سفارش تبلیغ
صبا ویژن

96/1/14
6:44 عصر

مقاله تاثیر شوری خاک و میکروتوپوگرافی در پراکنش گیاه شور پسند Fr

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر شوری خاک و میکروتوپوگرافی در پراکنش گیاه شور پسند Frankenia hirsuta L. در مرتع شور و قلیای استان گلستان ( مطالعه موردی : مرتع اینچه شوره زار) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر شوری خاک و میکروتوپوگرافی در پراکنش گیاه شور پسند Frankenia hirsuta L. در مرتع شور و قلیای استان گلستان ( مطالعه موردی : مرتع اینچه شوره زار) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شوری خاک و میکروتوپوگرافی در پراکنش گیاه شور پسند Frankenia hirsuta L. در مرتع شور و قلیای استان گلستان ( مطالعه موردی : مرتع اینچه شوره زار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر شوری خاک و میکروتوپوگرافی در پراکنش گیاه شور پسند Frankenia hirsuta L. در مرتع شور و قلیای استان گلستان ( مطالعه موردی : مرتع اینچه شوره زار) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: دومین همایش منطقه ای توسعه پایدار منابع طبیعی در حاشیه جنوب دریای خزر

تعداد صفحات: 10

چکیده:

به منظور بررسی تأثیر شوری خاک میکروتوپوگرافی در پراکنش گیاه شور پسند Frankenia hirsuta این مطالعه در مرتع اینچه شوره زار در استان گلستان انجام شد. این مقطع دارای خاک شور با سفره آب زیرزمینی بالا است و گیاهان شور پسند در آن رویش دارند جهت تعیین شوری ( هدایت الکتریکی خاک ) نمونه برداری در مرحله گلدهی و از عمق صفر تا 30 سانتی‌متری است از سه محدوده :تحت چرای دام ، فرق و شاهد ( محدوده بدون حضور گونه Frankenia hirsuta L.) صورت گرفت. برای تعیین میکروتوپوگرافی (پستی و بلندی‌های خرد) از متر استفاده شد . تجزیه آماری و مقایسه میانگین داده‌های هدایت الکتریکی Ec با استفاده از نرم‌افزار به SPSS نشان داد که اختلاف معنی داری بین Ec در محدوده حضور این گونه و شاهد (بدون حضور این گونه) وجود دارد. تجزیه آماری و مقایسه میانگین داده‌های میکروتوپوگرافی با ازمون t-test نشان داد که در دو محدوده قرق و تحت چرای دام اختلاف معنی داری در میکروتوپوگرافی سطح خاک وجود نداشت . نتایج پایین نشان داد در مرتع اینچه شوره زار گونه مذکور معمولاً در مکان‌هایی که از رطوبت پیش‌گرم و شوخی کمتر برخوردار است پراکنش دشت و گسترش آن به میزان قابل توجهی وابسته به رطوبت و شوری خاک است .

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید