سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/11/24
4:29 صبح

مقاله بررسی تاثیر هایپریسین بر روی رشد فولیکولی تخمدان رت

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر هایپریسین بر روی رشد فولیکولی تخمدان رت دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر هایپریسین بر روی رشد فولیکولی تخمدان رت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر هایپریسین بر روی رشد فولیکولی تخمدان رت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر هایپریسین بر روی رشد فولیکولی تخمدان رت :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران

تعداد صفحات: 1

چکیده:

هایپریسین یک جزئی از گیاه ها یپریکوم پرفوراتوم ( علف چا ی ) می باشد و یکی از عوارض مهم آن ا یجاد حساسیت به نور به خصوص در گوسفندان دارا ی پشم سفید و در نواحی بدون پشم بدن است . از هایپریسین برا ی درمان افسردگی استفاده می شود و گزارشاتی مبنی بر ا یجاد حساسیت به نور در بیماران در یافت کننده ا ین دارو وجود دارد . هدف ا ین مطالعه بررسی تاثیر ها یپریسین بر روی اوولاسیون رات می باشد . پنج گروه از رات های ماده بظاهر سالم با سن حدود 25 روز به تعداد 6 سر در هر گروه به شرح ز یر تحت مطالعه قرار گرفتند . در روز اول در ساعت 9 صبح گنادوتروپین کروینیک اسب در تمامی رات ها تجویز شد .
.1 گروه شاهد بدون دریافت دارو و با شرایط تقریبا یکسان با سایر گروه ها نگهداری شد .
.2 گروه کنترل اول : در روز سوم ساعت یک بعد از ظهر فنوباربیتال دریافت کردند .
.3 گروه کنترل دوم : در روز سوم ساعت یک بعد از ظهر فنوباربیتال و دو ساعت بعد GnRH تجویز شد .
.4 همانند گروه سوم ،علاوه بر آن ها یپریسین را با دوز 0/25 میلی گرم نیم ساعت قبل از تجو یز فنوباربیتال دریافت کردند .
.5 همانند گروه سوم، علاوه برآن ها یپریسین را با دوز 0/5 م یلی گرم نیم ساعت قبل از تجویز فنوب اربیتال در یافت کردند .
در روز بعد یعنی روز چهارم در ساعت 9 صبح رات ها کشته شدند و تعداد فولیکول ها ی رسیده یا اوله شده بر روی هر دو تخمدان تعیین و شمارش گرد ید . نتایج نشان داد که تجویز هیپریسین به شدت رشد فولیکولی را افزایش داد و فولیکولها رسیده و پر خون گردیدند . بنابراین هیپریسین می تواند با تحریک محور هیپوتالاموس – هیپوفیز – تخمدان بر روی باروری تاثیر گذار باشد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید