سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/11/30
5:29 صبح

مقاله خواص شیر

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله خواص شیر دارای 116 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خواص شیر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خواص شیر :

میزان مصرف شیر وفرآورده های آن یکی از مهمترین شاخص های توسعه فرهنگی به شمار می آید که بر اساس یافته های علمی مصرف سالیانه 200لیتر از این ماده غذایی ارزشمند علاوه بر رشد وسلامت جسمی افراد موجب ارتقاء هوش وقدرت فراگیری انسان می شود، به طوریکه تغذیه صحیح ومناسب،ویژه دردوران کودکی ونوجوانی تأثیری ماندگاردرطول زندگی انسان دارد0 مصرف شیر به عنوان الگوی مناسب غذایی می تواند به نحو چشمگیری از بیماری های غیر عفونی مانند :
قلب وعروق، سرطان ،دیابت، پوکی استخوان، سنگ کلیه وصفرا جلوگیری نماید0
کمبود مصرف شیر ضمن جلوگیری از رشد کامل باعث عدم تغذیه سلولی وعوارض بسیاری از جمله کاهش بهره وری می شود0
شیر ارزان ترین راه تأمین پروتئین برای تمامی رده های سنی است0
شیر کاملترین غذا است زیرا این نوشیدنی حیات بخش سرشار از کلسیم ، فسفر، ویتامین های A,d,E,k گروه B, چربی لاکتوز می باشد0

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/11/30
5:29 صبح

مقاله بررسی برنامه مدیریت جامع پسماند شهر تهران در افق سال 1392

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی برنامه مدیریت جامع پسماند شهر تهران در افق سال 1392 دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برنامه مدیریت جامع پسماند شهر تهران در افق سال 1392 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برنامه مدیریت جامع پسماند شهر تهران در افق سال 1392،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برنامه مدیریت جامع پسماند شهر تهران در افق سال 1392 :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: دوازدهمین همایش ملی بهداشت محیط

تعداد صفحات: 12

چکیده:

مدیریت پسماندیکی از مهمترین چالش های پیش روی جوامع شهری می باشد که در حال تبدیل بهیک مشکل جدی آلودگی به دلیل تولید کمیت های انبوه پسماند می باشد . هدف از این تحقیق بررسی وضعیت موجود تولید پسماند و برنامه مدیریت جامع پسماند تهران در افق سال 1392 می باشد. روش مطالعه : اطلاعات مورد نیاز این پژوهش از طریق پرسشنامه های توزیع شده در میان عناصر مختلف مرتبط با مدیریت پسماند شهر تهران، انجام مصاحبه ها و مشاهدات عینی متعدد به دست آمده است.یافته ها : سرانه تولید پسماند شهر تهران در سال 1387 معادل 746 (گرم / نفر . روز) و نرخ رشد سالیانه تولید پسماند 2/055% بود. در سال 1386 معادل 2/95% پسماند تفکییک شده، 11/62% پسماند کمپوست شده و 85/41% به صورت نیمه بهداشتی دفن شده است . بین وضعیت موجود و اهداف برنامه مدیریت پسماند در افق سال 1392 در بخش های ت فکیک در مبدأ، تولید کمپوست، دفن بهداشتی و تولید RDFبه ترتیب 17/05 ، 28/38 ، 65/14 و 20%فاصله وجود دارد. بررسی های انجام شده نشان می دهد که با در نظر گرفتن سابقه برنامه های مدیریتی پسماند در ایران و واقعیت های فرهنگی و اجرایی موجود، دستیابی به اهداف تدوین شده در افق سال 1392 ممکن نیست

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/11/30
5:28 صبح

تحقیق کتاب البیان آیت الله العظمی سید ابوالقاسم خوئی

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق کتاب البیان آیت الله العظمی سید ابوالقاسم خوئی دارای 74 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق کتاب البیان آیت الله العظمی سید ابوالقاسم خوئی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق کتاب البیان آیت الله العظمی سید ابوالقاسم خوئی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق کتاب البیان آیت الله العظمی سید ابوالقاسم خوئی :

در این تحقیق کتاب البیان آیت الله العظمی سید ابوالقاسم خوئی به صورت تفصیلی معرفی می شود در ابتدا شرح حال و زندگی نامه ‌ وی از دوران کودکی تا پایان زندگی گرانبهایش جمع آوری شده و تحقیقات و تألیفات ایشان در حوزه علوم دینی و شاگردانی که در این عرصه مقدس پرورش داده اند ، گرد آوری شده است پس کتاب به صورت ظاهری معرفی شده و بعد از آن ، فهرست کلی ازکتاب بیان شده و به دنبال آن به صورت اجمالی خلاصه ای از هر مبحث نوشته شده است و در پایان به قدر بضاعت ،کتاب مذکور مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.
ابتدا قرآن را در پیشگاه عظمت آن از دید احادیث و قرآن بررسی می کنیم سپس اعجاز قرآن و اشکالاتی که بر آن گرفته می شود در آیه های نفی اعجاز بحث می شود بعد قاریان هفتگانه ، قرائتهای هفتگانه و حروف هفتگانه مورد تفحص قرار می گیرد سپس راجع به تحریف قرآن و دلایل عدم تحریف و نحوه جمع آوری و تدوین قرآن و حجیت ظواهر آن جستجو شده است . بعد از آن مسأله نسخ در قرآن و نسخ در آیات مختلف بررسی شده و مسأله بدأ در آفرینش و قواعد کلی در تفسیر قرآن و در پایان تفسیر سوره حمد بیان شده است .

آیت‌الله خویی از آن دوران، چنین می‌گوید:
«من در ایامی که در نجف اشرف مشغول تحصیل علوم دینیه بودم، بیشتر مقیّد به آداب و سنن و اوراد و اذکار بودم، و گاهی در مجلس پرفیض مرحوم آیت‌الله سید علی قاضی شرکت می‌کردم و از انفاس قدسیه آن بزرگوار بهره می‌بردم، تا اینکه روزی به ایشان عرض کردم: چیزی به من یاد بدهید و دستورالعملی بگوئید که من انجام بدهم؛ ایشان دستورالعملی را دادند و گفتند چهل روز به این دستور، عمل کن! و من مشغول انجام آن اعمال شدم و چون روز چهلم شد، برای من حالت مکاشفه‌ای رخ داد و من همه حوادث و چگونگی زندگی و آینده خود را مشاهده کرده و دیدم در بالای منبر درس می‌گویم و در منزل نشسته‌ام، مردم می‌آیند و می‌روند، نماز جماعت و مراجعات مردم و حالات گوناگون خودم را مانند آیینه‌ای که در پیش رویم باشد، تماشا می‌کنم، تا این که رسید به جائی که یک مرتبه شنیدم کسی بالای گلدسته حضرت می‌گوید: (انا لله و انا الیه راجعون) ایها النّاس با کمال تأسف آیت‌الله خویی از دنیا رفت. و در این جا آن حالت از من بر طرف شد و به حال عادّی برگشتم.»

به اعتقاد ‌آیت‌الله سبحانی، رمز موفقیت فرزانه خوی عبارت است از:
الف- فهم و هوش و دریافتن مطالب، به صورت صحیح؛
ب- حفظ و ضبط مطالب، بدون آن که با مرور زمان فراموش شود؛
ج- تصرف و موشکافی در مطالب؛
د- نوآوری.
این فقیه برجسته در اثر تلاش‌های شبانه روزی، استفاده از نبوغ خدادادی و پشتکار مداوم، توانست در سال 1352هـ.ق. از آیت‌الله نائینی، آیت‌الله کمپانی، آیت‌الله عراقی، آیت‌الله بلاغی، آیت‌الله میرزاعلی آقا شیرازی و آیت‌الله سید ابوالحسن اصفهانی اجازه اجتهاد بگیرد.
اسطوره تدریس
یکی از بارزترین خصوص آیت‌الله خویی، اهمیت دادن به تدریس و تعلیم است. او بیش از هفتاد سال، شیفتگان معارف جعفری علیه‌السلام و تشنگان فقه امامیه را از کوثر زلال معارف ال محمّد صلی‌الله علیه وآله سیراب نمود.
وی در طول این مدت، توانست با تحمل زحمات طاقت‌فرسا، صدها مجتهد تربیت کند. بسیاری از شاگردان او به مقام مرجعیت، تدریس و اداره حوزه‌های علمیّه نائل آمده‌اند. این استاد گران‌مایه درباره اهمیت تدریس، فرمود:
«من به تجربه دریافته‌ام که انسان باید آموخته‌هایش را به دیگران بیاموزد. در درس گفتن یک نوع نبوغ برای انسان حاصل می‌شود که خیلی مفید است.»
ایشان در آغاز جوانی، به تدریس پرداخت. او در این باره می‌گوید:
«زمانی که دومین جلد شرح لمعه را فرا می‌گرفتم، به تدریس اولین جلد این کتاب پرداختم.»
آیت‌الله خویی درباره پیشینه تدریس خویش، می‌نویسد:
من بسیار تدریس کرده‌ام و در فقه، اصول و تفسیر جلسات درس بسیاری تشکیل داده‌ام و جمعی بی‌شمار از اندیشمندان را در حوزه علمی نجف‌اشرف پرورش داده‌ام. من خارج مکاسب شیخ‌ انصاری و هم‌چنین کتاب صلوه را، از اول تا آخر، دو بار تدریس کرده‌ام. در 27 ربیع‌الاول 1377 هـ.ق. به تدریس کتاب عروه الوثقی پرداختم- از باب طهارت شروع نمودم و در 26 ربیع‌الاول 1400 هـ.ق. به کتاب اجاره رسیدم و اکنون (ماه صفر 1401هـ.ق) در صدد اتمام این کتاب هستم-. محاضرات خود در فن اصول را- از آغاز تا پایان- شش بار (بر صدها نفر از دانشوران) القاء کردم و دوره هفتم را به سبب سنگینی وظایف و مسئولیت‌های مرجعیت، در مبحث ضدّ رها ساختم.
در سال‌های گذشته، به تدریس علم تفسیر همت گماشتم و پس از مدتی، بر خلاف خواسته قلبی‌ام، از آن دست برداشتم و چقدر دوست می‌داشتم این درس ادامه می‌یافت و منتشر می‌شد. خداوند را سپاس می‌گویم که در خلال این سالیان طولانی، لجظه‌ای از تدریس باز نایستاده و به جز روزهای بیماری و سفر، همواره به تعلیم اشتغال داشتم.

در سنگر مناظره
فرزانه خوی علاوه بر تدریس علوم اسلامی، در فن مناظره با مخالفان و دانشمندان سایر ادیان نیز خبره بود. آیت‌الله خویی در مناظره، شیوه سقراط را در پیش می‌گرفت و ابتدا، تظاهر به قبول گفتار طرف مقابل می‌کرد، آن‌گاه مانند یک شاگرد که در مقام دانش‌طلبی و استفاده از استاد دانشمند خود است، اشکالات و مطالبی را به عنوان سوالات علمی، با مهارت خاصی پیش می‌کشید و موجب می‌شد که طرف مناظره حقایقی را به زبان آورد که ناخواسته، گفتار قبلی‌اش را نقض کند. بدین گونه او را در تناقض‌گویی و بن‌بست قرار می‌‌داد و راه فراری برای وی باقی نمی‌گذارد، جز این که ناگزیز به جهل و اشتباه خود اعتراف کند.
بعضی از مناظرات آیت‌الله خویی در کتاب البیان نقل شده است، از جمله: مناظره با دانشمندی یهودی درباره جاودانگی قرآن و مناظره با عالم سنی درباره سجده کردن بر خاک. گفت‌وگوی او با عالم سنّی حجاز، با حضور شخصیت‌های مذاهب گوناگون اسلامی، 10 شب در مسجد ‌النبی صلی‌الله علیه وآله به طول انجامید و سرانجام، طرف مناظره تمام گفته‌های ایشان را پذیرفت. در اثر همین گفت‌وگوها بود که عده‌ای از برجستگان اهل سنت، مانند دکتر سید محمّد تیجانی سماوی، استاد مالکی مذهب دانشگاه زیتونیّه تونس به مذهب مقدس تشیع گرویدند.

تألیفات و شاگردان
فرزانه خوی برای نشر معارف اهل‌بیت‌ علیه‌السلام و گسترش علوم اسلامی، لحظه‌ای نیاسود. ایشان علاوه بر پرورش شاگردان، در تألیف کتاب‌های ارزشمند علمی نیز کوشش‌های چشم‌گیری داشت.
شمار فراوان آثار آیت‌الله خویی- با توجه به این که وی هماره به تدریس، پاسخ به استفتائات و پرداختن به امور مرجعیت مشغول بود- بیانگر تلاش شبانه روزی او برای احیای فرهنگ اهل‌بیت‌ علیهم‌السلام است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این زمینه می‌فرماید:
باید یاد نیکی از عالم بزرگوار و مرجع عظیم‌الشأن که اخیراً رحلت کردند، یعنی مرحوم آیت‌الله‌ العظمی آقایی خویی بکنیم. ما به ایشان نه از دید یک مرجع، بلکه از دید یک محقق، مولف و مدرّس موفق نگاه می کنیم. آن‌چه درباره این بزرگوار و امثال ایشان، غالباً بعد از وفات صحبت می‌شود، جنبه‌های مربوط به مرجعیت این بزرگواران است، در حالی که آن‌چه در زندگی این افراد و شخصیت‌های برجسته اهم است، خصوصیاتی است که مستقیماً به مرجعیت آن‌ها، مربوط نیست، بلکه می‌شود گفت مرجعیت آن‌ها، ناشی از آن خصوصیات است و آن، همان جنبه علمی، تحقیقی، تدریسی و کار موفق و پی‌گیر آنان در این زمینه است. اگر شما به زندگی این بزرگوار نگاه کنید، می‌بینید حداقل در سه رشته علمی و درس مهم، دارای فرآورده‌های علمی تحقیقی هستند، که یکی فقه، دیگری اصول و سومی رجال است. این همه کتاب‌های فقهی و اصولی که شاگردان ایشان نوشته‌اند، همه از کلمات ایشان است و شما به این‌ها اضافه کنید آنچه را که از قلم خود ایشان مستقیماً صادر شده است، کتاب بزرگ و کم‌نظیر رجالی ایشان که ظاهراً آن را در سال‌های اواخر عمرشان نوشته‌اند- چون ذکر می‌کنند که من این کتاب را با اشتغال زیاد و در دوران پیری می‌نویسم- یک فرآورده علمی عظیم است. حال شما ببینید یک عالمی که این مقدار فرآورده علمی دارد، چقدر می‌تواند تأثیر در حوزه‌های علمی، نه فقط در زمان خود، حتی بعد از زمان خود بگذارد.»


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/11/30
5:28 صبح

مقاله ارزیابی تکنیک زمینآمار در پهنهبندی ضریب خشکسالی ترانسو با

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی تکنیک زمین‌آمار در پهنه‌بندی ضریب خشکسالی ترانسو با استفاده از GIS (مطالعه موردی: خراسان رضوی) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تکنیک زمین‌آمار در پهنه‌بندی ضریب خشکسالی ترانسو با استفاده از GIS (مطالعه موردی: خراسان رضوی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تکنیک زمین‌آمار در پهنه‌بندی ضریب خشکسالی ترانسو با استفاده از GIS (مطالعه موردی: خراسان رضوی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تکنیک زمین‌آمار در پهنه‌بندی ضریب خشکسالی ترانسو با استفاده از GIS (مطالعه موردی: خراسان رضوی) :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: دومین همایش ملی اثرات خشکسالی و راهکارهای مدیریت آن

تعداد صفحات: 5

چکیده:

در مطالعه حاضر از داده‌های لازم 10 ایستگاه سینوپتیک واقع در استان خراسان رضوی طی دوره آماری 30ساله استفاده شد. برای انجام این تحقیق ابتدا با استفاده از معادله گرادیان بارش و مدل ارتفاعی رقومی منطقه، نقشه همباران و با استفاده از روش پنمن – مونتیث و مدل‌سازی در GIS نقشه هم‌تبخیر تهیه شد. سپس با استفاده از تکنیک زمین‌آمار در GIS، نقشه رستری ضریب خشکی ترانسو تهیه شد. بررسی نقشه این شاخص در منطقه نشان دهنده خشکی بیشتر مناطق جنوب‌شرقی نسبت به دیگر مناطق می‌باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/11/30
5:28 صبح

مقاله علل باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیم

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله علل باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله علل باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله علل باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله علل باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز :

مقاله علل باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه 415 تا 421 منتشر شده است.
نام: علل باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز
این مقاله دارای 7 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باکتریمی بیمارستانی
مقاله نوزاد
مقاله باکتری های گرم منفی
مقاله میزان مرگ و میر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: عفونت های بیمارستانی یکی از علل مهم ناتوانی و مرگ و میر در بخش مراقبت های ویژه نوزادی است. در مطالعه حاضر هدف اولیه تحلیل وضعیت اپیدمیولوژیک باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادی بیمارستان امام خمینی اهواز در یک دوره پنج ساله می باشد.
روش بررسی: این یک مطالعه توصیفی مقطعی گذشته نگر بوده که به مدت 5 سال بر روی پرونده 1604 نوزاد بستری در NICU بیمارستان امام خمینی اهواز انجام شده است. در این مطالعه پرونده بیمارانی مورد بررسی قرار گرفت که هنگام بستری کشت خون منفی داشته ولی پس از 48 ساعت یا بیشتر از بستری شدن، کشت خون مثبت داشته و علایم بالینی Sepsis را نشان دادند.
یافته ها: از 1604 نوزاد بستری شده، 163 نوزاد کشت خون مثبت داشته و 71 نوزاد، مبتلا به عفونت بیمارستانی بودند. شیوع کلی باکتریمی بیمارستانی 442 درصد بود. 676 درصد بیماران مذکر بودند. میانگین وزن و سن حاملگی به ترتیب 1797 گرم و 33 هفته بود. شایع ترین پاتوژن ها کلبسیلا (507 درصد)، E.coli (14.1 درصد)، پسودوموناس آئروژینوزا (127 درصد) و استاف کواگولاز منفی (28 درصد) بودند. میزان مرگ و میر 507 درصد بود.
نتیجه گیری: این مطالعه ثابت کرد که نوع باکتری های ایجادکننده باکتریمی بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان امام خمینی نسبت به کشورهای توسعه یافته متفاوت می باشد. همچنین تاکیدی است بر نیاز به بازنگری انتخاب داروهای تجربی.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

<   <<   26   27   28   29   30   >>   >