مقاله مطالعه آناتومی پیاز گونه های لاله (Tulipa) ایران دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه آناتومی پیاز گونه های لاله (Tulipa) ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه آناتومی پیاز گونه های لاله (Tulipa) ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه آناتومی پیاز گونه های لاله (Tulipa) ایران :
مقاله مطالعه آناتومی پیاز گونه های لاله (Tulipa) ایران که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان از صفحه 45 تا 55 منتشر شده است.
نام: مطالعه آناتومی پیاز گونه های لاله (Tulipa) ایران
این مقاله دارای 11 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پیاز
مقاله Eriostemones ،Liliaceae
مقاله Tulipa
چکیده و خلاصهای از مقاله:
جنس لاله، از خانواده Liliaceae، در حدود 100 گونه دارد که 19 گونه آن از ایران گزارش شده است. در این پژوهش، آناتومی پیاز 14 گونه جنس لاله متعلق به دو زیر جنس (T. biebirstiianina, T. biflora, | Eriostemones Boiss. | T. turcomanica, T. humilis) و زیر جنس (T. clusiana, T. montana var. montana, T. montana var | Tulipa, T. systole, T.var chrysanta, T. kuschkensis, micheliana, T. ulophylla, T. lehmanniana | T. schrenkii T. hoogiana) مطالعه گردید. گونه های متعلق به زیر جنس Eriostemones، در شکل و تراکم کرک های پیازی متمایز از هم بودند. همچنین، گونه های متعلق به زیر جنس Tulipa، در موقعیت و تراکم کرک های پیازی تفاوت نشان دادند. تفاوت زیادی در یاخته های اپیدرم گونه ها مشاهده نشد، اما تفاوت در یاخته های اپیدرم پیاز دو واریتهT. montana مشاهده شد. با توجه به نتایج حاصل از این بررسی، نوع کرک و تراکم آن در دو زیر جنس متفاوت نیست و بر اساس این صفت نمی توان گونه ها را در دو گروه طبقه بندی نمود، لیکن شباهت هایی از نظر نوع کرک و تراکم آن در گونه های متعلق به یک بخش به چشم می خورد و می توان از این صفت برای تفکیک بعضی از گونه ها استفاده نمود. بر اساس شواهد موجود، احتمالا نوع کرک و تراکم آن ارتباط نزدیکی با شرایط اکولوژیک (آب و هوایی) منطقه پراکنش گونه ها دارد و گونه های مناطق سردسیر کرک های متراکم تری در پیاز خود دارند.