزاد بستری در NICU بیمارستان امام خمینی اهواز انجام شده است. در این مطالعه پرونده بیمارانی مورد بررسی قرار گرفت که هنگام بستری کشت خون منفی داشته ولی پس از 48 ساعت یا بیشتر از بستری شدن، کشت خون مثبت داشته و علایم بالینی Sepsis را نشان دادند.
یافته ها: از 1604 نوزاد بستری شده، 163 نوزاد کشت خون مثبت داشته و 71 نوزاد، مبتلا به عفونت بیمارستانی بودند. شیوع کلی باکتریمی بیمارستانی 442 درصد بود. 676 درصد بیماران مذکر بودند. میانگین وزن و سن حاملگی به ترتیب 1797 گرم و 33 هفته بود. شایع ترین پاتوژن ها کلبسیلا (507 درصد)، E.coli (14.1 درصد)، پسودوموناس آئروژینوزا (127 درصد) و استاف کواگولاز منفی (28 درصد) بودند. میزان مرگ و میر 507 درصد بود.
نتیجه گیری: این مطالعه ثابت کرد که نوع باکتری های ایجادکننده باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان امام خمینی نسبت به کشورهای توسعه یافته متفاوت می باشد. همچنین تاکیدی است بر نیاز به بازنگری انتخاب داروهای تجربی.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید