95/12/29
4:30 عصر

مقاله بررسی تاثیر کازئین و اینولین براندازه سایز قطرات pH نانوام

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر کازئین و اینولین براندازه سایز قطرات pH نانوامولسیون و مورفولوژی و ساختار ریزکپسوله های روغن ماهی دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر کازئین و اینولین براندازه سایز قطرات pH نانوامولسیون و مورفولوژی و ساختار ریزکپسوله های روغن ماهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر کازئین و اینولین براندازه سایز قطرات pH نانوامولسیون و مورفولوژی و ساختار ریزکپسوله های روغن ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر کازئین و اینولین براندازه سایز قطرات pH نانوامولسیون و مورفولوژی و ساختار ریزکپسوله های روغن ماهی :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 8
چکیده:
تا کنون برای ریزپوشانی روغن ماهی از ترکیبات مختلف استفاده شده است اما در تحقیق برای نخستین بار از ترکیب اینولین و کازئین که هر دو دارای خواص عملگری شناخته شده هستند به عنوان ماده پوشش دهنده روغن ماهی استفاده گردید.در این پژوهش هدف بررسی خصوصیات نانوامولسیون (اندازه سایز قطرات و pH) بر اساس تغییر در غلظت و نوع دیواره بود و اثر آن بر مورفولوژی و ساختار ریزکپسوله ها بررسیشد.تهیه ریزکپسوله های روغن ماهی در 3 مرحله انجام شد.در مرحله اول دیواره با 5 غلظت متفاوت از ترکیب اینولین و کازئین با آب مقطر مخلوط شد. در مرحله بعدی از دستگاه مولد امواج فراصوت با شدت 24 کیلوهرتز به مدت 120 ثانیه برای تهیه نانوامولسیون استفاده شد و در نهایت امولسیون ها در یک اسپری درایر آزمایشگاهی پودر در آمدند. pH امولسیون اندازه گیری شد و اندازه قطرات امولسیون توسط دستگاه تحلیلگر اندازه ذرات مورد مطالعه قرار گرفت. برای مشاهده ساختارمیکروسکوپی پودرها از میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM ستفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد که نوع و غلظت ترکیبات مورد استفاده به عنوان دیواره برخصوصیات نانوامولسیون موثر است.بامقایسه دو ترکیب و غلظت آنها مشخص شد کهکازئین دارای خصوصیات مطلوب تر است به طوری که کمترین میزان اندازه سایز با عدد 95/733nm مربوط به تیمارحاوی 20 درصدکازئین بوده است (p<0/05). همچنین همبستگی معنی دار منفی بین pH واندازه سایز نانو امولسیون روغن ماهی مشاهده شد . مقایسه بین 4درصد(وزنی/وزنی) و 8 درصد(وزنی/وزنی) روغن ماهی، نشان داد که وقتی نسبت هسته به دیواره از 5:1 به 5:2 افزایش یافت انداره سایز نانوامولسیونی در سطح معنی دار کاهش پیدا کرد (p<0/01). ذرات ریزکپسوله که حاوی کازئین با غلظت بیشتری بودند،چروک خوردگی و فرورفتگی بسیار کمتری در مقایسه با نمونه های حاوی اینولین با غلظت بیشتر داشتند که این امر به دلیل اندازه سایزگوچکتر نانوامولسیون های حاوی کازئین با غلظت بالاتر بود. در این تحقیق اندازه قطرات امولسیون در حد نانو بود و تصاویر گرفته شده اهمیت خصوصیات مواد دیواره و غلظت آنها را در تاثیر روی اندازه قطرات و مورفولوژی ریزکپسوله ها نشان دادند.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید