سفارش تبلیغ
صبا ویژن

96/1/15
11:12 عصر

مقاله توان خودمراقبتی بر اساس نظریه اورم در افراد مبتلا به بیمار

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله توان خودمراقبتی بر اساس نظریه اورم در افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توان خودمراقبتی بر اساس نظریه اورم در افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توان خودمراقبتی بر اساس نظریه اورم در افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توان خودمراقبتی بر اساس نظریه اورم در افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر :

مقاله توان خودمراقبتی بر اساس نظریه اورم در افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در پرستاری مراقبت ویژه IRANIAN JOURNAL OF CRITICAL CARE NURSING (IJCCN) از صفحه 87 تا 91 منتشر شده است.
نام: توان خودمراقبتی بر اساس نظریه اورم در افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر
این مقاله دارای 5 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیماری عروق کرونر
مقاله پرستاری
مقاله نظریه اورم
مقاله توان خودمراقبتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: طبق تعریف اورم، مراقبت از خود، رفتارهای آموخته شده ای هستند که شخص برای حفظ یا ارتقای زندگی، سلامتی و خوب بودن و پیشگیری و درمان بیماری انجام می دهد. خودمراقبتی می تواند نقش بسیار موثری در اداره افراد مبتلا به بیماری های مزمن از جمله بیماری عروق کرونر داشته باشد. این مطالعه با هدف تعیین توان خودمراقبتی و ارتباط بین توان خودمراقبتی و برخی متغیرها در افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر انجام شد.
روش ها: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی، 307 فرد 40 ساله یا بالاتر مبتلا به بیماری عروق کرونر که در فاصله زمانی تیر الی آبان سال 1388 به بیمارستان 502 ارتش در تهران مراجعه نمودند به روش مبتنی بر هدف انتخاب شدند. روش گردآوری داده ها مصاحبه بود که با استفاده از ابزار «تمرین توان مراقبت از خود» و پرسش نامه «فاکتورهای وضعیتی پایه» انجام شد. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS 14 و روش های آماری توصیفی و آزمون های آنالیز واریانس یکطرفه و تی مستقل تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: میانگین توان خودمراقبتی واحدهای پژوهش 1262±5913 بود. فاکتورهایی از قبیل جنسیت، سن، اشتغال، سطح تحصیلات و درآمد ارتباط معنی داری با توان خودمراقبتی نداشتند .(p>0.05)
نتیجه گیری: توان خودمراقبتی بیماران مبتلا به اختلالات عروق کرونر در سطح متوسط است و توان خودمراقبتی و سلامتی افراد متاثر از فاکتورهای وضعیتی پایه نیست.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید