95/12/29
4:27 عصر

موانع توسعه فن آوری نانو در صتعت ساخت وساز در ایران

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

موانع توسعه فن آوری نانو در صتعت ساخت وساز در ایران دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد موانع توسعه فن آوری نانو در صتعت ساخت وساز در ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی موانع توسعه فن آوری نانو در صتعت ساخت وساز در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن موانع توسعه فن آوری نانو در صتعت ساخت وساز در ایران :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بین المللی علوم، مهندسی و فناوری های محیط زیست

تعداد صفحات : 10

چکیده مقاله:

پیشرفت های علمی ونوآوری در تکنولوژی نانو در قرن حاضر به دستاوردهای چشمگیری در تمام زمینه ها در بسیاری از کشورها انجامیده است صنعت ساخت وساز نیز در مسیر حرکت رو به جلوی این فن آوری قرار دارد در عصر حاضر فن آوری های سه گانه اطلاعات وارتباطات زیستی ونانو محورهای اصلی روند روبه رشد علوم هستند علومی که با مباحث فن آوری نانو گرایش وهمسویی نداشته باشند در آینده فرصتی برای رشد نخواهندداشت تردیدی نیست که دست یابی به دانش نانو در زمینه ساخت وساز عامل مهمی در توسعه این فن آوری در این صنعت است اما واقعیت این است که عامل اصلی روند کند رشد وتوسعه این فن آوری در صنعت ساخت وساز درایران نمی باشد لذا با توجه به اهمیت این موضوع نویسندگان این مقاله را برآن داشته است که موانع توسعه فن آوری نانو در صنعت ساخت وساز را در کشور ایران مورد تحلیل قرار داده وعوامل موثر بررشد وتوسعه پایدار دراین زمینه را بررسی نمایند وراهکارهای پیشنهادی ارائه دهند.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/12/29
4:26 عصر

مقاله بررسی تاثیر پارامتر های مختلف بر روی پاسخ دینامیکی ورق های

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر پارامتر های مختلف بر روی پاسخ دینامیکی ورق های کامپوزیتی ضخیم با حضور جسم متصله هوشمند دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پارامتر های مختلف بر روی پاسخ دینامیکی ورق های کامپوزیتی ضخیم با حضور جسم متصله هوشمند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پارامتر های مختلف بر روی پاسخ دینامیکی ورق های کامپوزیتی ضخیم با حضور جسم متصله هوشمند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پارامتر های مختلف بر روی پاسخ دینامیکی ورق های کامپوزیتی ضخیم با حضور جسم متصله هوشمند :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
تعداد صفحات: 6
چکیده:
برای بررسی کلی موضوع ارتعاشات ورق های کامپوزیتی با جرم متصله به همراه وایرهای هوشمند حافظه دار، ابتدا نیاز به بررسی معادلات ارتعاشات آزاد ورق های کامپوزیتی با جرم متصله می باشد. و پس از دستیابی به معادلات حاکمه حرکت این ورق با اضافه کردن الیاف حافظه دار به جرم متصله، معادلات ارتعاشی ورق کامپوزیتی به همراه جرم متصله دارای سیم حافظه دار به دست آورده میشود و در ادامه ماتریسهای سختی و جرمی سیستم مذکور برای دستیابی به یک مسئله ارتعاشی استاندارد مقادیر ویژه استخراج می شود که در نهایت با توجه به روش گالرکین مقدار فرکانس های ارتعاشی بدست آمده و با نتایج حاصله در مقالات و مجلات معتبر صحه گزاری می شود.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/12/29
4:25 عصر

مقاله انواع قراردادها

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله انواع قراردادها دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انواع قراردادها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انواع قراردادها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انواع قراردادها :

انواع قراردادها

آشنایی با انواع قراردادها
1-قرارداد نقدی (Spots)
در این قرارداد، خریدار میبایست کل مبلغ قرارداد را به علاوه کارمزد کارگزار به صورت نقد پرداخت کند و فروشنده نیز میبایست حداکثر ظرف مدت سه روز، کالای مورد معامله را به خریدار تحویل دهد.

2-قرارداد سلف(Forwards)
در این قرارداد، کل مبلغ در زمان انجام معامله توسط خریدار پرداخت میگردد و فروشنده متعهد میشود در تاریخ مشخص و زمان معین به خریدار تحویل دهد.
3-قرارداد نسیه(Credits)
قراردادی است که کالا به صورت فوری به خریدار تحویل داده میشود و بهای آن در تاریخ سر رسید، به فروشنده پرداخت میگردد.
4-قرارداد آتی(Futures)

در این روش، فروشنده مطابق قرارداد صلح، مقدار معینی از دارایی مشخص را در مقابل مبلغی معین به دیگری صلح میکند. بر اساس این قرارداد، فروشنده مقدار دارایی مورد مصالحه را در سر رسید مشخص تحویل میدهد و خریدار نیز مبلغ مورد مصالحه را در سر رسید میپردازد. طرفین در قالب شرط ضمن عقد به اتاق پایاپای وکالت میدهند که از وجه الضمان آنها متناسب با نوسانات قیمت در بورس به طرف دیگر اباحه تصرف کند. هر یک از طرفین میتوانند قبل از سر رسید با انعقاد قرارداد صلح دیگری، شخص ثالثی را جایگزین خود در قرارداد صلح اولیه نماید و پس از تسویه، از قرارداد خارج شوند. کلیه قراردادها در زمان سر رسید مقرر تسویه خواهند شد.
5-قرارداد معاوضه(Swap)

عبارت است از معامله به صورت مبادله یک دارایی فیزیکی یا یک تعهد در برابر یک دارایی فیزیکی با تعهد دیگر به منظور تمدید یا کاهش زمان سر رسید معامله و یا افزایش/کاهش نرخ برگه های معاملاتی جهت حداکثر نمودن درآمد معاملاتی و یا کاهش هزینه های مالی آن. این قرارداد میتواند به صورت خرید ارز از یک بازار نقدی و قروش آن بلافاصله در یک بازار سلف انجام گیرد.

6-قرارداد اختیار معامله(Options)
این قرارداد شامل دو مورد زیر است:
الف)قرارداد اختیار خرید:

به موجب این قرارداد عرضه کننده کالا حق خرید مقدار معینی از کالای مورد نظر و منطبق با استاندارد بورس را در زمان معین و با قیمت مشخص به طرف قرارداد مصالحه می نماید بدون آنکه طرف دوم ملزم به خرید آن باشد.
ب)قرارداد اختیار فروش:
قراردادی است که به عنوان شرط ضمن عقد لازم که به موجب آن یک طرف قرارداد(خریدار) حق فروش مقدار معینی از کالای مورد نظر و منطبق با استاندارد بورس را در زمان معین و با قیمت مشخص با طرف دیگر(فروشنده) ملزم به فروش آن باشد.
7-قراردادهای صلح

با توجه به جایگاه عقد صلح در قانون مدنی و به منظور تسهیل در انعقاد و اجرای قراردادها سعی شده است از ظرفیتهای وسیع عقد مزبور استفاده شود.
8-قراردادهای خاص موضوع ماده 10 قانون مدنی
ماده 10 قانون مدنی به عنوان اصل آزادی قراردادها مورد قبول قانون گذار میباشد، بنابراین شرکت بورس کالای ایران در نظر دارد قراردادهای مزبور را پس از انجام مراحل کارشناسی حقوقی، بر اساس ماده 10 قانون مدنی اجرایی نماید.

انواع تقسیم بندی قراردادهای نفتی
نویسنده : س.خ – شانا
قراردادهای بخش نفت و گاز را می توان به دو گروه قراردادهای امتیازی، قراردادهای مشارکت در تولید و قراردادهای خدماتی تقسیم بندی کرد:

قراردادهای مشارکت در سرمایه گذاری نوع پیشرفته تری از قراردادهای مشارکت در تولید به شمار می آید.

قراردادهای امتیازی

قراردادهای امتیازی از قدیمی ترین و ابتدایی ترین قراردادهای نفتی به شمار می روند. در قراردادهای امتیازی، دولت که مالک مخزن و یا میدانی مشخص است، آن را به شرکتی واگذار می کند و شرکت یادشده سرمایه گذاری در عملیات اکتشاف، توسعه، بهره برداری و بازاریابی محصول آن میدان را بر عهده می گیرد. در این نوع قرارداد، شرکت سرمایه گذار کلیه هزینه های مربوط را می پذیرد و بهره مالکانه و مالیات نیز به مالک مخزن تعلق می گیرد. این نوع قرارداد اگر با موفقیت در اکتشاف نفت و گاز همراه نشود، به طور معمول 6-5 سال اعتبار دارد، اما در صورت کشف میدان نفتی و گازی، معادل عمر میدان، حدود 25 تا 40 سال دوام خواهد داشت.

این نوع قرارداد به شکل های دیگری مانند اعطای اجازه بهره برداری، اعطای پروانه بهره برداری واجاره نیز به کار می رود و به دلیل سهم بندی منافع در قیاس با گذشته تغییرات عمده ای کرده است.

نخست اعطای امتیاز به دولت ها به مدت طولانی پنجاه تا یکصد سال صورت می گرفت و منطقه وسیعی گاه تا یک میلیون کیلومترمربع با منافع ویژه به دارنده امتیاز که کنترل کامل توسعه و تولید نفت را داشت، واگذار می شد. حال آن که در قراردادهای امتیازی امروز، منطقه امتیازی محدود است. حق اکتشاف برای مدتی کوتاه یعنی کمتر از 10 سال اعطا می شود وسقف زمان تولید نفت از مناطق کشف شده30 تا 40 سال است. قراردادهای جدید از نظر منافع میان امتیاز دهنده و امتیازگیرنده انعطاف پذیری بیشتری دارند؛ به طوری که در

صورت افزایش قیمت نفت ساز کارهایی برای افزایش منافع میزبان پیش بینی شده است. در حقیقت در برخی از قراردادهای امتیازی، صاحب امتیاز هزینه ها را بیش از درآمدها گزارش می کند. وبا حساب سازی و ارائه گزارش های غیرواقعی حتی از پرداخت سهم واقعی کشور میزبان براساس قرارداد نیز خودداری می کند. این واقعیت چه در مورد قراردادهای سنتی و چه در مورد قراردادهای کنونی صادق است.

قراردادهای مشارکت در تولید

این نوع قراردادها در طول دهه 1960 میلادی رواج یافت و پس از آن بسیاری از کشورهای نفتی از این نوع قرارداد استفاده کردند. براساس این قرارداد، نفت وگاز تولید شده میان دولت وشرکت سرمایه گذاری تقسیم می شود. حقوق مالکانه متعلق به دولت است، اما به واسطه مشارکت، دولت میزبان به طور معمول از طریق شرکت ملی نفت در زمینه مدیریت عملیات با شرکت سرمایه گذار مرتبط است. در این قرارداد شرکت خارجی مقید به پرداخت مالیات است و در برخی موارد پرداخت بهره مالکانه نیز تصریح شده است. قراردادهای مشارکت در

شرایط وجود ریسک و بدون ریسک منعقد می شوند. در شرایط ریسک، در صورتی که شرکت سرمایه گذار نتواند منابع نفتی یا گاز را اکتشاف کند، باید کلیه هزینه های سرمایه گذاری شده را بپذیرد. قرارداد مشارکت در تولید در حقیقت نوع همراه با ریسک قراردادهای مشارکتی به شمار می رود. در قراردادهای مشارکت در تولید در صورتی که اکتشاف لازم باشد، تأمین کلیه هزینه های مورد نیاز برای اکتشاف به عهده طرف خارجی است. در صورتی که عملیات اکتشاف به نتیجه نرسد، کلیه هزینه ها همان طور که گفته شد، بر عهده سرمایه

گذار خواهدبود، اما در صورت کشف نفت به مقادیر تجاری، ادامه فعالیت از طریق سرمایه گذاری مشترک شدنی است.
در قرارداد مشارکت در تولید چون بازاریابی برای کشورهای نفتی به طور معمول دشوار است و در متن قرارداد امور بازاریابی به شرکت خارجی سپرده می شود.
قراردادهای مشارکت در تولید هم اکنون نیز زمینه پذیرش فراوانی دارند و به تازگی انواع جدیدی از این قراردادها به عنوان قراردادهای مشارکت و قراردادهای خدمات همراه با ریسک رواج یافته است. شکل دیگری از این نوع قراردادها موسوم به مشارکت در سود است که در آن یک یا چند شرکت سرمایه گذار در هزینه های عملیاتی سهیم می شوند و در پایان کار به

جای تسهیم تولید، سود حسابداری حاصل از فروش میان شرکت ها تقسیم می شود.

قراردادهای مشارکت در سرمایه گذاری

قراردادهای مشارکت در سرمایه گذاری، نوع پیشرفته تری از قراردادهای مشارکتی به شمار می آیند. براساس این قرارداد، کشور صاحب نفت و شرکت عامل در سود و ریسک توافق نامه های نفتی سهیم می شوند. میزان مشارکت در عقد قراردادهای مختلف متفاوت است. در این قرارداد دولت همانند شریک در تولیدی که براساس قرارداد انجام می شود، سهیم است. سهم هزینه دولت مستقیم و یا از طریق اختصاص بخشی از سهم تولید به شرکت نفتی پرداخت می شود. در قراردادهای مشارکت در سرمایه گذاری، کشور میزبان افزون بر مالیات درصدی از سود واقعی سرمایه گذاری را نیز به خود اختصاص خواهد داد. در این نوع قرارداد در صورت موفق نبودن عملیات اکتشاف یا نبود امکان بهره برداری تجاری از آن، هزینه ها به عهده سرمایه گذار خواهد بود.

قراردادهای خدماتی
قراردادهای خدماتی از قدیمی ترین شکل های روابط قراردادی شناخته شده میان افراد از یک سو و جوامع از سوی دیگر به شمار می آیند. قراردادهای خدماتی به سه دسته قراردادهای صرفاً خدماتی، قراردادهای خرید خدمات همراه با ریسک و قراردادهای خدماتی بیع متقابل تقسیم می شوند. قراردادهای خرید خدمات همراه با ریسک در قیاس با انواع دیگر قراردادها کاربرد کمتری دارد و تنها زمانی که ریسک در میان باشد، به آن توجه می شود که ریسک مربوط به کشف میدان های نفت و گاز باشد. اگرکشفی صورت نگیرد، قرارداد به خودی خود لغو خواهد شد، اما اگر نفت یا گاز کشف شود، شرکت ملزم است آن را به مرحله تولید برساند.

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/12/29
4:24 عصر

مقاله راهکارهای مناسب مدیریت بقایای گیاهی

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله راهکارهای مناسب مدیریت بقایای گیاهی دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهکارهای مناسب مدیریت بقایای گیاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهای مناسب مدیریت بقایای گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهکارهای مناسب مدیریت بقایای گیاهی :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: اولین همایش علمی کاربردی مدیریت بقایای گیاهی

تعداد صفحات: 7

چکیده:

بقایای گیاهی بطور فرایندهای بعنوان یکی از ابزارهای مهم برای کاهش یکی از با ارزش ترین منابع یعنی خاک سطحیم ورد استفاده قرار می گیردو فرسایشخ اک و متعاقب آن رسوبات بعنوان یکی از مشکلات اساسی مطرح می باشند بقایای گیاهی بطور گسترده موجب کاهش فرسایش خاک که توسط آب و باد ایجاد می شود می گردد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/12/29
4:23 عصر

مقاله بررسی تاثیر زباله پودر شیشه WGP) در بتن و انواع سازه های ب

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر زباله پودر شیشه WGP) در بتن و انواع سازه های بتنی دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر زباله پودر شیشه WGP) در بتن و انواع سازه های بتنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر زباله پودر شیشه WGP) در بتن و انواع سازه های بتنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر زباله پودر شیشه WGP) در بتن و انواع سازه های بتنی :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین همایش بین المللی بتن های ناتراوا مخازن ذخیره آب شرب

تعداد صفحات: 11

چکیده:

در انواع سازه های بتنی نوین WGP)از قبیل بتن خود تراکم، بلوک بتنی، آجر بتنی و همچنین بتن های معمولی به عنوان یک مصالح جدید (جایگزین سنگدانه ها یا قسمتی از چسباننده ها ) به کار می رود و همچنین به حفظ محیط زیست با کاهش برداشت و استخراج شن و ماسه همچنین رعایت اقتصاد مهندسی در اثر رشد تکنولوژی ساخت کمک می کند این تحقیق برای تعیین بعضی مشخصات فیزیکی و مکانیکی انواع بتن حاویWGP با نسبت های مختلف جایگزینی، به عنوان جانشین سنگدانه و در برخی موارد به عنوان جانشین سیمان ، انجام شده است . همچنین با توجه به افزایش واکنشASR) آلکالین- سلیکا با سنگدانه های واکنش پذیر یا برخی ترکیبات شیمیایی سیمان در اثر استفاده از پودر شیشه، مطالعات گسترده ای جهت تعیین، روشهای کاهش این واکنش ها در بتن صورت گرفته است. روش تحقیق: این مقاله بر اساس مطالعه و بررسی، نتایج آزمایشگاهی تحقیقات انجام شده توسط محققان مختلف (مطالعه کتابخانه ای)، به بررسی طرح اختلاط بهینه بتن، با عیار های مختلف سیمان پرداخته است تا با تعیین بهترین نسبت افزودن پودر شیشه به مخلوط های بتنی، موجب بالا رفتن بعضی مشخصات بتن، با حفظ سایر مشخصات فعلی شود

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

<   <<   46   47   48   49   50   >>   >