95/12/29
11:50 عصر

مقاله عفونت هلیکوباکترپیلوری یک سال بعد از ریشه کنی در رشت

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله عفونت هلیکوباکترپیلوری یک سال بعد از ریشه کنی در رشت دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عفونت هلیکوباکترپیلوری یک سال بعد از ریشه کنی در رشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عفونت هلیکوباکترپیلوری یک سال بعد از ریشه کنی در رشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عفونت هلیکوباکترپیلوری یک سال بعد از ریشه کنی در رشت :

مقاله عفونت هلیکوباکترپیلوری یک سال بعد از ریشه کنی در رشت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران از صفحه 65 تا 68 منتشر شده است.
نام: عفونت هلیکوباکترپیلوری یک سال بعد از ریشه کنی در رشت
این مقاله دارای 4 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هلیکوباکترپیلوری
مقاله ریشه کنی
مقاله عفونت مجدد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: ریشه کنی هلیکوباکترپیلوری دربیماران گاستریت مزمن و زخم پپتیک فواید زیادی مانند کاهش عود مجدد عفونت، افزایش بهبود زخم و اثر پیشگیری کنده روی عود مجدد خونریزی زخم، آدنوکارسینوم معده و لنفوم MALT دارد. هدف این مطالعه، تعیین شیوع عفونت هلیکوباکترپیلوری در بیماران دیس پپتیک و میزان عود مجدد در 1 سال بعد از ریشه کنی موفق است.
روش کار: در یک بررسی توصیفی مقطعی بیماران مبتلا به دیس پپسی مزمن مداوم مراجعه کننده به مرکز تحقیقات بیماری های گوارش و کبد گیلان مورد بررسی قرار گرفتند. برای ارزیابی وضعیت ریشه کنی کامل هلیکوباکترپیلوری 240 بیمار واجد شرایط وارد طرح شدند. 10-8 هفته بعد از درمان و نیز 1 سال بعد جهت کنترل عود از (Urea Blood Test) UBT استفاده شد. اطلاعات بیماران پس از ثبت در پرسشنامه با SPSS نسخه 115 قرار گرفت و P<0.05 سطح معنی داری اختلاف ها قرار داده شد.
یافته ها: از 240 بیماری که به طور کامل از نظر هلیکوباکترپیلوری ریشه کن شده بودند، 86 نفر (%363) مذکر و 153 نفر (%638) مونث بودند. UBT پس 1 سال در 12 بیمار (%5) مثبت بود. تعداد موارد UBT مثبت در افراد با میانگین سنی بالای 35 سال، زن، شهرنشین، با اعضای خانوار بیشتر و مساوی 4 نفر، بیشتر بود. ارتباط معنی داری بین سن، جنس، آدرس محل زندگی، شغل، میزان تحصیلات، تعداد اعضای هر خانوارمنبع آب مصرفی با عود مجدد عفونت هلیکوباکترپیلوری وجود نداشت.
نتیجه گیری: براساس اطلاعات مطالعه حاضر، میزان عود مجدد عفونت بعد از ریشه کنی موفق %5 است.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید