مقاله بررسی کارایی ضوابط استاندارد 2800 در بهبود عملکرد ساختمانهای با نسبت فرکانس مد پیچشی به انتقالی کم دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کارایی ضوابط استاندارد 2800 در بهبود عملکرد ساختمانهای با نسبت فرکانس مد پیچشی به انتقالی کم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارایی ضوابط استاندارد 2800 در بهبود عملکرد ساختمانهای با نسبت فرکانس مد پیچشی به انتقالی کم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کارایی ضوابط استاندارد 2800 در بهبود عملکرد ساختمانهای با نسبت فرکانس مد پیچشی به انتقالی کم :
مقاله بررسی کارایی ضوابط استاندارد 2800 در بهبود عملکرد ساختمانهای با نسبت فرکانس مد پیچشی به انتقالی کم که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان 1388 در سازه و فولاد از صفحه 40 تا 51 منتشر شده است.
نام: بررسی کارایی ضوابط استاندارد 2800 در بهبود عملکرد ساختمانهای با نسبت فرکانس مد پیچشی به انتقالی کم
این مقاله دارای 12 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نسبت جابجایی طبقه
مقاله سختی پیچشی کم و زیاد
مقاله خروج از مرکزیت
مقاله تحلیل استاتیکی معادل
مقاله تحلیل دینامیکی غیر خطی
مقاله مرکز جرم و سختی
مقاله لبه سخت و نرم
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این مقاله با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی تاریخچه زمانی، رفتار لرزه ای چند مدل ساختمانی که دارای سختی پیچشی کم هستند، تحت اثر شتاب نگاشت زلزله بررسی می شود. معیار بررسی، نسبت تغییر مکان جانبی سازه (Drift) است. شایان ذکر است که نسبت تغییر مکان جانبی سازه، شاخص مناسبی برای خرابی اعضای سازه ای و غیر سازه ای به طور مقایسه ای است، لذا ایمنی سازه بر اساس این معیار تعریف می شود. نتایج این بررسی مبین آن است که ضوابط پیشنهاد شده در استاندارد 2800 برای سازه هایی که به روش استاتیکی خطی معادل، تحلیل می شوند، در مواردی، ایمنی کافی در برابر زلزله را برای سازه های نرم پیچشی تامین نمی نماید، لذا تحلیل استاتیکی معادل برای سازه های نرم پیچشی همواره روش مناسبی نیست. در این تحقیق با بررسی پارامترهای پاسخ تحلیل های دینامیکی غیر خطی، علت این امر مشخص شده است.
دانلود این فایل