سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/11/24
5:16 صبح

مقاله مهار استرس اکسیداتیو القا شده توسط استروپتوزوتوسین در موشه

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مهار استرس اکسیداتیو القا شده توسط استروپتوزوتوسین در موشهای صحرایی بوسیله مکمل یاری توام ویتامین E و سلنیم دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مهار استرس اکسیداتیو القا شده توسط استروپتوزوتوسین در موشهای صحرایی بوسیله مکمل یاری توام ویتامین E و سلنیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مهار استرس اکسیداتیو القا شده توسط استروپتوزوتوسین در موشهای صحرایی بوسیله مکمل یاری توام ویتامین E و سلنیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مهار استرس اکسیداتیو القا شده توسط استروپتوزوتوسین در موشهای صحرایی بوسیله مکمل یاری توام ویتامین E و سلنیم :

مقاله مهار استرس اکسیداتیو القا شده توسط استروپتوزوتوسین در موشهای صحرایی بوسیله مکمل یاری توام ویتامین E و سلنیم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در علوم دارویی (pharmaceutical sciences) از صفحه 269 تا 278 منتشر شده است.
نام: مهار استرس اکسیداتیو القا شده توسط استروپتوزوتوسین در موشهای صحرایی بوسیله مکمل یاری توام ویتامین E و سلنیم
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ویتامین E
مقاله سلنیم
مقاله دیابت القا شده با استرپتوزوتوسین
مقاله استرس اکسیداتیو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: افزایش استرس اکسیداتیو ممکن است موجب تسریع بروز عوارض بیماری دیابت از طریق متابولیسم گلوکز و اسیدهای چرب آزاد شود. در این تحقیق، اثر ویتامین E و سلنیم بر روی استرس اکسیداتیو و سیستم های اکسیدانت – آنتی اکسیدانت در موشهای دیابتیک مورد بررسی قرار گرفت.
روشها: سی و دو موش صحرایی بالغ ماده Sprague Dawley بطور تصادفی به سه گروه کنترل سالم، کنترل دیابتیک، و دیابتیک دریافت کننده مکمل توام ویتامین E و سلنیم تقسیم شدند. حیوانات گروه های دوم و سوم با تزریق داخل صفاقی 60 mg/kg استرپتوزوتوسین دیابتیک شدند؛‌ گروه سوم، روزانه 300 mg/kg ویتامین E همراه با 05 mg/kg سلنیم به مدت سی روز دریافت کرد. مقادیر گلوکز، مالون دی آلدئید (MDA) سرم، فعالیت آنزیم های گلوتاتیون پراکسیداز (GPX) و سوپراکسید دیسموتاز (SOD)، هم چنین ظرفیت تام آنتی اکسیدانت پلاسما (TAS) و پارامترهای لیپیدی چهار هفته بعد از دیابتیک شدن اندازه گیری شد.
یافته ها: در حیوانات دیابتیک، افزایش معنی داری در گلوکز پلاسما (p<0.001) و (p<0.01) MDA، و کاهش معنی داری در TAS پلاسما (p<0.01) و SOD گلبولهای قرمز (p<0.05) مشاهده شد؛ هیچ گونه تغییر معنی داری در فعالیت GPX این گروه مشاهده نگردید (p<0.05). استفاده توام از ویتامین E و سلنیم، مقدار گلوکز پلاسما را کاهش و موجب بهبود TAS و افزایش فعالیت (p<0.05) SOD در موش های دیابتیک گردید. ضمنا، در این گروه، میزان لیپید پراکسیداسیون کاهش و آنزیم های آنتی اکسیدانت افزایش یافت.
نتیجه گیری: مکمل یاری توام ویتامین E و سلنیم در موشهای صحرایی دیابتیک شده با استرپتوزوتوسین احتمالا از طریق کاهش سطح گلوکز خون، افزایش آنزیم های آنتی اکسیدانت و TAS، موجب کاهش پراکسیدان لیپیدی می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید