سفارش تبلیغ
صبا ویژن

96/1/15
11:23 عصر

مقاله تاثیر رفتار استاندارد و عزت نفس مدیران بر رضایت شغلی و سلا

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر رفتار استاندارد و عزت نفس مدیران بر رضایت شغلی و سلامت اداری کارکنان ادارات دولتی شهرستان بیرجند دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر رفتار استاندارد و عزت نفس مدیران بر رضایت شغلی و سلامت اداری کارکنان ادارات دولتی شهرستان بیرجند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر رفتار استاندارد و عزت نفس مدیران بر رضایت شغلی و سلامت اداری کارکنان ادارات دولتی شهرستان بیرجند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر رفتار استاندارد و عزت نفس مدیران بر رضایت شغلی و سلامت اداری کارکنان ادارات دولتی شهرستان بیرجند :

چکیده

جوامع امروزی را جوامع سازمانی می نامند زیرا در این جوامع انسان ها هر جایی که زندگی می کنند و هر کاری که انجام می دهند با سازمان های مختلف در ارتباطند و سازمان ها بخشی از زندگی روزانه همه مردم را تشکیل داده است. عدم تعادل روانی؛ عزت نفس پایین و رضایت شغلی کم می تواند بر روند رو به رشد سازمان آثاری منفی بر جای می گذارد. لذا باید اطلاعاتی در باره این جنبه های شخصیتی و شغلی مدیران و کارکنان در اختیار داشت تا در صورتی که هر کدام از این جنبه ها نواقص و نقاط ضعفی وجود دارد، با اقدامات شایسته اصلاح و بهبود یابد. از همین رو در این پژوهش سعی شده که با مطالعه روی میزان عزت نفس مدیران ارشد بر رضایت شغلی و سلامت اداری کارکنان به این امر مهم دست یابیم که سازمان چه تاثیری می تواند داشته باشد تا افراد از جمله مدیران و کارکنان بتوانند در آن به نحوه مطلوب انجام وظیفه نمایند. مجموعه سازمان ها و ادارات دولتی که در جهت خدمت رسانی چندگانه به جامعه شکل گرفته در توسعه و ایفای وظیفه درکشور نقش مهمی داشته و به همین دلیل موجب می شود که مدیران و کارکنان به عنوان نیروی انسانی ماهر و متخصص در این بخش عنصر کلیدی و نیازمند توجه و پژوهش باشند. روش پژوهش این تحقیق با توجه به اهداف آن که به دنبال بررسی رابطه عزت نفس مدیران و رضایت شغلی کارکنان است کاربردی بوده و بر اساس چگونگی بدست آوردن داده های مورد نیاز در زمره تحقیقات توصیفی (غیر آزمایشی) و از نوع تحقیق همبستگی قرار دارد جامعه آماری که شامل کلیه مدیران و کارکنان ادارات دولتی استان خراسان جنوبی می باشد که در سال 1393 مشغول به کار بوده اند. حجم نمونه وروش نمونه گیری نمونه باید دارای خصوصیاتی باشد که جامعه در مقیاس وسیع تر واجد آن باشد. لذا با روش نمونه گیری تصادفی 80 نفر از مدیران ارشد و کارکنان انتخاب شدند وپرسشنامه بین آنها توضیح شد. روش تجزیه و تحلیل آماری: در پژوهشهای، آماری پس از گرد آوری دادهها گروه نمونه لازم است که بر روی داده ها تجزیه و تحلیل هایی انجام پذیرد تا داده های کمی گردآوری شده تبدیل به داده های کیفی شود؛ و بتوانیم بر اساس آنها بگوییم فرضیه های پژوهش ما ثابت شده یا رد می شود. دراین پژوهش با توجه به فرضیه های پژوهش از آمارتوصیفی (جداول فراوانی، درصد فراوانی) و آمار استنباطی (آزمون مستقل، همبستگی پیرسون) استفاده شده است. تجزیه و تحلیل داده ها توسط نرم افزار spss صورت پذیرفته است.

نتایج:

الف) بین عزت نفس مدیران و رضایت شغلی و سلامت اداری برابر با 0/015 است که با توجه به کوچکتر بودن سطح معنی داری 0/002 از 0/05 این رابطه معنی دار می باشد.

ب) رابطه بین متغیر سن و رضایت شغلی برابر با 52/381 است که با توجه به سطح معنی داری 0/000 نتیجه میگیریم که بین متغیر سن و رضایت شغلی و سلامت اداری رابطه معنی دار وجود دارد.

ج) میانگین نمره رضایت شغلی کارکنان زن 152 می باشد و نمره رضایت شغلی مردان 170 می باشد و تفاوت میانگین دو گروه 18 می باشد که با توجه به نمره تیمشاهده شده (3/019) و سطح معنی آن نتیجه می گیریم که این تفاوت با % 95 اطمینان معنی دار است و زنان از مردان دارای رضایت شغلی بیشتری برخوردار هستند د) میانگین نمرات عزت نفس زنان (116) و میانگین نمرات عزت نفس مردان (158) است که در سطح معنی داری000 .0 بیانگر این است که با %99 تفاوت معنی داری وجود دارد.

ه) رابطه بین متغیر سابقه کاری و عزت نفس برابر با 44/984 است که با توجه به سطح معنی داری 0/000 نتیجه می گیریم که بین متغیر سابقه کاری و عزت نفس رابطه معنی دار وجود دارد. لذا با توجه به نتایج به دست آمدهاین گونه نتیجه می گیرم که بین عزت نفس و رضایت شغلی و سلامت اداری در پژوهش ما رابطه معنی دار وجود دارد.

واژگان کلیدی: عزت نفس، رفتار، رضایت شغلی، سلامت اداری

مقدمه

1

جوامع امروزی را جوامع سازمانی می نامند زیرا در این جوامع انسان ها هر جایی که زندگی می کنند و هر کاری که انجام می دهند با سازمان های مختلف در ارتباطند و سازمان ها بخشی از زندگی روزانه همه مردم را تشکیل داده است. امروزه نقش و اهمیت شخصیت مدیران در رشد و بقای سازمان امری شناخته شده است. سوالی که ذهن همه صنعت گران را به خود مشغول ساخته این است که آیا مدیران در شکل گیری خلاقیت و نوآوری کارکنان سهم دارند ؟ تنها می توانیم بگوییم که این روند توسط مدیران زمانی به بهترین شکل خود محقق می شود که اگر مدیران از سلامت و عزت نفس بالا برخوردار باشند، می توان امیدوار بود که کارکنان بتوانند با رضایت شغلی بهتر و سلامت اداری بیشتر به انجام امر بپردازند.

بنابراین می توان این گونه پنداشت که عدم تعادل روانی ؛ عزت نفس پایین و رضایت شغلی کم می تواند بر روند رو به رشد سازمان آثاری منفی بر جای می گذارد. لذا باید اطلاعاتی در باره این جنبه های شخصیتی و شغلی مدیران و کارکنان در اختیار داشت تا در صورتی که هر کدام از این جنبه ها نواقص و نقاط ضعفی وجود دارد، با اقدامات شایسته اصلاح و بهبود یابد. از همین رو در این پژوهش سعی شده که با مطالعه روی میزان عزت نفس فرماندهان ارشد بر رضایت شغلی و سلامت اداری کارکنان به این امر مهم دست یابیم که سازمان چه تاثیری می تواند داشته باشد تا افراد از جمله مدیران و کارکنان بتوانند در آن به نحوه مطلوب انجام وظیفه نمایند. ادارات، سازمان ها و نهاد های دولتی که در جهت خدمت رسانی چندگانه به جامعه شکل گرفته در توسعه و ایفای خدمات درکشور نقش مهمی داشته و به همین دلیل موجب می شود که مدیران و کارکنان به عنوان نیروی انسانی ماهر و متخصص در این بخش عنصر کلیدی و نیازمند توجه و پژوهش باشند.

بحث اصلی

با توجه به اثرات رضایت شغلی و سلامت اداری کارکنان در کارکرد یک سازمان لازم به نظر می رسد که سیاست گذاران و برنامه ریزان و مدیران سازمان ها در تصمیم گیری های خود این عامل را مد نظر قرار دهند و برای این کار به طور طبیعی نیاز به اطلاعات دارند و این مهم جز از طریق پژوهش و تحقیق میسر نمی شود. بررسی رضایت شغلی و سلامت اداری کارکنان از سه جنبه حائز اهمیت است یکی جنبه فردی که به خود اعضا بر می گردد و دیگری از دید مدیران سازمان ودیگری در سطح کلان و از دید سیاست گذاران و برنامه ریزان می باشد. جنبه فردی: این سطح از رضایت شغلی نشان می دهد که فرماندهان تا چه اندازه پاداش های درونی و بیرونی مورد انتظار خود را از انجام کارشان به دست می آورند.

جنبه مدیران: رضایت شغلی باعث بالا رفتن علاقه و انگیزه ها و قابلیت ها وتوانایی ها و خلاقیت های کارکنان و در نتیجه بهبود کیفیت حاصل کار آنان و تحقق اهداف سازمان می باشد.

دید برنامه ریزان و سیاست گذران در سطح کلان: در این سطح اطلاعات حاصل از رضایت شغلی و سلامت اداری منجر به تصمیم گیری بهتر در برنامه ریزی ها می شود و به علاوه وجود رضایت شغلی در افراد باعث تحولات زیر می گردد:

افزایش خلاقیت و نوآوری – افزایش میزان تولید سازمان – افزایش سطح سلامت جسمی و روانی افراد سازمان با توجه به موارد فوق انجام تحقیقات حاضر ضرورت دارد. (طاهره فیضی، (6 :1380 با توجه به اثرات رضایت شغلی و سلامت اداری کارکنان در کارکرد یک سازمان لازم است تعاریف مشخص و عملیاتی را ارائه نماییم، لذا مفهوم متغیر های
پژوهشی را جهت آشکار شدن کارکرد های آن ارائه می کنیم.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

96/1/15
11:22 عصر

طراحی فضای مناسب آموزشی برای کودکان با استفاده از الگوهای معماری

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

طراحی فضای مناسب آموزشی برای کودکان با استفاده از الگوهای معماری پایدار دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی فضای مناسب آموزشی برای کودکان با استفاده از الگوهای معماری پایدار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی فضای مناسب آموزشی برای کودکان با استفاده از الگوهای معماری پایدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی فضای مناسب آموزشی برای کودکان با استفاده از الگوهای معماری پایدار :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : سومین کنگره بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری

تعداد صفحات : 13

چکیده مقاله:

با بررسی رفتارها و پیشرفت کودکان در نقاط مختلف جهان مشخص است که فضای آموزشی می تواند منجر به بهبود کیفیت یادگیری آنان گردد. با انجام تحقیقات مختلف در جهان باز هم بررسی های جدید برای یافتن نظراتمختلف و تاثیر عوامل بر این موضوع نیاز می باشد. یکی از اصول قابل استفاده در معماری پایدار، توجه به طبیعت و استفاده مناسب از آن است. در این تحقیق رویکردی توصیفی- تحلیلی به همراه بررسی و طبقه بندی تحقیقات انجام گرفته به صورت پیمایشی اقدام گردید. اینطور فرض می شود که باغهای طراحی شده به دلیل تنوع زیاد در گونه های گیاهی و راهها و مسیرهای دسترسی متنوع، ایجاد حسی از طبیعت وحشی را در کودک تحریک نموده و می تواند شایستگیهای وی را در بخش رشد فیزیکی و محیطی بهبود بخشد. با ترکیب اصول معماری پایدار ونیازمندیهای کودکان میتوان کیفیت آموزش آنها را بهبود داد. این روش کاهش نیاز به مصرف منابع را نیز طبقاصول معماری پایدار به همراه خواهد داشت. از این گذشته همکاری کودکان و تمایلات آنها برای ایجاد چنینفضاهایی میتواند در روند طراحی و تبیین نیازمندیهای آنان موثر باشد. استفاده از باغها و فضای باز سبز در میان محیطهای آموزشی می تواند منجر به رضایت بیشتر و علاقه کودکان به تحصیل شود

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

96/1/15
11:21 عصر

مقاله بررسی واکنشهای زراعی ارقام لوبیا قرمز تحت تاثیر تیمارهای پ

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی واکنشهای زراعی ارقام لوبیا قرمز تحت تاثیر تیمارهای پرایمینگ بذر دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی واکنشهای زراعی ارقام لوبیا قرمز تحت تاثیر تیمارهای پرایمینگ بذر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی واکنشهای زراعی ارقام لوبیا قرمز تحت تاثیر تیمارهای پرایمینگ بذر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی واکنشهای زراعی ارقام لوبیا قرمز تحت تاثیر تیمارهای پرایمینگ بذر :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: دوازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
تعداد صفحات: 4
چکیده:
به منظوربررسی خصوصیات زراعی ارقام لوبیا تحت اثرتیمارهای مختلف پرایمینگ ازمایشی بصورت فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی درسه تکرار درایران مزرعه طهماسبی درسال 1390 اجرا شد عوامل مورد بررسی شامل سه رقم لوبیا گلی اخترولاین دی 81088 و پنج سطح پرایمینگ شامل شاهد پرایم با آب مقطرسولفات روی اسید سالیسیلیک و ریزوبیوم بود اثرمتقابل تیمارها نشان داد که بالاترین عملکرددانه معادل 3143 کیلوگرم درهکتار ازرقم گلی و پرایم با ریزوبیوم حاصل شد که با تیمارسولفات روی و سالیسیلیک اسید درهمین رقم دریک گروه اماری قرارگرفتند پرایمینگ بذربا اسید سالیسیلیک و سولفات روی و ریزوبیوم دررقم گلی عملکرددانه را نسبت به شاهد به ترتیب 9/9و8/6 و 10/3 درصد افزایش داد این ازمایش نشان داد که پرایمینگ بذرموجب افزایش عملکردوبهبود برخی خصوصیات زراعی گیاه لوبیا میگردد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

96/1/15
11:20 عصر

مقاله بررسی تأثیر جایگذاری کودهای نیتروژن بر افزایش عملکرد و بهب

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تأثیر جایگذاری کودهای نیتروژن بر افزایش عملکرد و بهبود کیفیت گندم و افزایش کارایی کود دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر جایگذاری کودهای نیتروژن بر افزایش عملکرد و بهبود کیفیت گندم و افزایش کارایی کود کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر جایگذاری کودهای نیتروژن بر افزایش عملکرد و بهبود کیفیت گندم و افزایش کارایی کود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر جایگذاری کودهای نیتروژن بر افزایش عملکرد و بهبود کیفیت گندم و افزایش کارایی کود :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: دهمین کنگره علوم خاک ایران

تعداد صفحات: 2

چکیده:

در بعضی مناطق زیر کشت گندم خاک سطحی قسمت اعظم مواد غذایی را در بردارد ولی هنگامی که خاک سطحی خشک می شود مواد غذایی آنجا قابل استفاده نیست و ریشه ها کمتر فعال هستند و گیاهان از کمبود مواد غذایی رنج می برند . اضافه کردن کودهای شیمیائی در خاک عمقی یکی از راههای برطرف کردن کمبود مواد غذایی است که در اثر خشک شدن خاک سطحی به وجود می آید ) Alston ، ).1980 بعضی از محققین گزارش کردند که جایگذاری عمقی کودهای ازته در خاکهای سبک باعث افزایش انتشار همه جانبه ریشه، قوی شدن ریشه و جذب آب از اعماق عمق خاک می شود . لطف الهی در سالهای 1996 و 2000 در تحقیقات خود نشان داد که جایگذاری کودهای ازته حتی در عمق 60 سانتیمتر نه تنها باعث افزایش درصد پروتئین بلکه از طریق افزایش وزن هزار دانه باعث افزایش عملکرد گردید 4) و ).5 در چند ساله اخیر چندین طرح تحقیقاتی در مورد جایگذاری کودهای فسفاته انجام شده ) لطف الهی و ملکوتی 1378 ، لطف الهی و ملکوتی (2000 که نتایج اکثر این طرحها برتری روش جایگذاری را به روش پخش سطحی نشان می دهد ولی در مورد جایگذاری کودهای ازته تحقیقات چندانی صورت نگرفته و لازم است در این زمینه نیز تحقیقاتی انجام شود . این تحقیق نیز به منظور بررسی روش ها، مقادیر و منابع مختلف کود ازته بر کمیت و کیفیت گندم و افزایش کارایی کود اجرا شده است .

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

96/1/15
11:19 عصر

بررسی رفتار ته نشینی باکتریایی کانی های اکسید اهن

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

بررسی رفتار ته نشینی باکتریایی کانی های اکسید اهن دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رفتار ته نشینی باکتریایی کانی های اکسید اهن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رفتار ته نشینی باکتریایی کانی های اکسید اهن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رفتار ته نشینی باکتریایی کانی های اکسید اهن :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم شیمی و مهندسی شیمی و سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در زیست شناسی

تعداد صفحات : 9

چکیده مقاله:

در این تحقیق بررسی ته نشینی زیستی بیوفلوکولاسیون گوتیت و هماتیت با استافده از باکتری باسیلوس لیچنیفرمیس به عنوان تابعی از PH بیان شده است از سلولهای باکتریایی و متابولیتهای آن بعنوان فلوکولانت استفاده شده برای اندازه گیری نقطه بار صفر کانه ها PZC از روش تیتراسیون پتانسیومتری استافده شد که این نقطه در بررسی تعیین PH مناسب جهت ته نشینی لازم می باشد متابلویتهای سلول در مقایسه با سلولهای باکتری و آزمایش شاهد آزمایش که در آن از فلوکولانت استفاده نشده است موجب افزایش بیشتر ته نشینی هماتیت و گوتیت شدند. میزان ته نشینی هماتیت با افزایش PH از 3 تا 7 بهبود یافت بیشترین درصد ته نشینی 82% مربوط به واکنش هماتیت و متابولیت ها در PH:7 رخ داد که نسبت به حالت شاهد 22% افزایش تهنشینی داشت بیشترین ته نشینی گوتیت 61/3% نیز در PH:7 با متابولیتها بود که نسبت به حالت شاهد در همین PH 20% ارتقا یافت. در محدوده PH بالاتر از 3 جاذبه میان گروه های عاملی متابولیتها با بار منفی و سطح کانه دراای بار مثبت بدلیل نیروهای الکتروستاتیکی افزایش مییابد نقطه بار صفر هماتیت در حدود 5/7 تا 7/3 و گوتیت 6 تا 8/3 است با افزایش PH و عبور از نقطه بار صفر بار سطحی کانه منفی شده ر اثر دافعه بین بارهای سطحی کانه و فلوکولانت نرخ ته نشینی مجددا کاهش یافت.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

<      1   2   3   4   5   >>   >